Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Чернокоп и лефер 2012
Евала, това за колко часа?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- новобранец
Днес спинингувах малко на морето. За 3-4 часа. Като задуха по-сериозно ми удариха 4-5 кандидат-лефери, но всичките се откачаха при изтеглянето.

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD
-
- научил се да хвърля
От 8 до 01 часа вечерта
Аз го търсих снощи от 6 до 8 на спининг, но май не му уцелих "къщата"
Този път нямах даже и подгонване...

Този път нямах даже и подгонване...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- новобранец
Еваларка на колегата Kiro Gorskiq за улова ама ако беше дал и малко по-подробно инфо.
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
- gergi83
- научил се да хвърля
днес за 2 часа хванах около 50 чернокопа на вълнолома,но за жалост повечето бяха по 10-15см имаше и някое друго по едро,фото по късно ,защото съм на вие с тази продцедура
-
- новобранец
Колега Kiro Gorskiq каде го направи тоя стабилен риболов?
-
- новобранец
Инфото не е тайна за никой. Морето в момента ври от чернокоп. Една блесна Alba No1 или No2, някое местенце където е по-плитко с повечко подводни скали (може и песъчливо дъно, но да има скали наоколо), яко хвърляне и въртене и бой, бой, бой.... Точно тези риби лових на Черноморец, около Червенка. Миналата седмица, обаче направих добра работа и на Агалина. Така, че....ATANAS GANCHEV написа:Еваларка на колегата Kiro Gorskiq за улова ама ако беше дал и малко по-подробно инфо.
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Е да ама точно днес го няма,вчера хората са имали по 15 кила,днес по 15 бройки.Това пред Маслен нос с лодка,или е изчезнал или не иска да яде.Това беше положението поне до 14 часа когато излязохме.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Снощи от 20.30 до 24.00ч на Ной 4 броя чернокоп
- logimaster
- новобранец
- Обратна връзка:
"Въображението е по важно от знанието, защото знанието е ограничено."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
В понеделник 24.09 на морска гара при пилотите от 19.30-23.30 шест Чернокопа. Имаше доста хора и си излизаше прилично, но аз отидох само с морски червей и мъката беше докато хвана първото чернокопче че да мога да го ползвам за стръв. Снимки нямам защото рибите са вече изядени, но утре вечер пак съм там и ако хвана нещо ще сложа лента в апарата и ще фотографирам моделите 

- shturetc
- ще става разбирач
Днес на Изтока в Бургас,от 16 до 19:00 - 6 чернокопа ...ама от тези ,дето режат сафрид-хаймана на две! Пикът беше от 16:30 до 16:45 ,когато за 15 минути забрах три звяра ,връзвах една кука (изяде ми 1.0 като бонбонче тик-так) и отървах още два зъбатковци с непремерено засичане.Ем - филета от вчера уловения на плажа зарган . Аааа ,да не забравя, днес вдигнах дълбочината на 5.50м !!! Колегите около мен не се вслушаха в съвета ми да изместят стоперчетата с метър и половина нагоре,останаха на класиката за бургаското пристанище - 4м и ...повечето си тръгнаха или валат,или с по една до две риби !?
Е, никой не пише за канала и чернокопа на блесна там, но днес за 20 мин. от 7-7.20 5 риби една от, които мнооооого приличен лефер към кило. Успех на всички.