Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Метод фидер за язовир
Модератор: Paublo_Eskobar
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Метод фидер за язовир
да оловце е да ми държи царевичката на 2 см. над дъното
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Идеален монтаж за Дунавboreto1 написа:да, в случая слагам 2 царевички посредата повдигач, то това е метода за фидер да ловиш каракуди,шарани,амур,

Риболова е хоби.Наслука 

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някои колеги от форума доста са се постарали да пишат за монтажите ,не е лошо да се поразровиш и да прочетеш написаното от тях защото всичко са пробвали и е испитано и от уважение към труда им разбира се -неискам да визирам никове просто потърси доста ще научиш-успех ти желая
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Еми кво да ти кажа уважавам колегите си и преди да пусна тема чета поне 20 иначе благодаря на всичкиboreto1 написа:Някои колеги от форума доста са се постарали да пишат за монтажите ,не е лошо да се поразровиш и да прочетеш написаното от тях защото всичко са пробвали и е испитано и от уважение към труда им разбира се -неискам да визирам никове просто потърси доста ще научиш-успех ти желая

Риболова е хоби.Наслука 

-
- учете се от него
Колега, ето в тази тема е писано доста за "метод фидер". Предполагам че ще намериш отговорите като я прочетеш от край до край:David Kamenov написа:Аз ви попитах какъв монтаж и как да го направя и каква хранилка е най удачна иначе благодаря
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=114&t=23616

- CERRUTI
- сериозен играч
Бачо,колегата се е изразил неправилно-той има в предвид, че търси метод(начин) от фидер риболова с който да лови,а не специално "метод фидер".И аз така го бях разбрал неправилноБачо Илия написа:Колега, ето в тази тема е писано доста за "метод фидер". Предполагам че ще намериш отговорите като я прочетеш от край до край

- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Извинявай,колега ако нещо съм те обидил просто исках да помогна Бачо Илия много е писал и качвал теми -успехDavid Kamenov написа:Еми кво да ти кажа уважавам колегите си и преди да пусна тема чета поне 20 иначе благодаря на всичкиboreto1 написа:Някои колеги от форума доста са се постарали да пишат за монтажите ,не е лошо да се поразровиш и да прочетеш написаното от тях защото всичко са пробвали и е испитано и от уважение към труда им разбира се -неискам да визирам никове просто потърси доста ще научиш-успех ти желая