Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

До ИАРА Плевен
Модератор: bobopeli
- interdoc
- научил се да хвърля
Re: До ИАРА Плевен
+1. Все повече се чудя кой всъщност би трябвало да осъществява контрол върху тези действия - отдаване на водоемите под аренда, както и последващ контрол върху изпълнението на договорите. И ако няма правило което да ограничава този процес значи нищо не пречи един ден да няма неарендовани водоемиvencibotkata написа:Всяка година си вадим рибарски билети но за жалос мисля си че вече е безсмисленно .Не останаха вече язовири кадето да отидем ! Повечето ги взеха арендатори със цел отглеждане на риба и стопанистване но те като изловят рибата ги изоставят .После от Гражданска защита идват със автокрана вадят крана измъкват тръбата ако може и чао !!!Парата в джоба а пък тези лоялните като мен риболовци еби ги в газъ !!!В с.Николаево имахме 5 прекрасни язовира ебаха им майката !!!От тези язовири водата изтичаше в р.Чернялка ибеше наистина красота а сега реката вече я няма ! Пресъхна горката ! Срам и позор !!!Апък язовира който остана в Г Дъбник не стига че го източиха почти но за капак сложиха и дневна такса 5 лв а годишна 15 лв.

interdoc написа:+1. Все повече се чудя кой всъщност би трябвало да осъществява контрол върху тези действия - отдаване на водоемите под аренда, както и последващ контрол върху изпълнението на договорите. И ако няма правило което да ограничава този процес значи нищо не пречи един ден да няма неарендовани водоемиvencibotkata написа:Всяка година си вадим рибарски билети но за жалос мисля си че вече е безсмисленно .Не останаха вече язовири кадето да отидем ! Повечето ги взеха арендатори със цел отглеждане на риба и стопанистване но те като изловят рибата ги изоставят .После от Гражданска защита идват със автокрана вадят крана измъкват тръбата ако може и чао !!!Парата в джоба а пък тези лоялните като мен риболовци еби ги в газъ !!!В с.Николаево имахме 5 прекрасни язовира ебаха им майката !!!От тези язовири водата изтичаше в р.Чернялка ибеше наистина красота а сега реката вече я няма ! Пресъхна горката ! Срам и позор !!!Апък язовира който остана в Г Дъбник не стига че го източиха почти но за капак сложиха и дневна такса 5 лв а годишна 15 лв.
Вече няма неарендовани водоеми около Плевен

Да ни е честито!
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
-
- научил се да хвърля
Така е... тия от ИАРА си бъркат в носа а от другата година май ще ни искат 40лв. за билет? Не заслужавате и 2лв !!!!! Нищо не става от вас ! Защо се раздадоха язовирите? Защо се обезрибиха реките? Какво правите вие всъщност? плевенско е най-бедния от към риба регион. На кой да сме благодарни?