Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Малко информация за Стефаново( Перник )
Модератор: sapuna
Малко информация за Стефаново( Перник )
Здравейте. Има ли някаква прясна информация за язовира? Не съм писал от доста време, не съм и ходил за риба тази година
. Интересува ме каква е таксата за риболова, рибата плаща ли се, каква риба кълве? Интересувам се от щука и шарковци
Благодаря за информацията предварително

Благодаря за информацията предварително

Re: Малко информация за Стефаново( Перник )
Таксата е 6 лв на пръчка на денонощие, рибата не се плаща, язовирът е пълен с всякакви риби - от слънчак до сом, а дали ще хванеш, зависи главно от Господа, и донякъде от теб 
ПП това не е "рекламно", а "реално" съобщение

То там слънака и сома са екзотични риби там, ама щука, лин, червеноперки и каракуди бол.Д-р Флекс написа:Таксата е 6 лв на пръчка на денонощие, рибата не се плаща, язовирът е пълен с всякакви риби - от слънчак до сом, а дали ще хванеш, зависи главно от Господа, и донякъде от теб
И най-вече щуки.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Интересен язовир е.
Както казват колегите хората там най - често ходят за щука лин, и шаран .
Първите два вида риби са доста рядко срещани по платени водоеми .
Колеги шаранджий тази година имаха силни излети от към шарани и амури , но и много реализирани валати .
Там да си капо е нещо нормално , не защото няма риба , напротив но е трудна и това го прави по интересен от повечето платени водоеми.
Както казват колегите хората там най - често ходят за щука лин, и шаран .
Първите два вида риби са доста рядко срещани по платени водоеми .
Колеги шаранджий тази година имаха силни излети от към шарани и амури , но и много реализирани валати .
Там да си капо е нещо нормално , не защото няма риба , напротив но е трудна и това го прави по интересен от повечето платени водоеми.