търся транспорт за лодка с колесар от Германия

Тук се предлага всичко различно от риболова.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

търся транспорт за лодка с колесар от Германия

Мнение от andonis »

Колеги,търсим транспорт на лодка с колесар от Германия.Размерите на лодката са 7,5 м дължина,2,4 метра ширина,3 метра височина-с колесаря.Проблема е,че теглича е подобен като на ремарке от камион.Ако някои може да помогне ,тук или на тел 0878124342.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: търся транспорт за лодка с колесар от Германия

Мнение от andonis »

още търсим....мога да дам и снимки на колесара и лодката
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

търсим..... :D
borislav6990
новобранец
новобранец

Мнение от borislav6990 »

сменяш теглича и караш
Аватар
jordanpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jordanpetkov »

2500 евра и ще е при теб.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

сладур..... :D
Тодор Василев
новобранец
новобранец

Мнение от Тодор Василев »

andonis написа:сладур..... :D
Ама напиши че търсиш безплатен транспорт или че даваш 250лв. примерно да не се объркват хората :lol:
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

Харесва ми начина на мислене на определени колеги,та за това да се изясним.Това,че сме купили лодка не значи че сер...м пачки от гъзовете си и не знаем какво е интернет.Просто се обърнахме към форума за помощ,а не за гавра.За 2500 евро предлагам аз да докарам 3 лодки от Германия.За изцепките в този форум да обясня,че да си седят на гъзовете и да чакат балък на 2 месеца да им клъвне и да им използва услугите,та после да преживяват 3 месеца на негов гръб...тея измреха.Та затова или сериозни предложения...или си намерете други занимания..знаете с коя ръка :) .Съжалявам за неприятния отговор,но някои от колегите просто си живеят със 10 години назад,и си мислят,че още има балъци за клатене...........Мечти.
Така,че ако има сериозни предложения съм на среща.Поздрави.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

Тодор Василев написа:
Ама напиши че търсиш безплатен транспорт или че даваш 250лв. примерно да не се объркват хората :lol:
Очевидно колега си много нов във форума ,за да се правиш на компетентен.Нормално е ,в другите форуми нямаш с кои да си драскаш,та тук реши да си запълваш времето.Но съм достатъчно отзивчив и ще ти отговоря.Сумата която даваме е много над фантазиите ти,но и реална.Ако имаш гъз да кандидатстваш има ЛС и телефон.Ако ли не,занимаваи се с други играчки :)
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Колега,защо не подпиташ някоя спидиция,камиони от там за България бол,товари се търсят постоянно,твоя може да влезе на групаж и цената да ти легне тънко.Поздрави.
Без жени можем,без риболов не можем!
Тодор Василев
новобранец
новобранец

andonis написа:Харесва ми начина на мислене на определени колеги,та за това да се изясним.Това,че сме купили лодка не значи че сер...м пачки от гъзовете си и не знаем какво е интернет.Просто се обърнахме към форума за помощ,а не за гавра.За 2500 евро предлагам аз да докарам 3 лодки от Германия.За изцепките в този форум да обясня,че да си седят на гъзовете и да чакат балък на 2 месеца да им клъвне и да им използва услугите,та после да преживяват 3 месеца на негов гръб...тея измреха.Та затова или сериозни предложения...или си намерете други занимания..знаете с коя ръка :) .Съжалявам за неприятния отговор,но някои от колегите просто си живеят със 10 години назад,и си мислят,че още има балъци за клатене...........Мечти.
! Ясно е че търсиш под вола теле щото тая лодка се опитвате да и намерите транспорт от доста време и факта че не намирате значи само едно :lol:
! Не ми е ясно що в рибарски форум търсиш транспорт ма явно си опитал навсякъде и никои обирджия занимаващ се с транспорт не ти харесал офертата :lol:
! За 2500 евро ще докараш три лодки от Германия само ако са надуваеми :wink: и пак не е много сигурно.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

проблема е,че не мога да организирам от там повдигач за качване на камион,иначе имах оферта и за 400 евро....
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

Тодор Василев написа:
andonis написа:Харесва ми начина на мислене на определени колеги,та за това да се изясним.Това,че сме купили лодка не значи че сер...м пачки от гъзовете си и не знаем какво е интернет.Просто се обърнахме към форума за помощ,а не за гавра.За 2500 евро предлагам аз да докарам 3 лодки от Германия.За изцепките в този форум да обясня,че да си седят на гъзовете и да чакат балък на 2 месеца да им клъвне и да им използва услугите,та после да преживяват 3 месеца на негов гръб...тея измреха.Та затова или сериозни предложения...или си намерете други занимания..знаете с коя ръка :) .Съжалявам за неприятния отговор,но някои от колегите просто си живеят със 10 години назад,и си мислят,че още има балъци за клатене...........Мечти.
! Ясно е че търсиш под вола теле щото тая лодка се опитвате да и намерите транспорт от доста време и факта че не намирате значи само едно :lol:
! Не ми е ясно що в рибарски форум търсиш транспорт ма явно си опитал навсякъде и никои обирджия занимаващ се с транспорт не ти харесал офертата :lol:
! За 2500 евро ще докараш три лодки от Германия само ако са надуваеми :wink: и пак не е много сигурно.

Мили ми нещастен драскачо,понеже си много ограничен ,ще ти отговоря,въпреки,че не ми остава време за такива като теб
1.Не търся под вола теле,а съм много по осведомен от теб за траспорт в Европа,драскачо.
2.Защо търся в рибарския форум????Още си новак и когато ти засъхне млекцето на устата,поне след 4-5 години членство/ако до тогава не си забравил за този форум/ще разбереш.Във този форум не пишем само за риболов,а всички колеги си помагаме със каквото можем.Ако си чел достатъчно тук,до сега да си го разбрал....
3.Ти ми приготви 2500 евро,пък аз ще ти покажа какво мога да докарам.

Та както ти писах и преди....не ме занимаваи с лапешки истории,запълваи си времето някъде другаде.
Ти знаеш къде :)
Тодор Василев
новобранец
новобранец

andonis написа:
Тодор Василев написа:
Очевидно колега си много нов във форума ,за да се правиш на компетентен.Нормално е ,в другите форуми нямаш с кои да си драскаш,та тук реши да си запълваш времето.Но съм достатъчно отзивчив и ще ти отговоря.Сумата която даваме е много над фантазиите ти,но и реална.Ако имаш гъз да кандидатстваш има ЛС и телефон.Ако ли не,занимаваи се с други играчки :)
Я ми кажи ама чесно !!! трябва да съм стар във ТОЯ ФОРУМ за да имам представа от транспорт(така ли го измисли) :shock:
Сумата която давате явно е краино не достатъчна за превоза на тая гемия со се ремаркето, иначе до сега да сте я довлекли :wink:
Глеи са имам и гъз и това дето е пред гъза и онея работи дето са под второто :lol: ма що реши че имам мерак да кандидатствам . Ако има некъкъв конкурс е редно да напишеш че организираш конкурс та транспортните фирми да могат да се подготвят документално и да кандидатстват за превозването на тая Гемия.
Кажи са колко километра е разстоянието дето требва да се измине и това ремарке може ли да се движи на собствен ход (демек трябва да е с изрядни документи светлини спирачки и Т.Н.) и аз ще ти сметна колко левчета са само разходите (само гориво и пътни такси ) и ще видиш колко си заблуден .
Тодор Василев
новобранец
новобранец

andonis написа: Мили ми нещастен драскачо,понеже си много ограничен ,ще ти отговоря,въпреки,че не ми остава време за такива като теб
1.Не търся под вола теле,а съм много по осведомен от теб за траспорт в Европа,драскачо.
2.Защо търся в рибарския форум????Още си новак и когато ти засъхне млекцето на устата,поне след 4-5 години членство/ако до тогава не си забравил за този форум/ще разбереш.Във този форум не пишем само за риболов,а всички колеги си помагаме със каквото можем.Ако си чел достатъчно тук,до сега да си го разбрал....
3.Ти ми приготви 2500 евро,пък аз ще ти покажа какво мога да докарам.

Та както ти писах и преди....не ме занимаваи с лапешки истории,запълваи си времето някъде другаде.
Ти знаеш къде :)
Абе ти пиеш ли си хапчетата :shock:
Като си осведомен що не си я докарал , а ми се пенявиш .
На тебе може да ти помогне само доктор психиятър (ако има такъв във форума да помага)
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”