Стършел и бира

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Стършел и бира

Мнение от Don4o_62 »

Оня ден на Копринка отмарях и имаше да мен един по млад колега,та си бъбрим и т.н. като той си отпиваше бира от кутийка,но ставаше отиваше тук там и така,по едно време седна и отпи,и като почна да кашля и вика :roll: ,направо се сепнах,викам кво стана бе пич,той изплашен вика един стършел ме ухапа вътри по езика :shock: ,викам айде бе,ела го виж вика,отивам и найстина го смачкал,та гадът да влезе вътре да си пийва бирица :lol: ,и си трайка :wink: ,не че не може да излезе :wink: ,след малко колегата се поду и спря да говори,викам дай да те карам в болница да не се задушиш,не е шега,вика по езика ме боцна не е към гърлото и късмет извади :D ,оправи се след 1,5 ч.,после сложихме отворена бира и гледаме,идва един и пикира по брега,подмина бирата и хоп един остър завой обратно и направо се навря вътре :roll: ,а иди да пиеш бира от кутийка :wink: ,и други идваха,явно нещо ги привлича,по късно колегата мина на ракия но сипал в едно тъмно шише от някав сок и смуче от там :D ,да ама гадовете и ракия харесвали,дойде един и се цамбурна вътре,умря за нула време,но колегата не го видя и а да пие му викам,стоп погледни вътре и оня се опули :D ,та внимавайте с кутийките с бира, че не е майтап работата,човек се задушава за нула време ако те убоде по навътре
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Стършел и бира

Мнение от bobo_33333 »

...та гадът да влезе вътре да си пийва бирица :lol: ,и си трайк...
Много смешно,човека зян може да иде :shock:
Аз там съм пораснал...
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Мой приятел го ухапала оса по устата като си пиел бира. Осата е влезнала в чашата и той не я е видял. Жена му го е закарала на време в болницата. Всичко е станало за минути и едвам са го спасили. Беше му правила снимки през 3 мин. Останах много изненадан колко много може да се деформира фейса на човек без бой за няколко мин. Явно човека е имал чиствителност към ухапване от насекоми.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Продават по аптеките готови спринцовки, комплект с игла и с Урбазон в нея.Готов коплект.Особено подходящ за алергични хора.На последното ми ходене на Тракиец,също пиехме бира в кутийки.И при нас се въртяха около алуминия-незнам защо.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Привлича ги бирата,това и на мен направи впечатление изминалия уикенд на вилата,пия една бира вън и един стършел се завъртя и влезе в шишето,добре,че го мернах.Човек много трябва да внимава,че ако е алергичен и е на майната си за риба,направо си заминава.Та който е алергичен да има винаги в жапката Урбазон.Не е шега работа кат се замисли човек бах мааму :wink:
Без жени можем,без риболов не можем!
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

barutchiata © написа:Мой приятел го ухапала оса по устата като си пиел бира. Осата е влезнала в чашата и той не я е видял. Жена му го е закарала на време в болницата. Всичко е станало за минути и едвам са го спасили. Беше му правила снимки през 3 мин. Останах много изненадан колко много може да се деформира фейса на човек без бой за няколко мин. Явно човека е имал чиствителност към ухапване от насекоми.
не е до алергията от ужилване.аз почти няма проблеми ако ме ожили оса или пчела по тялото.подувам се минимално.но един ден до вратата на къщата , вътре в керпича имаше гнездо на оси,взех да ги горя с запален вестник ,но една като се завъртя и ме перна по долната устна.викам си нищо особенно ,ходих търках я с бъз,но след минути взе да ми се замъглява погледа и ми пречерня,едвам се качих в стаята(бях сам),легнах ,а тавана -на петна,сърцебиенето се ускори многократно,и така около час час и половина.
сигорно или устните са с много нервни клетки ,или е уцелила направо някой нерв,или си е пуснала мнооого отрова :roll:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
boreto1
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boreto1 »

и колата ги привлича много
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

boreto1 написа:и колата ги привлича много
:lol: И колата и жената също :lol: :lol:
Аз там съм пораснал...
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

И мен по време на риболов, ме е ужилвла в езика оса влязла вътре в гърлото на бутилка с бира. Обаче при убождането, бирата размива в голяма степен отровата, която насекомото се опитва да вкара с жилото си в тялото на жертвата и последиците не бяха съществени.
Може би защото вече си бях напълнил устата с бира :D ???
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Много неприятно,добре че не го е жилнало в гърлото,и по лошо да се окаже алергичен!
На Копринка и мойто дете го жилна- оса и си имаме белег.
Важното е,че всичко е наред вече:)
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Пацко - един мой приятел, бачкаше преди време в горското в Средец. Маркираха дърва. Хапал го е стършел, та ми е казвал, че моментално трябва да почнеш да се наливаш с ракия, тъй като отровата на стършела стеснява и запушва кръвоносните съдове, а ракията ги отпуска. Преди две-три години са изгубили/починал/ човек в гората, след ухапване.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Може и да е вярно за ракията да я пиеш след ухапване,че човека е гледал пчели и вика колко са ме жилили :roll: ,но стършела е друга работа,вика ракия помага и вкара 2 ракий за бърже :D и му спадна отока след малко,после тоя удавения го хвана за задника и го стисна да му видим жилото,ами то като малка игла за шиене и на върха излезе капка отрова колкото от млечен зъб на пепелянка :roll: ,и една чиста,чиста като сълза на комсомолка :D ,ама бая бели прави :wink:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Дай Боже никуму!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор