Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Бабушки-захранка и такъми
Модератор: Paublo_Eskobar
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Бабушки-захранка и такъми
Венкс, признавам теВенелин Радушев написа:Като го видях че проявява интерес животинчето му оставих дузина списания. После отивам и какво да видя, гризе мрежата и вика GURUх (явно хранилки се мъчи да си прави), викам си ...край....фидерист....butnik написа:.......

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Стой зад каквото си искаш, може пък да се усетиш ....някой ден, в какъв филм те вкарва младежа.INCUBUS написа:Тъй-щото аз не съм бивш или настоящ състезател-строител,нито съм силистренски философ,не се подигравам въобще и стоя на 100% зад това,което съм ти написал.Ама за мен няма значение колко ще хвана-главната задача е да има осигурено някакво кълване,като това се явява много значимо при тежка зима,когато в дълбокото има шанс да кълват само разни "бабули"

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Еее,
Този подфорум стана много забавен,
Обаче такъмът е оразмерен към рибите.
Някоя снимка ?
Този подфорум стана много забавен,
adidasf50 написа:Здравейте колеги в събота и неделя мисля да мръдна на един язовир с добра популация на бабушки... много дребни по 5-6 сантиметра са ...Такъмите ми са Директен 7 метра мавер ластик 0,8мм на трето коляно
След темата за костурите, сега бабушки - 6 см по 60 гр - много е добреadidasf50 написа:колега разбирам те но много хамалогия е с щеката трябва на всяка минута да е бутам напред назад за рибки по 50-60 грама няма смисъл имам и секторен и телемач ...

Обаче такъмът е оразмерен към рибите.
Някоя снимка ?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не разбрах само трябва ли да се обидя от това,че съм бил строител,защото точно това е целта на мръсното ти подсъзнанийце.Ами тук присъстващите са поне 50% такива не чувстваш ли,че прекрачваш границата.И не се бутай в А група точно ти и точно за бабушките и точно за болонези,захранки и каквото и да е друго.Малко,ама съвсем малко знаеш повече от оунъра на тематаINCUBUS написа:Тъй-щото аз не съм бивш или настоящ състезател-строител,нито съм силистренски философ,не се подигравам въобще и стоя на 100% зад това,което съм ти написал.Ама за мен няма значение колко ще хвана-главната задача е да има осигурено някакво кълване,като това се явява много значимо при тежка зима,когато в дълбокото има шанс да кълват само разни "бабули"

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
добре колеги този форум не е ли да си помагаме а защо трябва да се подиграваме аз като по неопитен ви питах вас по опитните да ми помогнете да взема правилно решение за да мога и аз да се науча на нещо вие се подигравате
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Ама аз такова, съвсем сериозно, да те запозная с Дарън (така се казва хайванчето), ако не вярваш....adidasf50 написа:защо трябва да се подиграваме
Само да те питам, какво стана с гьола ти? Баща ти фирма ли има, или работи в Англия?
Имаш "мачова щека колмик за 70 паунда" или директен колмик?
И четвърто, но не по значение, наследствено обременен ли си с психически заболявания?
Много ми напомняш на някакво психарче, Наско Гунджалов мисля беше, дето върлува в фейсбук. И той като тебе се познава лично с Алиса, Хари Потър и Пипи- дългото чорапче....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Венко и аз мога да те запозная с Алиса, верно е малко мургава, но за 2 бири и кутия цигари прави чудесаВенелин Радушев написа:И той като тебе се познава лично с Алиса,adidasf50 написа:защо трябва да се подиграваме

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Био оръжие?Георги Кръстев написа: Венко и аз мога да те запозная с Алиса, верно е малко мургава, но за 2 бири и кутия цигари прави чудеса![]()
![]()
![]()
![]()

ами колеги гйола да от татко ми е имам предвид татко ми праща сичко от англия защото той отиде там с майка ми а нещата с фирмата ги движи чичо ми(братът на баща ми ) така че на моя гиол за ся нищо не мога да фана и за това ще ида на друг гиол
- nocalled
- научил се да хвърля
[quote="INCUBUS"]Тъй-щото аз не съм бивш или настоящ състезател-строител,нито съм силистренски философ...quote]
доообреее
доообреее

you'd better run...
-
- кандидат преподавател
О-о-о,добър вечер господин Бутников
Толкова си тънкообиден,че направо вкисваш всяко мляко наоколо
По магазинерски,гледай по-широко и демократично на не-знаещите и по-малко знаещите от този форум.Ми и на нас ни се пише,нали всякой, като ходи сравнително често на риболов,трупа някакъв опит и що да го не сподели?
adidasf50,опитай най-напред с малко и евтина захранка - бабушките като улов, не са повод за особена гордост и съответно за прилагането на големи фантазии при прилъгването им да кълват.Пробвай също така да захраниш с царевичка от консерва,а след това да ловиш със стръв от същите зърна.Понякога и на някои водоеми, това дава много добър резултат,като кълват по-често и по-едри бабушки.

adidasf50,опитай най-напред с малко и евтина захранка - бабушките като улов, не са повод за особена гордост и съответно за прилагането на големи фантазии при прилъгването им да кълват.Пробвай също така да захраниш с царевичка от консерва,а след това да ловиш със стръв от същите зърна.Понякога и на някои водоеми, това дава много добър резултат,като кълват по-често и по-едри бабушки.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ей това много ми харесва,а и последно време му намирам приложение-"Убий глупака с мълчание"nocalled написа:INCUBUS написа:Тъй-щото аз не съм бивш или настоящ състезател-строител,нито съм силистренски философ...quote]
доообреее
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Айде стига де
.........давайте за бабушките и имат ли те почва у нас. Аз поне никога не ги гоня в моя риболов (даже и на състезание на вързано). Те са напаст като слънчаците и ги избягвам (ако може де). Тия хибриди на перката са напаст и дори не са вкусни. Ловят се на всичко!!!!!! Не забравяйте същноста на темата и давайте по същество.......От друго няма полза..... 

Изхвърляйте си боклуците след риболова
- Венелин Радушев
- разбира нещата
georg77 написа:хибриди на перката

Боже, събери си вересиите....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На гръцки костура се казва "перка". Обаче Алиса си е пак Алиса, странен език. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.