СМЯХ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
jamix
разбира нещата
разбира нещата

Re: СМЯХ

Мнение от jamix »

Мадама с много голям бюст карала стар ЗАЗ.
Заваляло дъжд, тя слезнала да си сложи чистачките и бюста опрял в капака на ЗАЗ-а .
В това време минал пиян от там видял я и казал:
- Госпожо, т`ва цял живот да го кърмиш Ауди няма да стане!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Някои жени може съвсем да ти развалят настроението по време на секс с всякакви тъпи въпроси от рода на:
"Кой си ти?"
"Какво правиш?"
или "Няма ли кой да помогне?"
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Един бар станал много модерен
имало сложен робот барман
и отива един - застава на бара - идва бармана - пита - вашето АйКю? оня решил да се избъзика: 165
робота му сипва шампанско , сервира и му заговаря на добър диалект за последните конни надбягвания
на другия ден тоз отишъл и решил да каже АйКю 90
робота му сипал уиски и взел да му говори за мачове
на третия ден отново отишъл и казал IQ 65
робота му сипал ракия и му заговорил за силиконовите цици на фолкпевиците
на четвъртия ден решил съвсем да се избъзика и казал - АйКю 20
робота сипал една бира , навел се към него и казал - " И какво .....пак ли ще гласуваме за тези от ГЕРБ
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Утро,на село,мъжът ремонтира съсредоточено мoтоциклет.
Излиза навън жена му:
-Още две гуми и автомобил.
-А ти ,още две цицки и ..крава.
- И ти още един член и не ни трябва квартирант.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

Един човек отишъл да се беси на едно дърво, което висяло над реката. Вързал примката на един клон, сложил я около врата си и започнал да се беси. Но клонът се счупил, човекът паднал във водата и започнал да се дави. Когато едвам успял да изплува на брега си казал:
- Еее, да му се не види! За едното бесене щях да се удавя!
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
jamix
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jamix »

Иванчо получил забележка в училище за лошо поведение. Майка му го поучава:
- Дръж се прилично! Взимай пример от баща си!
- Но той е в затвора!!!
- Да, но го пускат за добро поведение...
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Леля Добринка живеела в Люлин...за да и е гадно...Работела чааак някъде около завод Електроника пак за да и е гадно. За да е изтормозена и каталясала всеки ден. Най-често пазарувала от Кирков, за да мъкне по-дълго пазарските чанти и ....да и е гадно...
Една мразовита ноемврийска вечер, леля Добринка вървяла, огъната като въдица, под тежестта на битейските къхъри, вятърът прежулвал лицето и тъкмо пресмятала колко сол ще трябва на туршията, когато от тъмното пред нея изскочили двама младежи.
Пъпчиви, дрогирани и премръзнали...
- Шшшш, краво! Ела ма!
- Ела тука шти*бамайката, дърта брантийо! - заговорили тинейджърите лелатиДобринка...
Жената нищо не отвърнала само ускорила крачка.
- Ама, краво, щи седна на лицето ма! Щъ *бъ в устата докат фръкнеш! Щъ изнасиля, *урво!
- Ще смачкам, ма - заканил се през зъби по- едрия от двамата. - Щи потроша ребрата, щи права главата поликлиника, ма! Ела, ма, ела ти размажем тъпата мутра дебела.
Леля Добринка спряла,осъзнавайки прекрасно, че с двайсетте кила зелки няма шанс да избягя.
- Добре де, разбрах. Ти искаш да ме изнасилиш, а ти искаш да ме пребиеш, нали така? Айде помогнете на лелявиДобринка да качи зелето до вкъщи, ша ви сипя по една ракийка, ша ви резна по една салатка и кой за каквото е дошъл...Става ли?
Тинейджърите се спогледали и веднага се съгласили. Нямали други ангажименти за вечерта и приели предложението, като веднага притичали да отменат с торбите уморената жена.

Чичо Добри, съпруг на леля Добринка от 36 години, бил огромен, необезкосмен българин, който щом свършел работа в касапницата на пазара се отдавал на единственото си хоби - да прелива виното от дамаджаните по шишетата и обратно. Тъкмо се секнел в окървавената престилката/не я свалял и вкъщи/, когато се званнало на вратата. Чичо Добри заклатил сто и шейсетте си кила да отвори.

- Добринке кви са тия двамата, ма? За кво не ме извика ми плащаш на хамали да ти качват зелето?
- А тия не са хамали, Добри, не са. Ей тоя - казала леля Добринка , като посочила по-хилавия - иска да ме ебе, а другия - посочила тя по-ячкото момче- иска да ме пребие...

Чичо Добри врътнал ключа и въздъхнал тежко. Хванал тинейджърите за яките и ги помъкнал навътре.
- Тоя ли беше бияча? - попитал, докато засувал яката на едрия до задушаване.
- Тоя...тоя, Добри...Каза, че ще ми скача на главата...

Добри си поел дълбоко въздух и набил с цялата си тежест една глава на побойника. Младежът се свлякал в несвяст. Чичо Добри го вдигнал и започнал да го навива като персийска пътечка за пране. Скочил му веднъж трупешката и след като се уверил, че побойникът няма вече нито един здрав зъб, повикал с жест изнасилвача да го последва в спалнята.
- Тоя ли беше ебача, Добринке?
- Тоя...тояр Добри...Каза че таковаа...докато фръкна....
Чичо Добри не казал нищо повече и директно засурнал обезумелия от ужас младеж към спалнята.

По пътя, изпод престилката, измъкнал своя трийсе и един сантиметров ***, деформиран от вени и хематоми и започнал да го подготвя за предстоящата любовна игра... Тук е мястото да добавим, че главата на чичо Добревия *** била подобна на детска ръчичка стиснала портокал /както се казва/....

Виковете, които се чували от съпружеските покои били ужасяващи. След двадесетина минути чичо Добри се показал зачервен и плувнал в пот. Огледал са за жена си и се провикнал:
- Добринкееееее, я ми дай онова швейцарското ножче, дет ми го подариха кумовете, да цепна няколко сантима, че нищо не става!....
Младежът изнасилвач през сълзи, със задавен глас, проплякал:
- Чичо Добри, бе....чичо Добри.....Като човек ти се моля.....Нека опитаме още един път!!!
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
galenik
новобранец
новобранец

Мнение от galenik »

Те това е самозащитата.Каквото потърсиш рано или късно го намираш
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Мъж се прибира рано сутринта мъртво пиян и си ляга с дрехите в спалнята.
Жена му го съблича и открива, че той има презерватив на члена си. Запазва хладнокръвие, сваля го и му го пъха отзад.
По някое време купонджията се събужда и отива в банята. Когато излиза оттам, съпругата го пита:
- С кои приятели излиза вчера?
- Нямам приятели вече аз!...

.....................................................................................................................................

Перничанин вървял през пустинята без капка вода. Видял оазис и един змей до водата. Събрал всички сили и смелост и почнал да се бие със змея. По едно време змеят го пита:
- Какво искаш ти, бе?
- Да пия.
- Ми пий бе, що се биеш!?
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
jamix
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jamix »

:shock: :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

Разказ на един колега от гр. Севлиево.

В града, съвсем на брега на р. Росица има клиника за психично болни.(лудница)
Съвсем близо до клиниката има чудесен вир.Тия луди, които са с по леки отклонения, събота и неделя ги пускат на разходка.( нещо като градска отпуска).
Та отива моя приятел за риба на въпросния вир и почва приготовления, захранки, разпъване на телескопа и т.н. До него, един от тия "наште",имитира всички действия на колегата, 1 към 1, ей така с голи ръце.След около час замятания празни, колегата се изнервил на лудия и му вика:
- А бе ненормалник, кво прайш ти бе!!???
- Ми ловя риба ве....
- Е как ловиш, като нямаш въдица ве???
- Е чи ти кат имаш кво.....................
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

kita20008969 написа:Разказ на един колега от гр. Севлиево.

В града, съвсем на брега на р. Росица има клиника за психично болни.(лудница)
Съвсем близо до клиниката има чудесен вир.Тия луди, които са с по леки отклонения, събота и неделя ги пускат на разходка.( нещо като градска отпуска).
Та отива моя приятел за риба на въпросния вир и почва приготовления, захранки, разпъване на телескопа и т.н. До него, един от тия "наште",имитира всички действия на колегата, 1 към 1, ей така с голи ръце.След около час замятания празни, колегата се изнервил на лудия и му вика:
- А бе ненормалник, кво прайш ти бе!!???
- Ми ловя риба ве....
- Е как ловиш, като нямаш въдица ве???
- Е чи ти кат имаш кво.....................
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

В Габрово при изкопни работи намерили скелет....веднага дошли археолози ,пренесли го в лаборатория и след проучвания установили ,че скелета е на1200 години.....веднага медиите отразили събитието....на пресконференция изказали мнение ,че по народност е Грък.....на въпроса как са устновили народността ,отговора бил че в задните му части намерили костилка от Маслина!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Служител към началника си:
- Шефе, ще ми повишиш ли заплатата, че три големи фирми се интересуват от мен?
- И кои са пък тези три големи фирми?
- "Топлофикация", ВиК, М-тел…

================================================================

Един дядо се прибира в къщи, отваря вратата и какво да види - огънят незапален, яденето несготвено, бабата легнала на леглото и умира.
Станало му тъжно на дядото, излязъл на двора да се поотпусне и си казал:
- Абе добра ми беше бабата и с добро трябва да я изпратя. Я да взема да я опъна за последно, та да си отиде с хубаво от тоя свят.
Влезнал в къщи, натеглил я хубаво като за последно и си решил да отиде до кръчмата да пие една ракия, за да се разсее. Пил каквото пил, па по едно време си рекъл:
- Тя бабата вече се е качила горе, ами дай аз да се прибирам, да я изкъпя, наглася и да я изпращам.
Влезнал в къщи и що да види - огънят запален, гърнето с гозбата в пещта, а бабата чисти и се усмихва.
- Бре - плеснал се по челото дядото - пусто мое незнаяние! Да бех разбрал по-рано че е тъй, лани нямаше да изпущим татя!
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Да би дренки яло, не би чудо видяло !

Изображение
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”