Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Каква е идеята на подписката. Примерно ако се подпишат от 50 000 човека, какво следва.
-
- научил се да хвърля
В ПЛЕВЕН НЕ остана язовир който да не е под аренда, последно са взети големия в кайлъка и горни дъбник, не знам вече къде ще се ходи. в събота на г.дъбник е имало проблеми м/у рибари и селски бекове с тръби , който искали да бият рибарите. не съм против арендовани гьолове , източени наново зарибени и култивирани с размери на футболно игрище , но когато става въпрос за огромни язовири с национално значение , които ще бъдат тотално обезрибени и ще се събират само пари от шматките си е чиста далавера. ако има риба, когато дойде момент на активно кълване почват номерата с крановете и леко източване или разни цвикове уж с лекарства.
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега ,Колев аз нося същата фамилия,по добре подписка,отколкото да мълчим,остава и Сопот да дадат и ние ще духаме супата,както е тръгнало да дадат и Дунава под аренда.Тези алчни за пари министри не ги интерисува нищо.Поне ще раберат че народа вече не спи ,а се събужда от зимен сън.
Риба къща няма.
Нека да има подписка, но аз лично не съм запознат какво се случва впоследствие.
Предполагам нищо. Ако идеята е само да се преброим колко човека сме против законното бракониерство, по-добре да има ефективна стачка пред иара.
Предполагам нищо. Ако идеята е само да се преброим колко човека сме против законното бракониерство, по-добре да има ефективна стачка пред иара.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
подписката е един от начините да се противиш на нещо, което накърнява интересите и правата ни/също и един от най-дипломатичните/ понякога вършат перфекта работа
а колкото до стачките,нали сам се досещаш,че няма как и кой да го направи възможнно,при толкова народ

Колега само в ловеч ли има подписка.
Аз не съм от Ловеч.
Аз не съм от Ловеч.
Колеги,
Нека видим колко подписа ще се съберат и ако трябва ще пуснем отворено писмо до медиите и те да научат, да разгласят, че има хора които да запазят богатството на един водоем и свободно да практикуват своето хоби. Аз лично съм зарибявал този водоем със шаранчета и червеноперка, ходя редовно там да си почивам има адски много риба и притеснителното е че който и да го вземе ще го мрежари и ще пише на книга че го е зарибил.
Така, че който желае нека се подпише и да даде своя глас против това безобразие.
Не е въпроса само за Крапец, въпроса е принципен. То в тая държава скоро и въздуха ще плащаме че го дишаме.
Нека видим колко подписа ще се съберат и ако трябва ще пуснем отворено писмо до медиите и те да научат, да разгласят, че има хора които да запазят богатството на един водоем и свободно да практикуват своето хоби. Аз лично съм зарибявал този водоем със шаранчета и червеноперка, ходя редовно там да си почивам има адски много риба и притеснителното е че който и да го вземе ще го мрежари и ще пише на книга че го е зарибил.
Така, че който желае нека се подпише и да даде своя глас против това безобразие.
Не е въпроса само за Крапец, въпроса е принципен. То в тая държава скоро и въздуха ще плащаме че го дишаме.
-
- вече хвърля и на тежко
До колкото знам и в Троян също има подпискаpetrovivo написа:Колега само в ловеч ли има подписка.
Аз не съм от Ловеч.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Подписката!Но до неделя трябва да бъде в Ловеч,на Искрен в Магазина

там ще са много страници колега 

kolevniki написа:там ще са много страници колега
е колко много?
има листовки в няколко заведения, които са попълнени, някой ще ги занесат в ловното при Денко, други при Искрен на Имеретински. Аз лично знам за поне пет подписани листа които трябва да се донесат при Искрен. А Искрен да почерпи - той знае за какво.
Говорих с него,каза че ще почерпи!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз ще се ходя при Искрен и се включвам в подписката!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!