Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболова около Русе
Ники тоя над теб на котва изкара ли нещо?
-
- ще става разбирач
Явно рибата още е в брега
-
- научил се да хвърля
здравейте колеги някои да даде малко инфо излиза ли някои рибка на фидер ,че утре мисля да направя един риболов.само на фидер за дунавска разна
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Някой да знае какво се случва с Текето .Започнаха да витаят слухове ,че се източва за някакви реформи и ремонти . Та някой да знае нещо по въпроса
.

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
На Текето не е желателно да се ходи,поне за нощен риболов.... Че току що се пребирам имаше поредната акция ИАРА,2-ро районно,КООРС и гранична полиция.... А за реформите засега са само слухове нищо повече.MiTKo_Fisher написа:Някой да знае какво се случва с Текето .Започнаха да витаят слухове ,че се източва за някакви реформи и ремонти . Та някой да знае нещо по въпроса.
- трапера
- сериозен играч
Митко,какво стана с Пирговско-Мечешката дестинация? Отдавна се канеше да ходиш на там.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ходихме там 3 дена престойтрапера написа:Митко,какво стана с Пирговско-Мечешката дестинация? Отдавна се канеше да ходиш на там.

Сега съм се отдал на този вид риболов

Ти няма ли да се похвалиш с някой излет .Спомена ,че имало някакъв по свободен водем в близост до теб.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Това в кой район на Янтра е ? ... Ако не е тайнаMiTKo_Fisher написа:..... .Миналата седмица ходихме по янтра изтървах един хубав распер около 65 см но си беше доста дебел 3 кг си ги имаше.После се започна с фидера резултата : 7 каракуди по 500 - 600 гр. + едно късане и един зверски удар на попово

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Хапи ли колеги, хапи ли? 

-
- ще става разбирач
Добре че не дойде неска . 5 лодки бяхме нито шарани ни амури само Дунавска разна..... Вече се чуда дали въобще ще се размърдат тия риби...
-
- кандидат преподавател
Здравейте бандити.
За риби няма да ви расправям щот не си заслужават но имам едно питане или въпрос ли е знам ли
.Дали някой иска да ходи на мач у Софето да гледаме България - Дания.За момента сме двама човека желаещите и ако сме повече ще си поделим разходите.
Ако има желаещи да пишат на ЛС или да звъннат по тел.ако го знаят
За риби няма да ви расправям щот не си заслужават но имам едно питане или въпрос ли е знам ли

Ако има желаещи да пишат на ЛС или да звъннат по тел.ако го знаят
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
tenesista_ Уха.. Чак на 6-7.10 ще се кача евентуално. А амурите и шараните просто не Ви познават още 

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
@kutinchev ти си професионалистkutinchev написа:tenesista_ Уха.. Чак на 6-7.10 ще се кача евентуално. А амурите и шараните просто не Ви познават още

Сериозно гледах един филм на Белополски с Родан и теб те има в действие, как кепваш един шарко от лодката