Пръдня в бутилка?!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

docenta
разбира нещата
разбира нещата

Пръдня в бутилка?!

Мнение от docenta »

Извинявайте и за заглавието и за темата, но тази новост ми я сервира един мой десетгодишен племенник, чиито учители в момента стачкуват, та децата се чудят какво да измислят!!!
Дойде преди половин час въпросният Влади и почна да ме крънка да ходим утре на риба, ама носи и едно половинлитрово пластмасово шише от минерална вода - празно и запушено с тапата. Каза, че ще се попикая от смях и отвори шишето, а от там се понесе зверска воня на отлежала пръдня. Каза, че така си отмъщавали на "женките"-зубрачки в даскалото, дето ужким никога не пърдели :D
Ами, не се попиках от смях, само го информирах как навремето си палехме пръдните в казармата и горяха в най-различни цветове в зависимост от менюто тип МНО. Човек, като няма какво да прави, какви ли не идиотщини измисля :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt039
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от puntakis »

Остава само "Плюнка в пликче" и "Лайно в бурканче" да открият!?!
Love & Ribolov
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

:smt041
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

:prayer: хахаха :prayer:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Пръднята е вид гориво и не е дълговремето когато нашите деца ще си карат автомобилите с него. :wink:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Значи , това е "болестно състояние" , или както казваше един мой първи братовчед -- ... болен съм братовчеде , имам "шум в ануса" , пък и мирише , докторите не траят , кога отида на преглед !!!
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

...

Мнение от kocet0 »

хахаха ... гориво :lol: :lol: :lol: ще поскъпне Фасула и с един обяд и една вечеря спокойно може да напълним до горе :lol: :lol: :lol:
SPINING FOREVER ;)
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

puntakis написа:Остава само "Плюнка в пликче" и "Лайно в бурканче" да открият!?!
За лайното не знам, ама пикня в бурканче още миналата година го предлагаха във втори клас съучениците на същия тоя Влади, да си поливат "женките" цветята, че било ужким китайски извлек от водорасли. Цената беше за една пикня в бурканче - една опаковка дъвки.
Ще ме разсипят тия деца :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Мнение от stan4o »

ми... да ви разкажа за лай**то в бурканче :oops:
Година 1997 зимата бедни студенти /едвам събирахме пари за алкохол и цигари/ няма ядене никво...
Седим си ние с един колега и глаааад! по едно време Свилен вика:
-Колегата, ти знаеш че Кина и Мара имат ядене аре да им идем на гости!
Аз
-Абе те ни мразат бе, нема да ние поканат...
аме все пак решихме да опитаме :roll: пуснаха ни все пак ама не щът да вадат яденето :( започнахме да си вадим къдрави коцъмчета и да ги бодем по възглавниците, и ни изгониха...
Добре ама глад!!!! Абе те са на първия етаж яденето е на прозореца ша го земем! речено сторено...
Обаче сиренето на в торбичка и закачено на пирон, а едната седнала на бюрото точно пред прозореца. Задоволихме се само с бурканите, ехххх ако имаше и хляб :evil:
Хапнахме и си седим и нова пакост да измислим... ми хайде да се изсерем и да го върнем...
... и така ето за това иде реч... има и малко продължение. Само жокер ще дам :idea: това в буркан изглежда като пържено месо :idea:
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

пффф

Мнение от zapalen_92 »

Абе аз сам на 15 и ви се чудя как може да пишете такива тъпотиии във форума???Малко срама!!!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Re: пффф

Мнение от docenta »

zapalen_92 написа:Абе аз сам на 15 и ви се чудя как може да пишете такива тъпотиии във форума???Малко срама!!!
Здравей zapalen_92,
Аз още в самото начало на темата започнах с "Извинявайте"! Радвам се, че има и такива българчета като теб, които да се възмущават от тъпотиите. Но тези явления ги има в нашия живот, нима всичките ни политици не са една "пръдня в бутилка"? Затова не мога да се сърдя и на връстниците ти, които са доста изобретателни по своему, за да предизвикват адекватно своето си обкръжение.
По-интересно е откъде им е дошла на акъла тая идея - да се изпърдиш в бутилка и да я затвориш, за да я мирише някой друг и при това невинен? Много ми прилича на предизборна кампания за кметове :D :D :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: пффф

zapalen_92 написа:Абе аз сам на 15 и ви се чудя как може да пишете такива тъпотиии във форума???Малко срама!!!
За теб като са тъпотии щети препоръчам едно чудно местенце за риболов,това е река Осъм м/у село Градище и гр.Левски моста на жп.линията 100мт.местата от ляво или дясно са чудесни, накопай си земни червеи,монтаж на подвижна плоска тежест,с 1кука6-7номер,привечер слагаш по 2-3 червея на куката и пускаш близко до брега сома и кефала си дават добре,натебе ти е близко там и УСПЕХ.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

такаааа :lol: :lol: :lol: любимите ми теми :lol: :lol: :lol: слушайте сега с кви "глупости" и случки ще ви напьлним главите:
като деца,с брадчеда крадехме компоти от мазетата и като хапнем два три компота,серяхме в бурканите и ги врьщахме обратно на рафтовете :lol: ведньж,един приятел се изсра в един презерватив и го удари с пьлна сила в спиците на един моторист в ДВИЖЕНИЕ :lol: бегали сме после от графа до орлов мост без спиране.мноо беше популярно в 11клас(смея да твьрдя,че патента е мой) да ньпьлним една празна кибритена кутия с храчки и пубисни косми,след което да я пратим през редиците до някоя мацка,придружена с нужната бележка :lol: нали се сещате като отвори кутийката за кво иде реч? :lol: :lol: пьлнехме любовни бележки с косми и ги пращахме на девойките.а вьрха на всичко беше да си скьсаш джоба на панталона и когато отиваш да пушите в пушкома през голямото междучасие в едната рька да дьржиш цигарена кутия,в другата-цигара и да помолиш некоя мацка:"бе,моля те,ще ми брькнеш ли в джоба да ми извадиш запалката,че са ми заети рьцете ":lol: не е нужно да пояснявам,че отдолу си БЕЗ гащи и те хваща директно за.... :lol: :lol: сьщото ставаше и при молбата "дай малко семки" :lol:като идехме на морето,през ноща изравяхме няколко дупки на плажа,серяхме вьтре,отгоре слагахме по няколко клечки,в/у тях-вестник и в/у вестника замаскирахме с пяськ..после отивахме рано сутринта с по няколко бири,да видим,кой раннобудник ще е кьсметлията-вьлчи капан :lol: да не говорим за палене на прьдни и прьдня в ученическа чанта:)))ааах,ще се спукам от смех-доценте,голем си-признал сьм те!!!ама я глей тук кво става :lol: :lol: :lol: :lol:

п.с. а сега сьвсем научно :lol: оня ден сьвсем случайно научих,че животинските и човешки прьдни оформят около 43% от метана на планетата :lol: та нищо чудно за автомобилите.па да не говорим,че:човек произвежда по два литра сополи на денонощие,ама не ги усеща,защото повечето ги прегльща,най много болестотворни микроби се намират вьв..вагината,яде,не яде-винаги човек има по около два килограма лайна в организма и пр..ааах,любимите ми теми-питайте,ако нещо ви интересува :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ама ти си цяла енциклопедия :shock: а този номер в казармата правили ли сте го когато сте на учение на някой като му се приходи по голяма нужда да го издебнете зад храстите и с една лопата да му откраднете лайното,оня като се надигне и се оглежда като обран евреин. :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”