Днес на Текето

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

nqmawe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Днес на Текето

Мнение от nqmawe »

Ходих да си бера лозето там ,че имам вила и викам чакай да сляза да видя хващат ли нещо и докато бях там един шаран 4 килограма едно амурче 1,5 и от вчера един шаран над 5 килограма само на царевица :!: Дано съм ви бил полезен :)
cyk cyk edna sled druga
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

я светни за тва Текето ? :roll: язовир ли е каде се намира в коя посока как да стигнем до него ? монтаж ? има ли треви , закачки , платен ли е гиола ? ако е какви са успловията и т.н. ? :D :roll:
nqmawe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nqmawe »

Ми намира се на 7 8 километра от Русе във вилната зона на село Николово няма треви маже да се утиде със всякаква кола но във водата има много закачки (въжета) защото го ползват за гребна баэа .Плаща се 3 лева на тояга рибата не се плаща .На директен излиза бяла риба ,но малки по 200 грама на попче .Има много големи риби преди няколко дена изтърваха една много голяма бяла над 2 кила на малай излизат таранки .Но останаха само големи риби в това езеро и рядко се хващат :!:
cyk cyk edna sled druga
udo
новобранец
новобранец

Мнение от udo »

Днес след формулата ако не завали може да ида с автобуса че не е за кулело.Ще ми се и аз да хвана шаран,може и по малак.
Вървял приятел през реката,видял приятеля в реката рак,посегнал приятеля с ръка да хване рака............
iliaka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliaka »

там се лови на косъм,става въпрос за шарана!бях свидетел като извадиха 27кг толостолоп съвсем случайно
udo
новобранец
новобранец

Мнение от udo »

егати, това вярнолие? Аз само сам 4увал за такива гиганти
:shock:
Вървял приятел през реката,видял приятеля в реката рак,посегнал приятеля с ръка да хване рака............
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Верно това с тези 27кг. е случайно и сие направо късмет.Лично аз нямах късмет да хвана там шаран но до мен вадеха 2-3 кг. и за по големи съм чувал и за бяла риба ама за 27кг.чудовище си е направо късмет.Сега като захладня май шарана ще си остане мечта ,трябва да се надяваме на бялата риба.Все пак НАСЛУКА
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”