Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
река искър при Червен бряг има ли бяла мряна и сом ??
Вчера от 2 до 5 слетобяд между Зверино и Елисейна никакви признаци на риба на воблери на owner и блесни Mosca, на плувка и леко дъно морунаж до 100г 

- MIR4EV
- ще става разбирач
Айде стига бе морунаш в този район!?riddim написа:Вчера от 2 до 5 слетобяд между Зверино и Елисейна никакви признаци на риба на воблери на owner и блесни Mosca, на плувка и леко дъно морунаж до 100г
На такова ми приличаше може и да греша рибките бяха дълги колкото пръст а мренките колкото пръст и половина
Информация за Искър край Роман
някой да ми каже инфо за положението по Роман.Мерси предварително
НОГО странна тема,
Има ли някой актуална информация за пътя София- Своге- Лакатник, още ли се извършват ремонтни дейности?, и възможно ли е да се мине с лека кола, без да остане картера или някой носач по пътя 

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Роман - инфо от 17.09.2012 - Кунино преди жп моста - бяла мряна до 500 гр на царевица. Миналата седмица е било сеч - екземпляри по 1.5-2.5 кг.
Пътя Своге - Лакатник - много зле, все още е в ремонт. На вира на гара Лакатник ловяха само дребосък и радостта на местните беше от уловена каракуда 0.250 кг
Пътя Своге - Лакатник - много зле, все още е в ремонт. На вира на гара Лакатник ловяха само дребосък и радостта на местните беше от уловена каракуда 0.250 кг
http://www.dma.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Мерси за инфото, някаква информация за София- Своге 

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Добре де, от ХХХ хиляди регистрирани във форума няма ли ЕДИН, който да знае пътя София- Своге в ремонт ли е?
Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- вече хвърля и на тежко
Пътя София-Своге-Лакатник-Ребърково е в ремонт и ще бъде поне още 1г. , но е проходим с лека кола и внимателно каране.nikozia написа:Добре де, от ХХХ хиляди регистрирани във форума няма ли ЕДИН, който да знае пътя София- Своге в ремонт ли е?
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
сега след този дъжд някой може ли да ми каже какво е нивото на Искъра и имали риболов
Качил е доста нивото.ogfk написа:сега след този дъжд някой може ли да ми каже какво е нивото на Искъра и имали риболов
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
някой да ми каже нивото при Роман и има ли някакъв риболов и къде ? Мерси предварително 

- Menkata
- фен клуб-скобар
Еи сега се прибрах от Роман.Нивото е ниско,реката бистра...риболов никакъв.Дребни рибки не си заслужава да гориш горивото 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.