ДА ДАДЕМ ПРИМЕР НА ПО-МЛАДИТЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nedeltcho Delev

ДА ДАДЕМ ПРИМЕР НА ПО-МЛАДИТЕ

Мнение от Nedeltcho Delev »

Колеги,потресен съм от небрежното шофиране и каране на коли на пияни шофьори напоседък,всяка вечер дават по телевизията колко много жертви има по пътищата,затова призовавам всички които отиват или се връщат от риболов а и независимо накъде пътуват винаги да имат впредвид,че не са сами на пътя.Има много млади хора във форума,които или са взели книжки наскоро,или им предстои да вземат,та наредом как да ги учим на риболовни чалъми,да им даваме и пример как да се държат и на пътя.
Нека всички излети,сполучливи или не, да се вписват в графа успешни,защото няма по голяма слука от това да се върнеш в къщи жив и здрав при блиските си и да пишеш в "неуспешни".
КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И НА СЛУКА :wink: :wink:
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

Качеството на шофиране, а и на инструктиране, е абсолютно смехотворно!
Аз към колежка: Милена, защо, след като ползваш колата ми, я оставяш на скорост посред лято?? Защо не я оставяш на ръчна?
Тя: Ами защото инструкторът ми е казвал да не ползвам ръчната, защото ще се ИЗХАБИ!

В София вече позамязва на нещо, но в Пловдив е тотална анархия и трагедия по пътищата - мигач не се дава. По принцип! Изобщо. Никога. По никакъв повод, случай и начин! Гаче ли някой е обяснил на олигофрените по пътя, че е абсолютно забранено и изключително опасно да се сигнализира за маневра! Когато, по неведома божествена причина, мигач се все пак даде, то се случва след като е извършена маневрата или, в най-добрия случай, в момента на започване на маневрата.

Но, колеги, всичко е много просто за кУригиране. На нас ни остава само да се смеем стреснато и да се молим да не ни сполети нещастие на пътя.
Простичко законът трябва да се прилага, а не да се минава с 5-10-20 кинта на ръка на корумпирана кука.
Кат минеш на червено - без книжка 2 месеца. Кат изпревариш неправилно и създадеш предпоставка за птп - сериозна глоба с индуктивни лихви след 10тия ден на неплащане. Кат лъхнеш на една малка водка - една година пандел + отнемане на книжката за 3 години. Кат лъхнеш на кило мастика - 5 години пандел, без книжка доживот и 10 000 лева глоба, пак с индуктивни лихви след една година неплащане, започваща да тече веднага след излизане от пандела...

Ей такива ми ти работи, драги колеги. Дано поне повечето от нас тук са съвестни и разумни шофьори!
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Напълно те подкрепям :prayer: Доска хора мислят че високата скорост ги прави нещо повече от другите , но жестоко се лъжат :| И не забравяйте купона си е купон :partyman: , но по добре след като сте употребили алкохол не шофирайте :prayer:
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Абсолютно съм съгласен за всичко, трябва си контрол и високи санкции.

НООООО с тези нови ограничения на скороста може да си таковат онаковата :evil: :evil:

Ами с този трафик извън града (особено около по големите градове) ако се кара по правилник (само за скороста говоря) ще стигна след 2 дни.

Говоря от позицията на човек който навърта годишно по около 100 000
км на година :? . Просто е нейзбежно да не мина с 31 км над ограничението някъде. И айде книжката на трупчета :evil: :evil: :evil:
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

и аз сьм сагласен сам с вас колеги ни6то 4е сам само на 15 но много 4есто ми се слу4ва да сам на кола си4ко което написахте е вярно
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ivak написа:НООООО с тези нови ограничения на скороста може да си таковат онаковата :evil: :evil:

Ами с този трафик извън града (особено около по големите градове) ако се кара по правилник (само за скороста говоря) ще стигна след 2 дни.

км на година :? . Просто е нейзбежно да не мина с 31 км над ограничението някъде. И айде книжката на трупчета :evil: :evil: :evil:
Ни най-малкото ми е идеята,че строго трябва да се спазват правилата,има и много изключения,но има и мнаго безрасъдни хора които тези уж маловажни изключения им става навик,разни хлапаци взели колите на бащите си и юруш по пътищата,изпреварват кой от където му падне,поне аз като идвах на жрепчево,от Ст.загора до Н.Загора бях свидетел на поне пет безумни изпреварвания,но както ида е,важното е да сме отговрни зад волана и за себе си и за другите.
А ако си пил изобщо забрави за кола.
Желая Ви на добър път :wink:
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Немога да разбера как някой след като пие сядя зад волана. Остави това че може да удариш някой друг ами и твоят живот е в опасност. Аз като пия си хващам такси. Съветвам и другите които пият да правят същото. Нека да се веселим а не да ходим на погребения. ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА 4 ИЛИ 5 ЛЕВА колкото е едно такси до вкъщи.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ивак , не съм съгласен напълно с теб, по добре да се забавиш 1-2 часа отколкото да минеш с 30 км повече и да не можеж да спреш , ако ти искочи нещо...
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

мнооог е правилна констатацията на hendekltd :evil: ,също така такива трябва и да са санкциите "ама друг път", както се казваше във един филм. Болни мозъци и нисък интелект е това, наистина се правят изключения, ама не и това което се случва. Та тез същите са пълни п***и всичките/знаете в какъв смисъл/ без изключение, защото имат дупета да се направят на велики пред гаджета и приятели, пък като ги нагази все пак КАТ, нямат дупета да си понесат отговорноста за риска, и се раззвъняват телефони или се почва едно наддаване в пачки ум да ти зайде ееее, така не става щом си ербап за едното и рискуваш, трябва да можеш да си носиш отговорноста.
много може да се кажа ама.....кервана....кучетата....., абе да ни пази Господ......[/b]
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Лудост

Мнение от Gan4eff »

А чули ли сте за най -новата простотия на нашите управляващи ? Днес по радио веселина случайно чух че е внесено предложение на шофйорска книжка да имат право и лица без средно образование !!! ЛУДОСТ ами аджеба как Асан с този незавършен 2 клас ще чете закона за движение по пътищата и въпросите от листовките за да я вземе тази книжка А? питам аз или просто ще си я лпати и готово .Ще зема да се хвана за оная работа и да се изтрещя на плочките по гръб вече. Тея в парламента не мислят с главите си ами с долните си глави май
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ето ви нещо ИНТЕРЕСНО ПО ВЬПРОСА :lol: :lol: :lol: :lol: а,некой да каже,че не е ИСТИНА :wink

http://fun.doom.bg/humor/flash/19.html
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

А?[:lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

5кила написа:А?[:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Много си е истина, НО :?: Вижте София на какво прилича :smt014
8) 8) А с глоби не се оправят нещата :wink:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Ivak написа:Абсолютно съм съгласен за всичко, трябва си контрол и високи санкции.

НООООО с тези нови ограничения на скороста може да си таковат онаковата :evil: :evil:

нетрябва да си оплакваш ако ти вземат книжката за превишена скорост ОГРАНИЧЕНИЯТА СА ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ аз също навъртам много километри не чак като тебе 100000 но 50-60000 го правя без да се напъвам..... правил съм си опити като спазвам всички ограничения и като не ги спазвам за 350км разликата е 15 мин до половин час... Струва ли си за 15 мин по-рано да се нахендриш някъде или да сгазиш някой ими да ти вземат книжката - според мен не си струва...
КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И РАЗУМНО ЗА ДА СТИГНЕТЕ ЖИВИ !
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:wink: :wink: :wink: :wink:
Аз пък смятям, че колегата Ivak е прав! При толкова абсолютно безмислени ограничения на скоростта, няма начин да не ги нарушаваме, а милиционерите точно там ни дебнат за ...! Времето на ладетата и москветата вече е в историята, сега караме коли от ново поколение с разни абееси и т.н., а ограниченията са си същите. При този натоварен трафик в градовете и вече отеснелите главни пътища е невъзможно да не погазваме правилата за движение!
Важното е винаги да караме РАЗУМНО! За другото, НЕ КАРАМ ПИЛ!
Последно промяна от Dedy на Пет Сеп 28, 2007 2:15 pm, променено общо 2 пъти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”