Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Не знам кой кой е псувал но жената дойде с рев в нашия лагер и си събра нещата от мястото, и после аз ходих да и прекарам колата до нашия лагер !
Манастира казва това което му бе казано от жената , каза го поне пред 10 човека в лагера ни .
Аз лично не я познавам тази жена виждал съм я 2 -пъти, първият път с проблема и сега пак но беше с още 2 ма и пак бяха на същото място извън нашия лагер.
Надали без нищо ще реве и ще си тръгва
Вие най-добре си знаете какво е ставало, ние не ви познаваме и затова е нормално да вярваме на нея !
Аз минах с кучето през вашия лагер нещо говорихме и след известно време доиде жената с проблема , но доколкото си спомням бяхте 3 коли та предполагам сте били 6-7 човека , та дори и да не си бил ти може някой от другите в компанията да бил.
Манастира казва това което му бе казано от жената , каза го поне пред 10 човека в лагера ни .
Аз лично не я познавам тази жена виждал съм я 2 -пъти, първият път с проблема и сега пак но беше с още 2 ма и пак бяха на същото място извън нашия лагер.
Надали без нищо ще реве и ще си тръгва

Вие най-добре си знаете какво е ставало, ние не ви познаваме и затова е нормално да вярваме на нея !
Аз минах с кучето през вашия лагер нещо говорихме и след известно време доиде жената с проблема , но доколкото си спомням бяхте 3 коли та предполагам сте били 6-7 човека , та дори и да не си бил ти може някой от другите в компанията да бил.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Споко момчета,случват се и такива работи ,само да се решават цивилизовано
Язовира като цяло е спокоен,в сравнение с яз.Искър примерно.Ето няколко интересни снимки от язовира,за разведряване на обстановката

залеза на 09.09
един нощен обитател на брега,но изгони водните змии

залеза на 09.09
един нощен обитател на брега,но изгони водните змии

Всичко може,но не всеки го можe.

Споко бе пич.Жената беше афектирана и я бавихме около час преди да си тръгне за да се успокои малко.В ЛЯВО от нея имаше шатра на 10тина метра и там бяха хората където са я обиждали.Да казвам ли думите,които сподели с нас?Не мисля че ще е в рамките на добрия морал.Ако вие сте паркирали близо до нея а сте ловили в залива-те това са си 200+метра,сърди се на тези дето играят карти за цинизмите.
п.п.Втората снимка не е от този излет или сте се преместили.Направи справка с моята-колата е в храстите и няма полянка.,
п.п.2 Значи,единият от мъжете е бил много нахален/циничен/ а другият е бил много толерантен но?процента на твърдото питие е било много високо
И на края да не стане така,че гузен негонен бяга в смисъл-снимана колата и дай да се обясняваме.Нищо лично,но това са фактите.Жената живее в София,но е от Севлиево а се запознахме на Стамболийски.
п.п.Втората снимка не е от този излет или сте се преместили.Направи справка с моята-колата е в храстите и няма полянка.,
п.п.2 Значи,единият от мъжете е бил много нахален/циничен/ а другият е бил много толерантен но?процента на твърдото питие е било много високо
И на края да не стане така,че гузен негонен бяга в смисъл-снимана колата и дай да се обясняваме.Нищо лично,но това са фактите.Жената живее в София,но е от Севлиево а се запознахме на Стамболийски.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Замря темата,малко да я съживя
По информация от моите хора ,дето останаха там,се лови по някой амур в района,но епизодично.Някой колеги от Ловеч,дето миналата година са ги "утрепали"сега нищо и се местят напред -назад,защото други пък хванали,май имат съревнование
Е така е,това не е бездънна каца,миналата година се излови много ,някой са я продавали даже ,тази няма толкова масово кълване.Но ,знае ли човек идва циганско лято още една седмица ,може и да тръгне
Обадил се е и костур ,добър, на щипок,но който може да си хване стръв 
П.П. Днес говорих със Стоян,преместил се е на тръбата ,ама пак няма.Но,вчера дошъл човек от другата страна на тръбата ,даже му вкарал въдиците вчера и днес вече има 2 амура-9,4кг. и 13кг.
Та ,както казват хората "Твоята риба никой не може да ти я хване",хранил ,не хранил това е 

П.П. Днес говорих със Стоян,преместил се е на тръбата ,ама пак няма.Но,вчера дошъл човек от другата страна на тръбата ,даже му вкарал въдиците вчера и днес вече има 2 амура-9,4кг. и 13кг.

Здрасти ,Мите утре съм там,
Краси кара лодката и мотора ще се черпим
и ако даде бог може и да окачим някой амурляга
.Слизах вчера при дядо ти вкарах му и въдиците,Боджака е хванал амурите,лреди него бяха Марин и Тошко имат и те по 1 от 12кг.но важното е че е пълен с царевица ,значи е почнал да яде,а как игра по средата и на другия бряк.С две думи там съм,ще си ловя кадем дано имам слука.
Поздрави на всички.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Успех Дака в риболова и честита придобивка,много риба с нея да хванеш
Стоян ,ми каза за амура и на Марин,той май там се преместил после.Пробвайте и за някоя бяла на влачене,знаеш ли
Ще се чуем,интересува ме и как ще се справя двигателчето ,ще върши работа
Поздрави и на вас.

-
- новобранец
Някакво инфо дали излиза нещо на влачене ..?
Приятелите са розите на живота : откъсвай ги внимателно и се пази от бодлите.
- MITKO70
- кандидат преподавател
За съжаление нищо.Излиза костур на щипок,по едър,но е рядкост,бяла на рибе също.radocirka написа:Някакво инфо дали излиза нещо на влачене ..?

-
- новобранец
Много ти благадаря колега, много ми се изкаше да повлачкам събота и неделя, но май няма да го бъде.. 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Не знам къде е проблема,има бяла,пробвах целия арсенал за 2 месеца ,но само натискане,пипане и не се закача.Приятел имаше много зверски удар в средата на язовира,по принцип влача повече покрай брега/където позволява/.
,но нищо.Сега е там,тези дни сигурно ще пробват,защото има и нова лодка за тестване
Честита придобивка Данчо/яз.Сопот/

- Menkata
- фен клуб-скобар
Данчо кога ще почерпиш,обаче искам Сопотска пържена риба и да хваната от лодката да ми е по - сладко 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Благодаря,Ви
,ще има и риба,бира и ракии.
Първи впечатления,от лодката,върви страшно леко,държи посока отлично много лесно се управлява с греблата,мотора не е тестван поради лош акумулатор
,но в съботасъс синчето ще го тестваме.От към риба пълна греда
,една сулка, върната да порасне,еден таран около 600гр. и дядо Данчо едър костур на щипок.
п.пСнимки на лодката в албума.

п.пСнимки на лодката в албума.
Риба къща няма.
-
- новобранец
Вчера вечерта много зверски удар са имали моите приятели, НО са си останали само с удара.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Може да се предположи ,че са били на тролинг,колегата пита за него как еяз,Сопот написа:Каде са и кой са?

Иначе Дака,нашите хора стягат багажа за неделя,другите се изнесли около тях.