Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте,
вчера 3ма човека на яз. Пчелник - от 7:30 до 16ч - стръв: бял, торен, царевица + захранка = 20 таранки (100-150 гр). Пълна греда!
Още на входа като ни казаха по 10лв и малко се спогледахме с аверите, защото миналата година беше 20лв...!!! Времето беше прекрасно, с изключение на лекия вятър от време на време...
ПС започвам да си мисля, че бая риба е извадена с мрежите от там и са оставили само тая каракудската плява да вирее и взимат парите на хората...
вчера 3ма човека на яз. Пчелник - от 7:30 до 16ч - стръв: бял, торен, царевица + захранка = 20 таранки (100-150 гр). Пълна греда!
Още на входа като ни казаха по 10лв и малко се спогледахме с аверите, защото миналата година беше 20лв...!!! Времето беше прекрасно, с изключение на лекия вятър от време на време...
ПС започвам да си мисля, че бая риба е извадена с мрежите от там и са оставили само тая каракудската плява да вирее и взимат парите на хората...
-
- новобранец
Здравейте искам да попитам за Киселово ниакой да знае нещо, как е там защтото несам ходил от 3 месеца и мисля отре да ида и ще съм мн благодарен за малко актуална информациа.Благодаря предварително.
Здравейте искам да попитам къде около Варна мога да си начеша крастата да хвана риба на плувка ? Не съм ходил от година за риба пък доста ми се насъбра тези месеци с ядовете , а на язовир се успокоявам
Знаете ли нещо за засмяново . Благодаря
Поздрави

Поздрави
Всяко хоби е за удоволствие 

Инфо за добротич : само на пружини с захранка от смляна царевица обуркана с брашно и сладка царевица на нея куките забити в прожината и дава резултат 8 удара на шаран за 6 часа само !!! пробвахме и с захранка на шаран ама слабо само по 500-600г таксата е 5 лева поне на мене толкова ми взе защото сум бил от село :О смешна работа и рибата над 4кг се връща обратно в гиола !
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- djambaza
- научил се да хвърля
Ако не държиш да хванеш шаран, а да си цъкаш с плувката, Киселово е твоя язовир! таранки по 100-150гр, можеш спокойно, ако ти се занимава(на мен ми беше интересно 3-4 часа до 4-тия кг.limon_84 написа:Здравейте искам да попитам къде около Варна мога да си начеша крастата да хвана риба на плувка ? Не съм ходил от година за риба пък доста ми се насъбра тези месеци с ядовете , а на язовир се успокоявамЗнаете ли нещо за засмяново . Благодаря
Поздрави

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Тази тема нещо замря.Никой ли не ходи за риба,никой ли няма какво да сподели или само си траете 

-
- новобранец
има костур на николаевка.тази година за трети пат се хваща.този беше над педа
Не се ли размърда шарана на дълбокото на Николаевка?Някой знае ли?
Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
не е колега,взимат дребни на плиткача
Кои шарани колега?Шараните от тези клипове ли?pesho86 написа:Не се ли размърда шарана на дълбокото на Николаевка?Някой знае ли?
http://vbox7.com/play:33facbc880
http://vbox7.com/play:51356a14b6
http://vbox7.com/play:4054d6d6cc
Ами те тия шарани отдавна са изпържени и изядени вече

Здравейте колеги
Кажете най-накрая имали някъде около Варна риби за ловене? Аз лично ходих на засмяново и не хванах нищо друго освен 6 таранки за 9 часа които бяха малки около 0.250 - 0.300кг. Трябва да закрия сезона ама само таранка не ми се лови
)
Кажете най-накрая имали някъде около Варна риби за ловене? Аз лично ходих на засмяново и не хванах нищо друго освен 6 таранки за 9 часа които бяха малки около 0.250 - 0.300кг. Трябва да закрия сезона ама само таранка не ми се лови

Всяко хоби е за удоволствие 

- sardina
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги! Направи ми впечатление, че няма инфо за пода. Реших да не питам, ами направо да отида. И така в събота в 7 часа бах там заедно със семейството ми. Имаше само трима души. Застанах близо до единия и започнах да захранвам с ракетата. След няколко минути колегата изкара едно шаранче малко над кило. При мене сефтето го направи малкия с едно шаранче около 600 гр. който за първи път ловеше на дъно /на червей/. До обяд нямаше много удари. Аз се записах с едно шаранче 1 кг. и едно 1,5 кг. На обяд духна вятър и рибата съвсем спря. Така успяхме на спокойствие да си направим барбекюто и да се опънем под чадъра със студена бира. До вечерта не удари нищо сериозно, а само дребни шаранчета по около 200-300 гр. Естествено, че бяха пуснати, както и това което хвана синът ми/след снимката с него/. Между другото водата е спаднала с около 50 см спрямо пролетта, а за тези , които са ходили там, знаете какво означава.
- Прикачени файлове
-
- DSC05946.jpg (132.84 KiB) Преглеждано 1181 пъти
-
- DSC05944.jpg (100.4 KiB) Преглеждано 1181 пъти
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
какви са условията на пода колегаsardina написа:Здравейте, колеги! Направи ми впечатление, че няма инфо за пода. Реших да не питам, ами направо да отида. И така в събота в 7 часа бах там заедно със семейството ми. Имаше само трима души. Застанах близо до единия и започнах да захранвам с ракетата. След няколко минути колегата изкара едно шаранче малко над кило. При мене сефтето го направи малкия с едно шаранче около 600 гр. който за първи път ловеше на дъно /на червей/. До обяд нямаше много удари. Аз се записах с едно шаранче 1 кг. и едно 1,5 кг. На обяд духна вятър и рибата съвсем спря. Така успяхме на спокойствие да си направим барбекюто и да се опънем под чадъра със студена бира. До вечерта не удари нищо сериозно, а само дребни шаранчета по около 200-300 гр. Естествено, че бяха пуснати, както и това което хвана синът ми/след снимката с него/. Между другото водата е спаднала с около 50 см спрямо пролетта, а за тези , които са ходили там, знаете какво означава.
- sardina
- научил се да хвърля
Условията са 15 лв. , до 3 въдици, рибата не се заплаща, но шарани над 3 кг. се връщат обратно. Разрешен е риболова от 6:00 до 20:00. Има шаран, амур, толостолоб.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
благодаря за инфото колегаsardina написа:Условията са 15 лв. , до 3 въдици, рибата не се заплаща, но шарани над 3 кг. се връщат обратно. Разрешен е риболова от 6:00 до 20:00. Има шаран, амур, толостолоб.