Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Малко Шарково?

Мнение от mita4eto »

S.Koychev написа:утре вечер смятам да го посетя за тридневен излет,само незнам къде да я търся,на лудницата или към воденския ръкав.Дайте някой Жокер :D
Зависи за каква риба ще заложиш, но аз бих заложил на мястото в основата на Шарковския ръкав, където се влива в самия язовир, северо-западно от самия ръкав (или откъм стената, а не откъм Воден). От една страна там можеш да вкараш с лодката за шаран в самия язовир, а от друга страна можеш да разчиташ на прекрасни кефали (и костури) в самия ръкав, където е доста дълбоко и държи кефал.
Ще съм ти много благодарен ако щракнеш няколко снимки на язовира, Светльо :-) Наслука и успех!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Точно там ще съм ;)на ръба на Шарковския ръкав, към 4 тръгвам едни познати са вече там и хранят обилно , ще разпъваме за шарко и амур,и от бреге на фидер и мач ще търсим каракуда и перки.
Дано имаме някаква слука,ако не поне масата ще е на ниво,който желае да заповяда.
Ribarche
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

риболов така и не се получи,отидох в 6 сутринта при моите познати които имаха 2-3 дребни перки,а бяха на водоема 24 часа,към 11 преди обяд задуха ураганен вятър и прибрахме кервана и се отправихме към Жребеца. Там поне сянка,скари бири, и някое рибе.
Абе май е зле положението навсякъде.
Ribarche
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Аз мисля да отида другата седмица (петък де) .
Проблема е какво да търся??? Според думите на познати, освен дребен костур и уклей друго няма...
Та, ако някой има по-актуална информация, нека сподели!
пп. Целта ми е главно костура, но и на някоя каракуда няма да откажа...
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
Аватар
lbfchy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lbfchy »

Колеги след няколко часа заминавам за Шарково, най-вероятно Воденския ръкав.. та да очаквам ли нещо .. тръгнал съм уж за мазни караконджули
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Можеш да очакваш трима братя от Средец които срещу 50 лв на вечер не са си извадили мрежите доста дълго време.Не съм ги виждал ,но инфото е от сигурен източник......Пък рибаря може да хване.............МИХАЛЯ.
Аватар
lbfchy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lbfchy »

Колега бях на един от ръкавите до Воден ( незнам кой как се казва) и искам да те упровергая. Риба има и то доста - едрата каракуда иска много захранка и торен червей дебел, на царевица излиза едра червенопера. От 7 до 2-3 направих 10тина кг каракуда м/у 200 и 400 гр, 5 над половинка, ена кило и един кефал около килото. Рибата кълвеше през целия ден но още в 3 свърших червеи и храна. Дано съм бил полезен :)
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

http://iara.government.bg/?p=6881
Чувствам се щастлив :!: Дано се опазят поне половината.Свалям шапка на всички които са участвали.Това е един от най - хубавите язовири в България и ще остане винаги в сърцето ми като рая на шараните.Дано отново възвърне тази слава.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Menkata написа:http://iara.government.bg/?p=6881
Чувствам се щастлив :!: Дано се опазят поне половината.Свалям шапка на всички които са участвали.Това е един от най - хубавите язовири в България и ще остане винаги в сърцето ми като рая на шараните.Дано отново възвърне тази слава.
Споделям мнението ти, колега! За мен лично един от най-красивите язовири, много ме радват подобни акции
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

От една година ми се ходи на Малко Шраково да се пробвам и аз. Спира ме това, че тук едни айдуци ходят,хвърлят мрежите и след това продават таранка и костури за по 1 левче килото.Това е от към страната на селото М.Шарково.А където хвърлят мрежи, свястна риба не съм уловил.
Аватар
serious_stam
новобранец
новобранец

Мнение от serious_stam »

Колеги, тръгнали ли са големите костури? Имате ли инфо къде и как да се ловят. Не съм посещавал язовира до сега, но съм слушал много и май ще ми се отдаде възможност този уикенд. Благодаря!
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Мисля, че им е рано още!
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

Ако си с лодка застопоряваш се някъде между 5-7м. и пускаш рибка близо до дъното, силикончета.... От брега на дънна с рибка, най-добре ако можеш да хванеш дребни костурчета за стръв или щипок, в краен случай каракудка, не много дребна. Блесната от брега въобще не е за подценяване също, както си кълвът на нея 7-8см костурчета, така удря 1кг, той се храни с тях. Местата са почти навсякъде, големите все още не са групирани, рано сутрин ти е най-големия шанс.
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Може и да тръгне,след снощният дъжд.Иначе излизат маломерни шаранчета,сулки и по някой добър скобар.
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
serious_stam
новобранец
новобранец

Мнение от serious_stam »

Благодаря много за информацията, определено се надъхах!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”