Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- sashito
- ще става разбирач
Re: Жребчево
Пич погледни страница 60 от същата тема 

- stamicha
- вече хвърля и на тежко
карта с обозначените места има на ст.57 от същата тема
наслука

Колеги някой пробва ли вече дали се раздвижиха големите костури? Ще ги търся с лодка на силикон и клатушки.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
...на силикони 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера направих еднодневен излет. Като цяло излизаше основно платика и каракуда в порядъка на 300 - 700 г. на пружина. За фидер много трудно, тъй като язовира в района в ляво от боклуците е много спаднал и не може да се достигне нужната дистанция. Пружините ги хвърляхме като газехме 20м. навътре и от там гонехме още дистанция 40-50м. В късния следобед, когато тръгна рибата, се изви много силен вятър и ни провали добрия риболов като цяло.
аз май бях точно до вас ако не се бъркамmitaka_dimitrov написа:Вчера направих еднодневен излет. Като цяло излизаше основно платика и каракуда в порядъка на 300 - 700 г. на пружина. За фидер много трудно, тъй като язовира в района в ляво от боклуците е много спаднал и не може да се достигне нужната дистанция. Пружините ги хвърляхме като газехме 20м. навътре и от там гонехме още дистанция 40-50м. В късния следобед, когато тръгна рибата, се изви много силен вятър и ни провали добрия риболов като цяло.

А продължава ли да спада или приключиха с напояването?
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Напояването няма нищо общо,всичко е бизнес с вецовеniki71 написа:А продължава ли да спада или приключиха с напояването?

MILF - Man, I love fishing !
-
- вече хвърля и на тежко
Спада интензивно.niki71 написа:А продължава ли да спада или приключиха с напояването?
Мерси за информацията. Ще почакам още седмица поне преди да пробвам.
- S.Koychev
- разбира нещата
Смятам да правя един излет с нощувка на Жребчево,смятам да ходя на Босфора ,моля ако някой има информация за риболова в този район да сподели.
Ще ловя с фидер и мач.
Ще ловя с фидер и мач.
Ribarche
Платички и подобни се хващат по язовира на фидер добре, приятел ходи. Едрите костурите са по-скоро инцидентни в момента, но се хващат и над 500 гр. Щука да е хващал някой?
- S.Koychev
- разбира нещата
Утре сутрин тръгвам за Босфора ,притесняваме пътя до там ,че тук в Ямбол доста дъжд се изсипа.
Ще съм сам и съм с по ниска кола,дано да успея се добера до местата.
Ако някой от форума ходи,нека пише.
Ще съм сам и съм с по ниска кола,дано да успея се добера до местата.
Ако някой от форума ходи,нека пише.
Ribarche
- Obushtar4e
- новобранец
На тролинг трагнали да гони Белия рибок...че мислим да ходим с колеги да половим малко....някои ако може да сподели 

Мокър от дъжд се не бои
-
- новобранец
Бях от 4-ти до 18-ти на нивата между паметника и дарданелите.За това време нивото на водата спадна около 10м. на дължина и близо 2м. на височина.Бяхме заложили основно на дънен риболов на дистанция но мятахме и фидери за разнообразие на тях излизаха каракуди,платики,морунажи и червеноперки.Привечер костура полудява,а белите риби идват след него но са все маломерни и тук там някоя дребна щука.Абе от всичко по-малко има
)))

Двама рибари се хвалят със подвизите си.
- Аз веднъж хванах толкова голяма риба, че не намерих кантар който да може да я претегли!
- А аз хванах такава риба, че само снимката й тежеше две кила!
- Аз веднъж хванах толкова голяма риба, че не намерих кантар който да може да я претегли!
- А аз хванах такава риба, че само снимката й тежеше две кила!