моля за инфо за язовира в село Партизани

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

BAT GOGO
новобранец
новобранец

моля за инфо за язовира в село Партизани

Мнение от BAT GOGO »

Някой знае ли нещо за този яз.защото вече от няколко места чувам , че давало доста добре :D :D :D :D
Риболова е най добрия начин да си близо до природата
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

какво си чул,че ми стана интересно,аз знам къде е язовира,насред зелева нива,сегашното му инфо не знам,иначе преди съм ходил там,тогава беше освободено от аренда,и излизаше дребни шаранчета,слънчаци и раци,селото ми е до Партизани,последният път от пътя не видях някой да лови
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Едното от моите села е Партизани,но не съм ходил отдавна там и не съм чул да има язовир.Може би някой гьолче с таранки и дребни шаранчета.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
BAT GOGO
новобранец
новобранец

Мнение от BAT GOGO »

Значи яз. има притова два но несе виждат от пътя не знам какво си гледал но на единия се заплаща 3.00лв такса и естествено рибата също се заплаща 3.50лв-шаран 4.00лв-щука 0.50лв-каракуда и др.,а на другия се плаща 8.00лв такса и рибата не се заплаща.За по голяма инфо.питайте някой от селото защото с точност не мога да ви опътя, кото влезнеш в селото се хваща наляво покрай едни сай и по един черен път.Но ти като си от Партизанин трябва да знаеш най добре.
BAT GOGO
новобранец
новобранец

Мнение от BAT GOGO »

Между другото село Партизанин се намира в Старозагорско.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Колега ,погледни си заглавието,как си го написал,а ние дадохме за село Партизани,Варненско,а то било ПАРТИЗАНИН,гледай друг път да дадеш точно обяснение,примерно точното име на селото и в коя област е
BAT GOGO
новобранец
новобранец

Мнение от BAT GOGO »

Когато човек е много жаден за риболов е напълно нормално да изпие някоя буква затова ,че моля за извинение но в петък винаги сам така защото мисля само за рибата и готиното изкарване.
BAT GOGO
новобранец
новобранец

Мнение от BAT GOGO »

Когато човек е много жаден за риболов е напълно нормално да изпие някоя буква затова ,че моля за извинение но в петък винаги сам така защото мисля само за рибата и готиното изкарване.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”