МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от JettroniX »

kendo написа:Като знаете че налитат само маломерни щучки що ги ловите бре момци, че се и хвалите във форума? Колко ще оцелеят след "пробата на новия такъм"... По деретата на Марица излизат доста по-добри зъбатки на жива стръв.
Е ловим каквото се закачи. Пък не съм видял и 1 умряла убодена писалчица в реката. Все пак и ние искаме да вадим крокодили по 5 кила ама като ги няма к'во да праим да не мятаме ли :lol:
Пък ти кажи кои са тия дерета по Марица да идем да си фанем по 1 едра щука за фурната :rolleyes:
Изображение
kraki
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kraki »

JettroniX написа:
kendo написа:Като знаете че налитат само маломерни щучки що ги ловите бре момци, че се и хвалите във форума? Колко ще оцелеят след "пробата на новия такъм"... По деретата на Марица излизат доста по-добри зъбатки на жива стръв.
Е ловим каквото се закачи. Пък не съм видял и 1 умряла убодена писалчица в реката. Все пак и ние искаме да вадим крокодили по 5 кила ама като ги няма к'во да праим да не мятаме ли :lol:
Пък ти кажи кои са тия дерета по Марица да идем да си фанем по 1 едра щука за фурната :rolleyes:

Като ти гледам снимките къде ходиш са ти точно под носа .
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

Не искам да държа сметка кой какво лови, но няма и да ръкопляскам на тези, които се хвалят със снимки на маломерни риби. :evil: Всеки си шета на акъла....
Колегата правилно ти е казал, че точно там има и големи, отделно на доста съфорумци на лични съм им дал точната информация къде да отидат - те няма да хванат моята риба, нито пък аз тяхната. :wink: В неделя имаме извадена 7 кила в този район , така че успех! :)
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

kraki написа:
JettroniX написа:

Като ти гледам снимките къде ходиш са ти точно под носа .
>Пък може и да не са :lol: Божа работа.
>Поздрави за 7 килограмовата! Сом ли е ?

Тука въпроса не е до хвалене... не мога да ви разбера мисленето нещо. Аз просто пускам инфо какво и къде кълве в момента. Това, че вие не се "хвалите" и не пишете за излетите си, си е ваша проблематика. :roll:
Ай, че не ми се разпъват спамарски работи, че ще забатачим темата, ако сте съгласни :mrgreen:
Изображение
big jibra
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от big jibra »

С трети номер Аглиа се ходи за пъстърви!Да хвърляш целенасочено за щука с такава блесна е смешно и безотговорно към рибите,защото и дребните щучки я гълтат дълбоко! Преди години на Марково пазачите събираха по една кофа на ден такива "пуснати" щучки,от колеги с дребни блесни при положение,че рибките взимаха и 12см. примамки!
Аватар
JettroniX
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от JettroniX »

big jibra написа:С трети номер Аглиа се ходи за пъстърви!Да хвърляш целенасочено за щука с такава блесна е смешно и безотговорно към рибите,защото и дребните щучки я гълтат дълбоко! Преди години на Марково пазачите събираха по една кофа на ден такива "пуснати" щучки,от колеги с дребни блесни при положение,че рибките взимаха и 12см. примамки!
Не мога да се размина с тоя си мой пост.....колегата ми разби мечтите вече с тия указания, а не само и ТОЙ .... !!! : :rolleyes:

Така сега да сме наясно!! :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea: Не ми се спори с "рибари", които нямат един или два или три описани рииболовни излета в тази тема, пък даже в собствена тема , темичка или такава едва ли не, подкрепена с факти !!!! :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Забележка : Колко ли профила имат колегите завистници и хейтъри в този ИНАЧЕ ПРОСЛОВУТ ФФФОООРУУУМ???? :?: (нямам и най-малко намерение да обидя форум, от който се уча ;) ) :arrow:
Нападката е ясно срещу мен и други колеги от форума и най-точно пишещи в тази тема (млади и стари спинингисти ), която нападка се опитвам да потуша от няколко добронамерени коментара от моя страна !!! Тука работата е за инфо и такива работи НАШИТЕ СЪДНИЦИ :idea: :rolleyes:
Пък по някой си начин искам да им обясня, че мятаме за всичко коз, пък минимум 90% от улова си, си го пускаме обратно във ВОДОЕМА, ЗА ДА ИМА И ЗА ДРУГИ ДОБРОСЪВЕСТНИ РИБОЛОВЦИ, но май това е без значение :!: !: :?: :?: :?: :
Сега прегрявам заради фалшивите профили и им отговарям така !!

Така на ВАС (всички хейтъри ) мога само за пореден път да ви кажа да си ГЛЕДАТЕ КЕФА и ДА СИ ГЛЕДАТЕ КЕФА единствено :arrow:
Това дали ще споделям в тази тема инфо от това какво кълве на Марица - дали хищник или мирна риба си е вече мое мнение с оглед на лайняната работа, която вършите с 2-ните си профили,ако имате такива :rolleyes: :lol: За ВАС : има КОЙ да ВИ СЪДИ :idea: - има си ред ;) Поздрави до всички хейтвъщи в тоя ФОРУМ , защото слушам по приказки на хора отказали се от тоя Форум "МНОГО СА СЪДНИЦИТЕ МАЛКО СА МОДЕРАТОРИТЕ"!!!!! Поздрави и приятно ядене на ........

Ако някой ме разбира за какво пиша тоя "гневен" коментар, то ТОЙ знае за какво иде реч :) (предполагам)

П.П : Време си е да се разводни темата поне 5-6 комента (с този сегашния над моя), зщаото няма никакво инфо в постовете, а и взехме да се правим кой от кой по-добросъвестен риболовец, ако ме разбирате колеги
х10 благодарности :D
Изображение
Аватар
КалинПетров
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КалинПетров »

И аз имам към десет-двайдесет маломорни щуки върнати във водата но това не ме прави брконер или спинингист който си пробва примаките...аз немога да накарам воблера да хваща само над 2кг щуки....на всички който ходят по марица им е много ясно за какво става въпрос!Успех на всички няма смисъл да нападате JettroniX колегата най-малко е навредил на някой с изгледите си...има други хора който са по опасни!
Изображение
Reel Tuning
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

mafuta написа:
Атанас Катцарски написа:
konty написа:Колеги, ... зарежете го тоя мост , аз на картинката дето съм постнал не съм го показал. За да ви питам къде в тоя раьон/на моята картинка/ да гоня шарковци явно съм чул нещо , ама ... просто исках от съфорумци да се потвърди информацията.
Та ето какво ми каза един комшия ... някъде след 6-ти километър посока Пазарджик се ходило по реката и имало шарански места, за това по запознатите да споделят мнение по въпроса , къде са и как се стига до тях.
Всички отбивки до плажа на 9ката са ми ясни , само дето незнам къде да заложа за шарани, за това питам да не би да се подминава 9ката и да има някви места по на долу към Пазарджик.
Ами колега места има много за шаран.Харесай си някое местенце дето не е много посещавано,със умерено или слабо течение,по възможност да има водорасли.Хвърли 2-3 шепи царевица от консерва накисната с ванилия и захар.И си ти.Останалото е много тишина никакво движение по брега и чакане.Ще ти удари,само иска търпение.
Разбираш ги ти , Катцарски !
Ами може,щом казваш! ;)
aspectes
новобранец
новобранец

Мнение от aspectes »

Малко инфо от вчера ,петък вечер,малко преди Симеоновград,посока Димитровград,от 18,00 до към 19,30 -резултата два добри кефала и две щуки лакътници.Виждаше се и игра на распери ,и то много здраво ,но удари нямаше.
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Колеги покрай Пловдив как е хавата по Марица?Някой да се похвали с нещо? :)
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Днес отидох на едно скатано място :D и си мислех че ще бъда самотния войн :lol: но не,хвърлих някой пръчка за квото му дойде :roll: ,нищо не дойде, но по едно време нещо наруши тишината от дясно, като стъпки на прокрадващ се браконер,услушваш се като заек :lol: ,местноста беше отляво непроходима,отдясно почти отвесен бряг,пред мен няколко върби във водата,та си мислех че съм сам :wink: ,но някой друг си го беше харесал преди мен това място,оказа се някво земноводно барем 5-6 кила :roll: ,нещо като бобър но опашката му беше като на плъх,гола и дебела,излизаше да се пече,и като шавна се шмугваше във водата,след малко пак излизаше,и накрай свикнахме и взехме да се гледаме :D,аз отгоре то отдолу, но без да си пречим :wink: ,мисля че това е ондатра,но кой знае,много голямо ми се видя,снимах го да отмаряше и се печеше, но от тел. и като го докарам по близо много не се вижда ясно,но като се вгледате и си личи какво е....който го познава де :D и ще каже да го разберем ,отзад му е задницата,а отпред между клоните главата,но трябва много внимателно да се вгледа човек
Изображение
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Нутрия е Антоне .
По Марица ги има много. Виждал съм ги дори и по заблатени язовири.
Едро и спокойно животно . Често обикаля стоянките на въдичарите, може би за разни остатъци.
Има дори бели / сигурно албиноси /.

Тази е от лани на Шарен Гого .

Изображение
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Оставих му 2 ябълки и малко червей в кутийката да видим другия път дали ще ги е изяло,и найстина много кротко добиче,ама бая тлъсто ми се видя :D ,става за шиш на жар....шегувам се :D ,много е приятно да гледаш освен риби и други животинки покрай теб, когато си на излет :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
kikimoris
новобранец
новобранец

Мнение от kikimoris »

Малко и за риболова на мирни риби.Няколко поредни съботи излиза риба доволно около Първомай и Садово.Алаи над половинка по 10-12, много мерни, дребен карабалък, интересното е че, кефала е много рядък.Реагират на храната чудесно и до обед екшъна е голям, след това отрязва.Доста откачания имам, не знам защо, а няма външно закачени риби.
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Куката не е в устата му, затова се откачат.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”