Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изкупуване на риба
Модератор: dantho.mihov
Изкупуване на риба
Някой да знае дали някъде изкупуват риба,главно шарани,че от последните 2 риболова няка какво да я правя и се чудя на кой да раздавам вече.
Вчера звъня на едни комшии и им викам"Ядете ли риба?"тая ме гледа умно и вик"Ми,не.",звъня надругата врата и там вече ядяха и взеха поледните 3 бр.
Вчера звъня на едни комшии и им викам"Ядете ли риба?"тая ме гледа умно и вик"Ми,не.",звъня надругата врата и там вече ядяха и взеха поледните 3 бр.
- lif3house
- разбира нещата
Re: Изкупуване на риба
Ами взимай си колкото да хапнеш а не после да се чудиш какво да е правиш.
Ако си с любителски билет е незаконно да я продаваш.
-
- сериозен играч
Е немаш ли котки,прасетаM_tech1 написа:няка какво да я правя и се чудя на кой да раздавам вече.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Ами рибата е от платен водоем.Ако беше от свободен щях да я върна!
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
M_tech1 написа:Ами рибата е от платен водоем.Ако беше от свободен щях да я върна!
Та като е от платен, кво......
Или щом си платил некая пара, дай да грабиш всичко, дори и да не ти трябва. Вземи си колкото ти трябва, останалото върни във водата. Е.аси и лакомията, е.аси и сметкаджийството, е.аси и кокошкарството. БЕЗ ИЗВИНЕНИЯ.
Да бе ще им я връщам точно пък на тях.
Другия път просто ще я пусна в дружбенското езеро примерно.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
M_tech1 написа:Някой да знае дали някъде изкупуват риба,главно шарани,че от последните 2 риболова няка какво да я правя и се чудя на кой да раздавам вече.
Как я даваш - на кило, на бройка ли? Замразена, сушена, пържена? Бонус бира има ли?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

A това е намерение похвално, ако го реализираш ставаш "от нашите"M_tech1 написа:Да бе ще им я връщам точно пък на тях.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Ами хванах над 30кг шарани и ми беше интерсно дали мога да я продавам някъде.Все пак риболова ми е излезнал 60-70лв.Ако мога да си избия парите си е добре дошло!naskobo написа:A това е намерение похвално, ако го реализираш ставаш "от нашите"M_tech1 написа:Да бе ще им я връщам точно пък на тях.
Другия път просто ще я пусна в дружбенското езеро примерно.Както и да питаш къде може да искараш 5-6 лв. за тези мръшляци е малко измекярщина, нали?!
А за тези на водоема от който я хващам си им плащам такса на въдица и не мисля че трябва да им я връщам.
Струва ми се че другата седмица ще зарибявам Дружбенското езеро.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Дай рибата на някой дом за сираци,комуна,поправиелен център.....
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- lif3house
- разбира нещата
Paublo_Eskobar написа:Дай рибата на някой дом за сираци,комуна,поправиелен център.....
- lif3house
- разбира нещата
naskobo написа:A това е намерение похвално, ако го реализираш ставаш "от нашите"M_tech1 написа:Да бе ще им я връщам точно пък на тях.
Другия път просто ще я пусна в дружбенското езеро примерно.Както и да питаш къде може да искараш 5-6 лв. за тези мръшляци е малко измекярщина, нали?!
И без това риболова в България замира, защо просто не ги пуснеш в някой любим за теб водоем и другия път като отидеш там да ти е кеф да си хващаш риба .....
-
- кандидат преподавател
Рибата от "платени"/на такива ходя само през "забраната"/,я раздавам на познати от квартала и от града.Не е много морално да опитваш да си избиваш разходите чрез продаване на взетата риба от такива водоеми.Иначе,изобщо не съм съгласен с последното мнение на младежа Ники,че "риболова в България замира"-напротив,съживява се,от 06.09.до вчера-16.09.,тъй като съм в отпуск,имах 5 абсолютно атрактивни и плодотворни откъм риби риболовни излети,на които се изкефих и релаксирах максимално...та...