Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

София - Варна с автомобил: ремонти по пътя?
Модератор: dantho.mihov
София - Варна с автомобил: ремонти по пътя?
Колеги, предстои ми пътуване от София до Варна и обратно с автомобил. Не съм пътувал скоро по този маршрут, и ще бъда благодарен, ако ми кажете, къде има ремонти, затворени участъци и обходни маршрути, камери на КАТ и т.н. 

- peshoR
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: София - Варна с автомобил: ремонти по пътя?
Аз пътувах преди 2 седмици и нямаше никакъв проблем с участъка до Джулюница. Само внимавай за камерите:
- на с. Микре
- при разклона за Малиново
- бензиностанцията Лукойл до Велико Търново
- бензиностанцията преди Шереметя (след Велико Търново)
След Шереметя вече не ги зная. Имай предвид обаче, че има и мобилни - за тях не мога да ти помогна :/
Пътят иначе е сравнително добър, макар и не толкова, както София-Бургас. Към Варна беше натоварено, сега не знам как е.
- на с. Микре
След Шереметя вече не ги зная. Имай предвид обаче, че има и мобилни - за тях не мога да ти помогна :/
Пътят иначе е сравнително добър, макар и не толкова, както София-Бургас. Към Варна беше натоварено, сега не знам как е.
http://www.youtube.com/watch?v=VfzILqHfg6U
На закона... !!!
На закона... !!!
Благодаря ти много, колега! Явно само ти си пътувал в тази посока това лято, да затваряме темата...peshoR написа:Аз пътувах преди 2 седмици и нямаше никакъв проблем с участъка до Джулюница. Само внимавай за камерите:
- на с. Микре
Да допълня-след разклона за Севлиево,след моста на реката има 60км и караулка на КАТ.Често съм виждал спрени коли (за по висока скорост предполагам) дето на спазват ограничението.
П.П. Та до следващия разклон за Севлиево или Богатово има някой път патрулки да дебнат пак за превишена скорост.Дано съм ти помогнал.
П.П.2 Камерата на Малиново е на самата бензиностанция в дясно.
П.П. Та до следващия разклон за Севлиево или Богатово има някой път патрулки да дебнат пак за превишена скорост.Дано съм ти помогнал.
П.П.2 Камерата на Малиново е на самата бензиностанция в дясно.
Мерси, колега, бъди жив и здрав!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
След Шереметя стационарни камери няма никъде/230км спокойствие/.Малко след Шумен ново кръгово.Преди Каспичан магистралата е отбита - има няколко варианта,указани с табели!В обратна посока всичко си е нормално!
Пътувах го преди два дни!
Пътувах го преди два дни!
- minchoto
- ще става разбирач
Да, ама неsapuna написа:След Шереметя стационарни камери няма никъде/230км спокойствие/.

Моли се да си карал бавно в тези участъциsapuna написа:Пътувах го преди два дни!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Дано не си прав Минчо
Съгласен съм за Шел-а преди Шумен,но там си има винаги полицейско присъствие и е трудно да те изненадат!За Търговищките - осем дължини за месец и не съм ги забелязал/ни аз,ни антирадара,ни последния ъп на gps-картата/
Извинявам се за снесената подвеждаща информация де!

Съгласен съм за Шел-а преди Шумен,но там си има винаги полицейско присъствие и е трудно да те изненадат!За Търговищките - осем дължини за месец и не съм ги забелязал/ни аз,ни антирадара,ни последния ъп на gps-картата/
Извинявам се за снесената подвеждаща информация де!

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Докторът пита сякаш ще предприема околосветско пътешествие
!
Все пак това е пътят София -Варна, където във всеки момент, във всеки участък може да почне всякакъв ремонт или псевдо-ремонт под всякаква форма!
А относно камерите - човекът от моето предприятие, когото оборудвахме с най-пълната гама антирадари, софтуер и хардуер за стационарни и мобилни камери - получи най-много снимки
!
Мобилните камери са навсякъде - но главно там, където носят най-голям урожай на КАТ и фиска, естествено !
От снимките единствената далавера е, че поне няма акт от КАТ !!!

Все пак това е пътят София -Варна, където във всеки момент, във всеки участък може да почне всякакъв ремонт или псевдо-ремонт под всякаква форма!
А относно камерите - човекът от моето предприятие, когото оборудвахме с най-пълната гама антирадари, софтуер и хардуер за стационарни и мобилни камери - получи най-много снимки

Мобилните камери са навсякъде - но главно там, където носят най-голям урожай на КАТ и фиска, естествено !
От снимките единствената далавера е, че поне няма акт от КАТ !!!
-
- кандидат преподавател
Бе,все гледам заглавието на добрия доктор Фл.и все не мога да разбера ,що се изтрепахте да го предупреждавате за местата на камерите и полицейските постове?!Човекът попита за :"ремонти по пътя?"Както и да го тълкувам,този израз все означава не КАТ /кой е чувал те някога да са ремонтирали нещо?/,ами очевидно го тресе интереса къде има автосервиз;добри всеотдайни частни майстори;постове на "Пътна помощ" и пр.
- minchoto
- ще става разбирач
Ремонтите може да ги избегне, камерите неINCUBUS написа:Бе,все гледам заглавието на добрия доктор Фл.и все не мога да разбера ,що се изтрепахте да го предупреждавате за местата на камерите и полицейските постове?!Човекът попита за :"ремонти по пътя?

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Тоя маршрут ми е далече и не мога да дам мнение за ремонтни участъци,но за другото съвета ми е:карай си с позволената скорост и да ти дреме на к.ра къде има камери на КАТ.
Поздрави!
Поздрави!