Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

СПА в Хисаря
- pacho109
- сериозен играч
Re: СПА в Хисаря
Хубаво язовирче и и добър репортаж 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- StaAnt
- ще става разбирач
Супер риболов и супер репортаж. Браво

- nxx
- новобранец
- Обратна връзка:
на това му казвам спа за мъже 

-
- сериозен играч
Ти не взе ли шарана или и него го захапа пазача?!

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Хохо, разказът направо кърти, колега! Много се смях, особено за мис Пиги и индийците
Екстра си изкарал, риби си хванал, перфектен СПА излет!
На тоя язовир съм ходил доста пореди години, имам роднини в Хисаря понеже. Преди като беше свободен имаше големи щуки и сомове, сега не знам как е.

На тоя язовир съм ходил доста пореди години, имам роднини в Хисаря понеже. Преди като беше свободен имаше големи щуки и сомове, сега не знам как е.
Браво колега,на въпросния язовир(беше ми любим) за 7 излета направих 115кг риба(от 9кг до 23кг на излет,единствено на директна 7ца),но спрях да ходя тъй като се навъдиха супер много мръвкари и пигита!За шаран наистина може би си единствения който е изкарал тази година
!Аз съм от тези които водят жените си на риболов,но моята е като обучен пит бул убиец(мълчи и ако някоя около нас вземе да крещи я насъсквам
)!Язовира е прекрасен,но ти доста правилно си описал как са станали нещата,дано работите се нормализират!!!Наслука!!!

МАЙНА КАРАКУДА ТИИМ
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз 4-5 години вече ходя на БМВ Събор и с приятели спим в Хисаря и на път за село Калояново подминаваме 2 рибарника мисля , единия е точно до пътя , а за другия има стрелка но не се вижда , и все се каним да ги преслушаме . За тях някаква информация иматели , а този къде точно се намира , подминава се Хисаря така ли .
Иначе екстра риболов си спретнал и двата пъти показал си , че не стааа само със стръв и груби такъми .
Иначе екстра риболов си спретнал и двата пъти показал си , че не стааа само със стръв и груби такъми .

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Язовира се пада от дясно на пътя, като излизаш от града, може би на 2-3 км. макс от табелата, вижда се от пътя. Става дума за изхода, който май за Сопот се води. Тоест, не тоя за Пловдив, ами точно в обратната посока. 
Питай за язовир Момина баня и ще те упътят местните хора.

Питай за язовир Момина баня и ще те упътят местните хора.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мерси , а за тези малко преди Хисаря като идваш от Пловдив имаш ли представа какво се случва.
П.п Надявам се автора на темата да не се сърди , че пиша тези неща в темата му
П.п Надявам се автора на темата да не се сърди , че пиша тези неща в темата му

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Този, който се вижда от пътя в дясно (един продълговат) не е разрешен за риболов, така ми казаха. За другия не знам.
Иначе около Хисаря има още няколко язовира и язовирчета, но първо че трудно ще ти обясня как да идеш до тях, второ ще не знам с какъв статут са и има ли нещо в тях
Но аз бих заложил на Момина баня - язовира е голям, можеш да потърсиш разнообразна риба, имаш богат избор на достъпни места и условията са приемливи. Пък и видно от репортажа на колегата е, че риба има и си кълве стабилно, което е най-важното. 
Иначе около Хисаря има още няколко язовира и язовирчета, но първо че трудно ще ти обясня как да идеш до тях, второ ще не знам с какъв статут са и има ли нещо в тях

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
borislav58 написа:vladimir1974 написа:?r=0[/img]
С какво ги ловиш ,момче?
-С ръце и викам.:![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Браво. Страхотен излет!!