Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

търся транспорт за лодка с колесар от Германия
Re: търся транспорт за лодка с колесар от Германия
Мили ми новобранецо,това е последния отговор ,които ще ти напиша,само от уважение към форума.
Погледни си първо всички написани мнения,и ако намериш нещо смислено,добре.Намери си друга занималка и не ми спами темата.Ако имаш някакви лични подбуди ми се обади,за разлика от теб аз имам оставен телефон и координати.Ако имаш мерак да се покажеш на много знаещ и можещ....тук си пълен лаик.Моля модераторите да ме извинят,но за теб наи душевния форум ще бъде БГ МАМА,там ще ти обърнат внимание.Пък ако се правиш на още по голям мъжкар,звънни ми,ще ти отделя време.
Погледни си първо всички написани мнения,и ако намериш нещо смислено,добре.Намери си друга занималка и не ми спами темата.Ако имаш някакви лични подбуди ми се обади,за разлика от теб аз имам оставен телефон и координати.Ако имаш мерак да се покажеш на много знаещ и можещ....тук си пълен лаик.Моля модераторите да ме извинят,но за теб наи душевния форум ще бъде БГ МАМА,там ще ти обърнат внимание.Пък ако се правиш на още по голям мъжкар,звънни ми,ще ти отделя време.
-
- новобранец
Кво да си гледам мненията нали съм ги писал азandonis написа:Мили ми новобранецо,това е последния отговор ,които ще ти напиша,само от уважение към форума.
Погледни си първо всички написани мнения,и ако намериш нещо смислено,добре.Намери си друга занималка и не ми спами темата.Ако имаш някакви лични подбуди ми се обади,за разлика от теб аз имам оставен телефон и координати.Ако имаш мерак да се покажеш на много знаещ и можещ....тук си пълен лаик.Моля модераторите да ме извинят,но за теб наи душевния форум ще бъде БГ МАМА,там ще ти обърнат внимание.Пък ало се правиш на още по голям мъжкар,звънни ми,ще ти отделя време.

ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ

-
- новобранец
Нали немаше да ми отговаряш шебек ако ти се обадя значи те приемам на сериозноandonis написа:имаш ми телефона,не се прави на мъжкар във форум,просто ми звънни и ще ти реша проблема,ако нямаш минутки ми пусни стрела
.Чакам нещастнико

имаш телефон нещастник...нещо не ти стиска.....
Аиде бре БИЛАТА,звънкай отворко,че стана ракиено време,нещо ти секна мерака,0878 12 43 42,ако можеш да четеш,ако не се обадиш,целия форум ще те види що за пу..ка си,пък аз пак ще те намеря и излекувам.Аиде,че ми стана интересно.....Тодор Василев написа:Кво да си гледам мненията нали съм ги писал азandonis написа:Мили ми новобранецо,това е последния отговор ,които ще ти напиша,само от уважение към форума.
Погледни си първо всички написани мнения,и ако намериш нещо смислено,добре.Намери си друга занималка и не ми спами темата.Ако имаш някакви лични подбуди ми се обади,за разлика от теб аз имам оставен телефон и координати.Ако имаш мерак да се покажеш на много знаещ и можещ....тук си пълен лаик.Моля модераторите да ме извинят,но за теб наи душевния форум ще бъде БГ МАМА,там ще ти обърнат внимание.Пък ало се правиш на още по голям мъжкар,звънни ми,ще ти отделя време.Виж твоите бих ги прочел ако имах некви съмнения че си ЦЪРВУЛ но такива съмнения нямам и няма да ги чета
Такива клавиатурни нинджи като тебе съм ги чакал пред БИЛАТА и на други места и ти казвам че е пълна загуба на време.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ
Колеги,независимо от лошия тон в последните реплики темата продължава.Все още търсим решение за нашия проблем.Очаквам предложения и предварително благодаря за съдеиствието.
- jordanpetkov
- разбира нещата
Карам автовоз, за 9 колиТодор Василев написа:Ама напиши че търсиш безплатен транспорт или че даваш 250лв. примерно да не се объркват хоратаandonis написа:сладур.....

Курса ми ляга за 9 коли по 900лв.= 8100лв.
Предложих ти 5000лв.

Е НЕ,,,,, ти търсиш някои да ти докара коритото до БГ и да ти даде некои лев за дето ти е свършил работа

Аре бегаи да играеш на

Абе сладур,аз не търся да докарам 5 коли...а една лодка с дължина 8 метраjordanpetkov написа:Карам автовоз, за 9 колиТодор Василев написа:Ама напиши че търсиш безплатен транспорт или че даваш 250лв. примерно да не се объркват хоратаandonis написа:сладур.....от Германия до БГ взимам по 900лв на 1бр автомобил.
Курса ми ляга за 9 коли по 900лв.= 8100лв.
Предложих ти 5000лв.![]()
![]()
да ти докарам коритото до БГ.
Е НЕ,,,,, ти търсиш някои да ти докара коритото до БГ и да ти даде некои лев за дето ти е свършил работа![]()
Аре бегаи да играеш на

транспорта е намерен
моля модераторите за ключ