Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. АЛЕКСАНДРОВО
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. АЛЕКСАНДРОВО
Сподели ако обичаш какви точно са условията 

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
5 лв. за 24 часа,каквото хванеш си е твое ако искаш го връщаш ако искаш го взимаш.За палатка и лодка няма проблем.Ние действахме само на дъно 

-
- новобранец
Здравейте,някой ще сподели ли прясна информация???Мислим да ходим за няколко дни на язовира,да се пробваме за шаран.
6лв вход,лови се основно щука!Малко таран,ама малко!
-
- новобранец
Колега от към тополите или от към гората,щуката на рибе ли???Каракудите само на пружина със стиропор ли???БЛАГОДАРЯ 

Вярно ли е че са направили таксата 8 лв.?
Каракудите само на пружина със стиропор!a щуката само на изкуствено наи вече на клатушка!
Здравейте колеги някой ходил ли е скоро на Аклександрово? Мисля утре или в неделя да направя един зимен риболов на костур или щука ако има в язовира. Ако някой има пресни сведения нека сподели моля.
А вярно ли е че няма вече арендатор,след улова на мрежи от ИАРА
Риба къща няма.
- krajbata
- новобранец
И аз се интересувам, какво точно е положението с язовира в с.Александрово. Ако някой има информация нека я сподели.
Manchester United !
язовира е арендован,собствениците няма да го напускат!
все още,6лв вход и каквото си хванеш!
Здравейте колеги
Незнам защо инфото ви за такса е 6 лева ??? Таксата трябва да е 5 кинта!!! Каквото си хванеш...халал да ти е
Това с 6-те май е пиниз на шерповете там,да заблажат малко
Арендаторите (2) са ми приятели и днес бяха при мен на лаф та се заговорихме за техния язовир,пичовете са свестни и с големи амбиции,взели са язовира за 10 год. Вярно е че има доста щука която е проблем за развитието на мирни риби,но пък за сметка на това излизат добри екземпляри,ако знае някой как да ги търси
Пуснати са и доста шаранчета!
Поздрави и успехи

Това с 6-те май е пиниз на шерповете там,да заблажат малко

Поздрави и успехи

Селото ми е Александрово и според много от местните който ходят ежедневно там "добрите" екземпляри са под два килограмаdancho77 написа:Здравейте колегиНезнам защо инфото ви за такса е 6 лева ??? Таксата трябва да е 5 кинта!!! Каквото си хванеш...халал да ти е
![]()
Това с 6-те май е пиниз на шерповете там,да заблажат малкоАрендаторите (2) са ми приятели и днес бяха при мен на лаф та се заговорихме за техния язовир,пичовете са свестни и с големи амбиции,взели са язовира за 10 год. Вярно е че има доста щука която е проблем за развитието на мирни риби,но пък за сметка на това излизат добри екземпляри,ако знае някой как да ги търси
Пуснати са и доста шаранчета!
Поздрави и успехи

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.