Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

распер 3.5кг
Модератор: sapuna
-
- новобранец
распер 3.5кг
Да се похваля набързо,че не се сдържам...

- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: распер 3.5кг
Еееее ами кажи поне каде, как на какво,пък ако и някоя снимка пуснеш няма да е лошо
.Другия път по голям

-
- новобранец
На дъно, на 10 сантиметрово расперче тоЧно след 1 паднало дърво на 4.5м дълбочина 6.30 вечерта.снимки нз как да кача?
Честито, но другият път опитай с мряна примерно! Грехота е да убиваш 10 сантиметрово расперче, дори и с цел този! В твоя случай целта не оправдава средствата!
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
То не е само стръвта, виж снимката...по-зверска нямаше как да е....опссс имаше - с един забит сатър в рибата!!!kesh написа:Честито, но другият път опитай с мряна примерно! Грехота е да убиваш 10 сантиметрово расперче, дори и с цел този! В твоя случай целта не оправдава средствата!

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Хубава риба ама следващия път я щракни на реката и после напиши че си е задържал макар да е по-добре да я пуснеш 

Риболова е хоби.Наслука 

-
- разбира нещата
кажи само една причина за да я пусне?виж за малкото разперче може да се поспори.David Kamenov написа:Хубава риба ама следващия път я щракни на реката и после напиши че си е задържал макар да е по-добре да я пуснеш
владо,дано да имаш и по-големи екземпляри,и не им обръщай много на др.колеги,това всичкото е от завист.тука всеки ВТОРИ споменава за "пускане", на на язовирите такива "филми "НЯМАААА.по-добре изобщо не пускай снимки за да няма за какво да се заяждат.
КАКВО ПРОМЕНЯ НЕЩАТА ,АКО ПИША ЧЕ СЪМ ПУСНАЛ РИБА ,А ВСЪЩНОСТ СЪМ Я ПРИБРАЛ!!!???
ИЛИ КАЗВАМ ЧЕ СЪМ ХВАНАЛ, ИЛИ ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аз лично никъде не съм споменал за пускане, макар че съм чувал че распера е много костелива риба и ако е така наистина бих я отпратил обратно. Но става въпрос за снимката , братле....харесва ли ти така хваната за опашката виснала надолу...неуважение е най-малкото към достойния противник!!!delio-haidutin написа:кажи само една причина за да я пусне?виж за малкото разперче може да се поспори.David Kamenov написа:Хубава риба ама следващия път я щракни на реката и после напиши че си е задържал макар да е по-добре да я пуснеш
владо,дано да имаш и по-големи екземпляри,и не им обръщай много на др.колеги,това всичкото е от завист.тука всеки ВТОРИ споменава за "пускане", на на язовирите такива "филми "НЯМАААА.по-добре изобщо не пускай снимки за да няма за какво да се заяждат.
КАКВО ПРОМЕНЯ НЕЩАТА ,АКО ПИША ЧЕ СЪМ ПУСНАЛ РИБА ,А ВСЪЩНОСТ СЪМ Я ПРИБРАЛ!!!???
ИЛИ КАЗВАМ ЧЕ СЪМ ХВАНАЛ, ИЛИ ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ
-
- новобранец
абе като съм чел и друг път в тия форуми...това с пускането...егати панаирите дет са ставали!малко е глупаво вечно някой като се похвали с някоя риба,да се почват дебати да се пуска или не.....ако желаят колегите да знаят колко килограма риба хванах и пуснах само за 6 дена ,сигурно толкова не са наловили за целия месец..ьаьа Та хванах една хубава рибка с която мога да се похваля и реших и да я взема...пък и нямах пари за храна и си я взех да ям...в края на краищата ми е по вайно да си легна сит!отделно не мога да разбера колко трябва да е голяма 1 риба според вас,че да мога да сси я взема...
-
- новобранец
ОООООООО и да не забравя ..рибата вече беше мъртва когато я снимах и не е снимана на водоема понеже нямах батерия...а нямаше как да не си я снимам....п.с. РИБАТА Е КОСТЕЛИВА НО НЕ МНОГО,АКО Я ТРАНЖИРАШ И ПРИГОТВИШ ПРАВИЛНО НЯМА ДА ЛАПНЕШ НИТО 1 КОСТ...ПЪК Е И ДОСТА ВКУСНА!
- barutchiata ©
- Администратор
Ей, човек да не се похвали, че е хванал риба. Природозащитниците, не е нужно да се включвате навсякъде и да казвате какво е редно. Правете каквото ви харесва и не нарушавайте личното пространство на другите.
Единствено не се изкефих на стръвта, е толко ли нема плевелна риба за стръв?
Единствено не се изкефих на стръвта, е толко ли нема плевелна риба за стръв?
-
- новобранец
Беше уникално гаден ден...имах 1 поп4е и друга дребна риба нямах...и един таран 700г...малко едро идваше!точно до мен имаше пасаж с стотина рибки...какво да направя мисля 4е е разбираем мотивът ми. 
-------------
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни бан.
При още един пост нарушаващ правилата на форума трия цялата тема!
sapuna

-------------
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни бан.
При още един пост нарушаващ правилата на форума трия цялата тема!
sapuna
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не обръщай Фнимание на завистниците ....пиши ,че си от Клуб"Хвани и пържи" клуба на риболовците от които съм и АЗ/когато ми се Яде от мен уловена/.Распера е вкусен ,ако можеш да го приготвиш ,а който не може да ходи на Рибен Ресторант!!!!!!!!
И вместо Природозащитниците да пишат най добре е да се включат в темата Да помогнем на Митко", че ЗНАЙ ли се на всеки може да се случи.
Барутчия ...Извинявай ,ако съм малко Директен ,ама не можах да се сдържа,а Колегата вече ще ползва Друга стръв!
На вниманието на критикуващите: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=68012
И вместо Природозащитниците да пишат най добре е да се включат в темата Да помогнем на Митко", че ЗНАЙ ли се на всеки може да се случи.
Барутчия ...Извинявай ,ако съм малко Директен ,ама не можах да се сдържа,а Колегата вече ще ползва Друга стръв!
На вниманието на критикуващите: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=68012
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- новобранец
само да вметна, че расперчетата са отлична стъв....превъзхожда облеза по здравина(издържа на повече замятания и атаки от други риби имат по малък шанс да го свалят от куката)!