Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Предложение към МОДЕРАТОРИТЕ
Модератор: sapuna
- heineken®
- разбира нещата
Предложение към МОДЕРАТОРИТЕ
Здравейте !
Сигурно аз не съм първият потребител във форума , който иска да предложи :
За всички отделни теми в раздел ПРОДАВА / риболовни , след като бъде поискан ключ на темата , същата да бъде заличена . В противен случай на един нов потребител, като мен му се налага да преглежда теми , които по принцип го интересуват , за да разбере , че въпросната стока е продадена. Извинявайте ако повтарям искане на друг колега , но смятам , че това ще бъде само от полза! ПОЗДРАВИ !
Сигурно аз не съм първият потребител във форума , който иска да предложи :
За всички отделни теми в раздел ПРОДАВА / риболовни , след като бъде поискан ключ на темата , същата да бъде заличена . В противен случай на един нов потребител, като мен му се налага да преглежда теми , които по принцип го интересуват , за да разбере , че въпросната стока е продадена. Извинявайте ако повтарям искане на друг колега , но смятам , че това ще бъде само от полза! ПОЗДРАВИ !

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Предложение към МОДЕРАТОРИТЕ
Вместо да слагате плюсчета,гледайте с очите си,мислете с главите си и пишете не с оная си работа .... МОДЕРАТОРИТЕ НЯМАТ ПРАВА В РАЗДЕЛА!!!
Друго към модераторите?
Друго към модераторите?
:wink
На мен,ще ми бъде много приятно да изгоните търговците от храма.А сега де,ама всички.

Риболовци.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Конкретизирай Люско,с недомлъвки се пише,когато има шанс някой да те разбере!?!?!?!
Имена,теми,препоръка за платения и т.н.
Бля бля - в градинката!
Имена,теми,препоръка за платения и т.н.
Бля бля - в градинката!
- heineken®
- разбира нещата
ДА , уважение към потребителите! Благодаря , че НЕ ми помогнахте да разбера, към кого точно трябва да се обърна !!! Надявам се следващия ВИ отговор да не е написан " с оная ВИ работа "! Поздрави !sapuna написа:Вместо да слагате плюсчета,гледайте с очите си,мислете с главите си и пишете не с оная си работа .... МОДЕРАТОРИТЕ НЯМАТ ПРАВА В РАЗДЕЛА!!!
Друго към модераторите?

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
1+heineken® написа:ДА , уважение към потребителите! Благодаря , че НЕ ми помогнахте да разбера, към кого точно трябва да се обърна !!! Надявам се следващия ВИ отговор да не е написан " с оная ВИ работа "! Поздрави !sapuna написа:Вместо да слагате плюсчета,гледайте с очите си,мислете с главите си и пишете не с оная си работа .... МОДЕРАТОРИТЕ НЯМАТ ПРАВА В РАЗДЕЛА!!!
Друго към модераторите?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Сега ще го напиша с примирен и сластен тон - към АДМИНИСТРАТОРИТЕ!
Следващо мнение в тази тема няма да имам!Мразя лигавщини и чалга в дискусионните приьоми!Без мен!
Следващо мнение в тази тема няма да имам!Мразя лигавщини и чалга в дискусионните приьоми!Без мен!
- heineken®
- разбира нещата
Благодаря , че все пак отговорихте! Сложил съм си лигавника и не слушам "ЧАЛГА" ! Щом все пак бяхте така добър да ме "светнете" и аз мога да се обърна към АДМИНИСТРАТОРИТЕ!
И така :
Дами и господа АДМИНИСТРАТОРИ , моля да обърнете внимание на препоръката ми , а именно : За всички отделни теми в раздел ПРОДАВА / риболовни , след като бъде поискан ключ на темата , същата да бъде заличена . В противен случай на един нов потребител, като мен му се налага да преглежда теми , които по принцип го интересуват , за да разбере , че въпросната стока е продадена.
Съжалявам ако съм бил досаден или съм раздразнил някой! ПОЗДРАВИ !
И така :
Дами и господа АДМИНИСТРАТОРИ , моля да обърнете внимание на препоръката ми , а именно : За всички отделни теми в раздел ПРОДАВА / риболовни , след като бъде поискан ключ на темата , същата да бъде заличена . В противен случай на един нов потребител, като мен му се налага да преглежда теми , които по принцип го интересуват , за да разбере , че въпросната стока е продадена.
Съжалявам ако съм бил досаден или съм раздразнил някой! ПОЗДРАВИ !

-
- научил се да хвърля
1+boreto1 написа:1+heineken® написа:ДА , уважение към потребителите! Благодаря , че НЕ ми помогнахте да разбера, към кого точно трябва да се обърна !!! Надявам се следващия ВИ отговор да не е написан " с оная ВИ работа "! Поздрави !sapuna написа:Вместо да слагате плюсчета,гледайте с очите си,мислете с главите си и пишете не с оная си работа .... МОДЕРАТОРИТЕ НЯМАТ ПРАВА В РАЗДЕЛА!!!
Друго към модераторите?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
sapuna написа:Вместо да слагате плюсчета,гледайте с очите си,мислете с главите си и пишете не с оная си работа .... МОДЕРАТОРИТЕ НЯМАТ ПРАВА В РАЗДЕЛА!!!
Друго към модераторите?
Този отговор ме връща във времето когато бях във пионерската организация..Ако това въобще е отговор..Много по лесно щеше да бъде просто да кажеш ...Нямат права модераторите във продава ...За какво е този дразнещ тон..или само модераторите мислят със онази си работа..гледат и мислят..

- ninastefanina
- сериозен играч
Колегата с темата си не се лигави и няма чалга,просто иска нещо посилно!Определено има много теми-"глупави",но според мен тази не е от тия!sapuna написа:Мразя лигавщини и чалга в дискусионните приьоми!Без мен!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На заличаване на темите не вярвам някой да се съгласи, но може да се преместват в раздел "приключени сделки" или нещо подобно.
Един форум не се прави и поддържа единствено и само за потребителите
Един форум не се прави и поддържа единствено и само за потребителите

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Като потребител с първото плюсче в темата,който винаги се е съобразявал с добрия тон,всички правила и тн.мисля че не заслужавам това отношение от МОДЕРАТОРsapuna написа:Вместо да слагате плюсчета,гледайте с очите си,мислете с главите си и пишете не с оная си работа .... МОДЕРАТОРИТЕ НЯМАТ ПРАВА В РАЗДЕЛА!!!
Друго към модераторите?

Този път Сапуне се изхвърли 'кат чикия на пясък-предварително ти отговарям ако ме нападнеш или баннеш/'щот все пак пак си МОДЕРАТОР/ ,че вземам пример от теб ,а ти си тук да даваш ПРИМЕР И НАПЪТСТВИЯ С НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ ТОН,ДА ПОКАЖЕШ ГРЕШКИТЕ НА РЕДОВИЯ ПОТРЕБИТЕЛ,който не е видял,а и не е длъжен да знае тази малка''подробност''-разликата между МОДЕРАТОР И АДМИНИСТРАТОР и кой къде, какъв статут,за къде отговаря и от коя ,,чиния сърба попарата''
пс.за твоя информация пробвал съм да пиша с оная си работа-ама не СТАВА да знаеш-натискам по три клавиша едновременно

Жив и здрав продължавай така -далеч ще стигнеш

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ко ви ства бе хора!
Културния с чикиите,неориентирания с продажбите и ония на които двата пръста им седят на плюса и единицата.Ей така за "спорта"

Културния с чикиите,неориентирания с продажбите и ония на които двата пръста им седят на плюса и единицата.Ей така за "спорта"
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн