Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дивото....зове! 4-та серия...закриване на лет. сезон
- Vesko1
- сериозен играч
Дивото....зове! 4-та серия...закриване на лет. сезон
Здравейте колеги!
Предния репортаж под номер 3 беше доста вълнуващ,...е този няма да е толкова,ама все пак да ви направя съпричастни към нашия 2-дневен излет.
Та така...планирахме го от началото на седмицата,но джипа се развали и бехме вече отписали тоя излет(пък и на 29-ти се отработва)..викаме си край на нощувките...но имало Господ.В петък се разбра ,че джипа можел да върви и с повредата...така че решихме мигновено да направим излета.Напазарувахме еФтинийки саламчета ...там кучешка радост ,пастетче,ракийка ..биричка и вчера в 14ч бяхме на заветното място...

Винаги съм казвал ,че шаранджийски излет със всичките му багажи и такъми не си струва да се прави за по малко от 3 нощувки...но тоя път решихме да се прежалим за 1-на ...разпъване палатки,стойки щуротии...а предварителната информация беше че няма никаква риба нагоре от Сухово...ни шаран ни бяла.
Викаме си-каквото такова и разпънахме бивака

Разпънахме 3 шарански...а останалите за бяла риба на жива рибка...
ГОЛЯМ ПОМОЩНИК в разпъването беше новата ни лодка за захранка.Ей Богу...това нещо ,колко гребане ти спестява..не е истина,па и мястото точно си избираш,вятъра не те бърка..захранка и стръв се полага на точното място.Супер...много съм доволен от работата и...пу пу да не и е уроки.

И така...полека лека...с 3 броя костури до залез...и 1 шарански рън (безрезултатен) дойде време за вечеря.Разгърмях скарата и почнаха наздравиците..

А този "пейзаж" ...може да предизвика слюноотделяне у всеки риболовец

Та виждайки ,че рибата не кълве...се отдадохме на веселата част,ядене ,пиене и сладки приказки ...слушайки как ЦСКА...паднаха.Ма и да псуваме няма смисъл...просто треньора трябва да се смени.

На смрачаване извадихме пръчките...че трябва и да се спи

....А спалното ни помещение си канеше за сън...че и възглавнички си имаме

...па си имахме и "гостна"...за жалост тоя път нямахме гости да направим белота

Но поне се любувахме на лунната пътека...

Всичките ни шаранджийски тактики..претърпяха крах,....като няма-НЯМА....но на сутринта зачесахме на рибка полвин-килограмови костури.Наскубахме към 30бр...лодката за захранка успя да омаломощи и двата акумулатора ,които бяхме взели,поднасяйки на дъЛбочина около 7м ..апетитни змийорки и каракудки,които костурите не можаха да пренебрегнат...и така до към 12ч..удар след удар.

Това са рибите на моя приятел...

...а тези реших да занеса на буля "Весковица"...и тя да хапне прясно костурче.

На всички "пишман-ИАРА-джии" искам отсега да кажа ,че взехме по 2 килограма риба...даже сме под нормата,така че да не ми спамят в темата и да не ми броят пръчките...Иара-джиите ни провериха -всичко е наред пичове...в нормите сме.
По традиция..събрахме нашите и чужди...боклуци запалихме ги

...и след следобедното кафе..си бихме камшика...посока прибиране.

Така завърши нашият последен летен излет...малко ,но от сърце.

НАСЛУКА КОЛЕГИ!
Предния репортаж под номер 3 беше доста вълнуващ,...е този няма да е толкова,ама все пак да ви направя съпричастни към нашия 2-дневен излет.
Та така...планирахме го от началото на седмицата,но джипа се развали и бехме вече отписали тоя излет(пък и на 29-ти се отработва)..викаме си край на нощувките...но имало Господ.В петък се разбра ,че джипа можел да върви и с повредата...така че решихме мигновено да направим излета.Напазарувахме еФтинийки саламчета ...там кучешка радост ,пастетче,ракийка ..биричка и вчера в 14ч бяхме на заветното място...

Винаги съм казвал ,че шаранджийски излет със всичките му багажи и такъми не си струва да се прави за по малко от 3 нощувки...но тоя път решихме да се прежалим за 1-на ...разпъване палатки,стойки щуротии...а предварителната информация беше че няма никаква риба нагоре от Сухово...ни шаран ни бяла.
Викаме си-каквото такова и разпънахме бивака

Разпънахме 3 шарански...а останалите за бяла риба на жива рибка...
ГОЛЯМ ПОМОЩНИК в разпъването беше новата ни лодка за захранка.Ей Богу...това нещо ,колко гребане ти спестява..не е истина,па и мястото точно си избираш,вятъра не те бърка..захранка и стръв се полага на точното място.Супер...много съм доволен от работата и...пу пу да не и е уроки.

И така...полека лека...с 3 броя костури до залез...и 1 шарански рън (безрезултатен) дойде време за вечеря.Разгърмях скарата и почнаха наздравиците..

А този "пейзаж" ...може да предизвика слюноотделяне у всеки риболовец

Та виждайки ,че рибата не кълве...се отдадохме на веселата част,ядене ,пиене и сладки приказки ...слушайки как ЦСКА...паднаха.Ма и да псуваме няма смисъл...просто треньора трябва да се смени.

На смрачаване извадихме пръчките...че трябва и да се спи

....А спалното ни помещение си канеше за сън...че и възглавнички си имаме

...па си имахме и "гостна"...за жалост тоя път нямахме гости да направим белота

Но поне се любувахме на лунната пътека...

Всичките ни шаранджийски тактики..претърпяха крах,....като няма-НЯМА....но на сутринта зачесахме на рибка полвин-килограмови костури.Наскубахме към 30бр...лодката за захранка успя да омаломощи и двата акумулатора ,които бяхме взели,поднасяйки на дъЛбочина около 7м ..апетитни змийорки и каракудки,които костурите не можаха да пренебрегнат...и така до към 12ч..удар след удар.

Това са рибите на моя приятел...

...а тези реших да занеса на буля "Весковица"...и тя да хапне прясно костурче.

На всички "пишман-ИАРА-джии" искам отсега да кажа ,че взехме по 2 килограма риба...даже сме под нормата,така че да не ми спамят в темата и да не ми броят пръчките...Иара-джиите ни провериха -всичко е наред пичове...в нормите сме.
По традиция..събрахме нашите и чужди...боклуци запалихме ги

...и след следобедното кафе..си бихме камшика...посока прибиране.

Така завърши нашият последен летен излет...малко ,но от сърце.

НАСЛУКА КОЛЕГИ!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- pacho109
- сериозен играч
Re: Дивото....зове! 4-та серия...закриване на лет. сезон
Браво, градски
Като не сте хванали шаран,следва ли ,че трябва да се смени рибаря
Какво е виновен Стойчо Младенов,като няма добри футболисти

Какво е виновен Стойчо Младенов,като няма добри футболисти

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
Рибаря..трябва да е твърд с рибите,да не ги изпуска от контрол...иначе КАПО.Навремето Пената ги шамареше яко...в буквалния смисъл,затова ставаха футболисти.Боя изгражда...pacho109 написа:Браво, градскиКато не сте хванали шаран,следва ли ,че трябва да се смени рибаря
![]()
Какво е виновен Стойчо Младенов,като няма добри футболисти![]()

- pacho109
- сериозен играч
То Барселона затова ли да наполовина сини,сигурно здраво ги марижатVesko1 написа:Рибаря..трябва да е твърд с рибите,да не ги изпуска от контрол...иначе КАПО.Навремето Пената ги шамареше яко...в буквалния смисъл,затова ставаха футболисти.Боя изгражда...pacho109 написа:Браво, градскиКато не сте хванали шаран,следва ли ,че трябва да се смени рибаря
![]()
Какво е виновен Стойчо Младенов,като няма добри футболисти![]()

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Честита екскурзия.Пак да ходите и пак да пишете 

Риболовци.
- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря за пожеланието.Едни ходят...пишат и си правят кефа...други пък само четат.lusienn написа:Честита екскурзия.Пак да ходите и пак да пишете
Кой как я нареди..

Мерси колега...не беше зле.А и май ще е последното подобно прекарване за 2012-таsimo72 написа:Супер сте си прекарали !

Vesko1 написа:....Едни ходят...пишат и си правят кефа...други пък само четат......

П.П. Ако ние спрем да ходим и пишем,те пък няма какво да четат !?!?

Последно промяна от Ачо ♣ на Нед Сеп 23, 2012 9:40 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Браво бе Веско.Гледам сте изяли едно "Куче"-салама бе
.И аз ходих, и аз хванах.Тая вода от "Кърджали", вие ли я пуснахте,че при мен на долния спря да кълве- мундари такива 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Сутринта около 10...усетихме течение,явно са я пуснали...при нас водата падна само около 5см...и не пречеше на костура да си дърпа...Антон Тонев написа:Браво бе Веско.Гледам сте изяли едно "Куче"-салама бе.И аз ходих, и аз хванах.Тая вода от "Кърджали", вие ли я пуснахте,че при мен на долния спря да кълве- мундари такива

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Чудесно закриване но костурите са готини 

Риболова е хоби.Наслука 

- antivik
- кандидат преподавател
А така Весе, екстра сте си изкарали, то и ние я спретнахме на долния, но вчера не можах да стъкмя материала
, та ще видим днес ли....утре ли....
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- borislav58
- сериозен играч
Така трябва всеки да го прави

Добри костуряги!

Добри костуряги!

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет с добри костури, а шарани др. път ще има !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пак добро представяне , дай малко инфо за лодката ,че и мен все почесто започва да ми омръзва гребането особено след 18 часа .
А колкото до Ц С К А ™ , Стойчо за мен няма вина , феновето го обичат също ,само той може да вдигне отбора , проблема е Титан
А колкото до Ц С К А ™ , Стойчо за мен няма вина , феновето го обичат също ,само той може да вдигне отбора , проблема е Титан