Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- Val848
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2012
Днеска на 3 буна 5 заргани 1 едра, ама се оттърва от 18:00 до към 19:00....
ПИШЕТЕ БЕ ХОРА....темата замира ....
ПИШЕТЕ БЕ ХОРА....темата замира ....

-
- сериозен играч
Винаги изтърваната е най-едра! 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес в Приморско се получи приличен риболов , от 06:30 до 15:00 29бр. зараган и някой друг изтърван и тук там някое чернокопче

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- учете се от него
Тоа бабкит късметлия е излязъл да се снима с теб
А за зарганите

А за зарганите

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес в Приморско мноо вятър ,мнооо сруд и нема риба със зор взех 7 заргана и изтървах още 3-4 , това от 06;30 до 14;30

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Тва на Перла ли е брат
-
- вече хвърля и на тежко
бе да питам перла къде се намира а и интересува ме маслен нос къде се намира точно ще съм благодарен за отговорите.Не съм нов просто не съм ходил надолу към Приморско а маслен нос Беглик таш ли се води
Абе бат Пешо очевидно си решил да си изнасилваш късмета от предния ден. Зарганския на перла от малкия вълнолом ли го правиш да те питам - миналата година ходихме по това време мисля че беше и доколкото си спомням хвърляхме от късия вълнолом преди самата резиденция , като цяло приятно място за риболов, но след това започнахме да влизаме на Маслен нос и Перла просто остана в забвение.Pe6o_Tikvata написа:Днес в Приморско мноо вятър ,мнооо сруд и нема риба със зор взех 7 заргана и изтървах още 3-4 , това от 06;30 до 14;30
- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не,Беглик таш не е маслен нос.Когато влезеш в Приморско,след първия светофар завиваш наляво.Пътя те води покрай едни нови хотели докато стигнеш бариерата на Перла.Тя е винаги отворена,продължаваш докато стигнеш кръстовище.Направо е за Беглик таш,но ти завиваш надясно - за резиденцията.Караш около 500м и вляво от теб трябва да видиш трафопост.След него на 10м има черен път - завиваш.Следваш само чакълестия път.Той ще те отведе след около 1км на залива Мириус.Красиво и тихо място,което не рядко се отплаща с добър риболов на зарган.Продължаваш по черния път и на около 1.5км пътя се разделя - ти ще хванеш левия.След около 200 метра паркираш като се ориентирай по утъпканите поляни.Намираш удобно място долу на скалите и стартираш риболова.Надявам се да съм бил полезен.Успех!!!
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Да за буната на Перла става въпрос.Аз ходя на голямата буна там и колата ми е до гъза и риба си дава попринцип а и не се катеря по тетраподи

- shturetc
- ще става разбирач
Пешо ,буната на "Перла" е ... развъдника на "писалки" по българското черноморие
А и , доде минеш през Приморско и се върнеш до резиденцията...би подминал Китен и аха-аха да си вече на Лозенец по главния...А там местата за улов на каиши са по-дащни!...И,да те питам, ти да не набара нЕкой кран на тръбите за нафта на Лукойл?
Или удари джакпота от тотото??? Последният вариант за мен е... да си пипнал някоя булка - южнячка и да си зарязал родния Бургас!?
Като ти чета ежедневните репортажи от Приморско и сметна километрите , дето ги биеш всеки ден,приятелският ми съвет към теб е... да си вземеш лодка--- и по евтино ще ти излезе,и романтиката и удоволствието от риболова навътре в морето са в пъти по-завладяващи от крайбрежното рибохващане! 

Ето от Уикимапията се ориентирай.Полезното е че има много имена на местности, носове, заливи, обекти.....slonski1981 написа:бе да питам перла къде се намира а и интересува ме маслен нос къде се намира точно ще съм благодарен за отговорите.Не съм нов просто не съм ходил надолу към Приморско а маслен нос Беглик таш ли се води
http://wikimapia.org/#lat=42.3030133&lo ... 13&l=0&m=b
Днес сутринта 07:30 - 09:30 на Ной - 6 заргана, 1 платерина и много чернокопчета.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Цяла година си събирам пари за отпуската за да ходя за зарган ся като ми свърши започвам да събирам за догодина , колата ми е на газ , а иначе лодка ще си взема по нататък защото сега имам по-належащи дела

-
- новобранец
- Обратна връзка:
а тая газ и тя доста скъпа стана миналата година през ден на Ахтопол Резово сега само до Черноморец съм стигнал..някой колега от Бургас ако иска да комбинираме горивото и аз съм на газ през седмицата мога да ходя всеки ден за съжаление не мога да тръгна по рано от 7.15 сутринта:(( ако има някой мераклия да пише на лс
иначе за протокола четвъртък на Черноморец 7 заргана и към 40 средни черокопа
иначе за протокола четвъртък на Черноморец 7 заргана и към 40 средни черокопа