Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- Кузмич
- dreamer
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Или не си вадете карти и идете там за риба, пък после пишете какво се е случило.bat_boiko_nikolov написа:, просто не си вадете карти и не ходете там за риба
Щото във форума призиви всякъкви, ама никой не е написал "аз бях без билет там и ...".
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Батка не ги слушай какво си говорят компетентните колеги всичко си е съвсем законно, тези членски карти важът за абсолютно всички водоеми стопанисвани от Л.Р..Дружиства.Кузмич написа:Или не си вадете карти и идете там за риба, пък после пишете какво се е случило.bat_boiko_nikolov написа:, просто не си вадете карти и не ходете там за риба
Щото във форума призиви всякъкви, ама никой не е написал "аз бях без билет там и ...".
С тази карта ходим да ловим на яз.Брацигово който се стопанисва от Пещерската ловна дружинка както и техните риболовци могат да идват на нашите водоеми.
И така н.т.
Можи и да не е правилно можи и да е , но доста дружиства не допускат риболовци от други градове на своите водоеми това си е лично техен избор.
Никой не можи да ги вини.Те си го стопанисват те си го пазат те решавт кой да пускат и кой не.
Това че не ни отърва на нас си е оделен въпрос.

Прост пример дупките"сепарацията" на Катуница- местната дружинка си го пази членската карта е 40 кинта и не пускат сульо и пуло да си вадат карти, ама никой не е тръгнал да реве за там, а за 40-извора ореваха орталъка, 10 кинта не им се дават ,цигани имало и тн.
АКО ИРА минат на проверка което граничи с фантастиката тогава показваш другата карта.
Просто на стопанисваните от дружинките водоеми трябва да имаш два билета, както беше едно време вадихме един от горското за реките и един от Л.Р.Д. за язовирите.
Просто сега всички са под шапката на ИРАТА.
Много дупки и пробиви има в закона за лова и риболова и за това стават разминавания.
Ние спорим и се караме пък кервана си върви и така.
- Don4o_62
- учете се от него
Много вятър днес и ако влезем с лодка и ни грабне вятъра и ще ни изпрати направо на Мулдавския
,за утре остава проверката колко шарана и амура са останали в гьола,за 4 -то сома няма да говорим 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Майсторе след проверката със сонара те моля да искоментираш в темата компетентото си мнение по въпроса имали риба или няма в 40-извора.Don4o_62 написа:Много вятър днес и ако влезем с лодка и ни грабне вятъра и ще ни изпрати направо на Мулдавския,за утре остава проверката колко шарана и амура са останали в гьола,за 4 -то сома няма да говорим

Понеже аз видях с очите си и знам одговора.
-
- сериозен играч
Колеги "40-те извора" е страхотен язовир!
Аз тази година си закупих въпросния билет на Сокол и редовно го посещавам!
Да,дадох 16 лв.,но изобщо не съжалявам за това!Този водоем си заслужава всяка стотинка дадена за него!Близко е до Пловдив и във всеки свободен миг мога да отскоча да похвърлям въдиците малко на спокойствие!Къде ли не сме дали въпросните пари?!Нека не изпадаме в дребнави спорове!Риболовът не е създаден с цел да се караме в безсмислени спорове,а да си правим кефа!
След като е казано,че е стопанисван от Сокол,нека не се правим на велики,а да спазваме определените порядки! 

- Don4o_62
- учете се от него
Утре ще дойда, но с моя сонар искам да ги видя,виж там нещо за няколко живи каракуди да ми хванешchestarfield написа:Майсторе след проверката със сонара те моля да искоментираш в темата компетентото си мнение по въпроса имали риба или няма в 40-извора.Don4o_62 написа:Много вятър днес и ако влезем с лодка и ни грабне вятъра и ще ни изпрати направо на Мулдавския,за утре остава проверката колко шарана и амура са останали в гьола,за 4 -то сома няма да говорим
![]()
Понеже аз видях с очите си и знам одговора.

То едно стопанисване
. На Копринка ври от дребни шаранчета, каракудки, дребни сулки, че даже и сомче хванах. Червеноперките са по педя и никой не им се радва
. 40-те благодарение на дългогодишното "стопанисване" гъмжи от раци и слънчаци. Айде повече не коментирам прекрасния язовир и скапаняците 

-
- новобранец
я кажете има ли инфо за нови/или забравени/ интересни водоеми
стига с тоя спам за 40те
стига с тоя спам за 40те

Последно промяна от Carp_Master на Пет Сеп 21, 2012 6:04 pm, променено общо 1 път.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе аланкольо как можи да сравняваш Копринка с 40-извора, като единия влиза в другия 30 пъти ако ли не и повиче.Красимир Кюрпеков написа:То едно стопанисване. На Копринка ври от дребни шаранчета, каракудки, дребни сулки, че даже и сомче хванах. Червеноперките са по педя и никой не им се радва
. 40-те благодарение на дългогодишното "стопанисване" гъмжи от раци и слънчаци. Айде повече не коментирам прекрасния язовир и скапаняците

За първи път отиде там преди един месец , можи и да не го видиш повиче, като ти знам риболовите,колко ти са чести особено тези на 100 километра от Асеновград

Има ли смисъл да пишеш глупости ми кажи ,като цяла зима пак ще кличиш на 40-извора.

- Don4o_62
- учете се от него
Утре с чаша в ръка на брега и взор към въдиците,дали ще удари или не ще го оправите проблема
,това загубено време развали всичко,иначе можеше тая вечер да спретнем нещо 

Предпочитам да ида на Копринка един път , отколкото на 40-те десет пъти. Защо?По-добре да ида 10 пъти там и да си направя кефа.Отколкото да ида но 40-те 100 пъти и да вися за 10-20 червеноперчици. Все пак аз съм любител и не мога да хващам по 3-4-5 кила риба за 2-3 часа на 40-те.chestarfield написа:За първи път отиде там преди един месец , можи и да не го видиш повиче, като ти знам риболовите,колко ти са чести особено тези на 100 километра от Асеновград

- CrossFire
- разбира нещата
Малко да ви отклоня от лошите мисли...
Миналата седмица приятел е ходил на стоевския и е застанал на стената. Каза, че се е прибрал валат, а на стената било черно от толстолоб, който се вихрил на десетина метра от брега.
Точно там смятам да отда в неделя. Вече в сака имам 20 кг. смески за толупи, надявам се да успея да направя красиво сефтосване на новата щека.
Някой ако иска, да заповяда.

Миналата седмица приятел е ходил на стоевския и е застанал на стената. Каза, че се е прибрал валат, а на стената било черно от толстолоб, който се вихрил на десетина метра от брега.
Точно там смятам да отда в неделя. Вече в сака имам 20 кг. смески за толупи, надявам се да успея да направя красиво сефтосване на новата щека.
Някой ако иска, да заповяда.

Мите, аз в неделя сефтосах болото с един толуп 4.300 , ама на яз. Скалар. Голям кеф. Бая борба падна.
Здравейте колеги, да ви питам какво е положението на Езерово и Бодрово към момента, че в неделя смятам да направя един риболовен излет. Благодаря предврително. 

Да живее България!!!
- Don4o_62
- учете се от него
Вчера бях при Асен и Здравко,екстра си са те,дебела сянка,гледка прекрасна отпред
,ракията с мезето и приказката си върви
и най важното риба си дава доволно шаран и едри каракуди,Здравко отиде да оправи живарника и като го дигна
,вътре нахакан от шарани и каракуди,ама те си знаят тактиката
,че бая хора имаше но освен да
и да надуват музики,друго нямаше а наште от всичко
,снимки за който не вярва по късно ще пусна и най много за Красьо вика Асен