Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

РАПАЛА СЛИВАР
Модератор: bobopeli
-
- вече хвърля и на тежко
Re: РАПАЛА СЛИВАР
Внимавайте с покупката, защото над 30 лева с доставката може да платите ДДС на митницата. Така ми обясних акогато ходих да освобождавам една сока. Още не мога да им схвана с логиката на митницата, защото съм имал случай да не платя ДДС при покупка на стойност 100 долара, а съм плащал ДДС на 35 долара.
Мисълта убива действието!
- piro
- научил се да хвърля
така е колега защото в другите държави на пратката или на съпътстващ документ декларация се описва нейната стойност добре запознатите с митата продавачи декларират по малки стойности или не декларират стойност а подарък
прав си колегаmitko ribara написа:Ааа 100% няма да ги дадеш напразно Сливара е един от наи добрите за сом воблери!

юли месец на малкото магнумче бяло с червена глава имам уловена бяла риба 5кг гази като пирана мн е пъргаво и мн дразни хищника и няколко сомета а зелениа магнум си е запазена марка на едната ни въдица дано другата година неси мяса с тази все си задавам въпроса дали тежката зима не обърка риболова тази година юли месец бялата риба пълна с едър хайвер 

-
- вече хвърля и на тежко
Аз ги повлачих тия Сливъри неведнъж това лято, но само една бяла към кило и половина се излъга... Догодина пак 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
За мен Сливъра е най-истинския воблер на Рапала за сом.Скоро ще имаме отново почти всички цветове.Чистия Тел-Денсер 7 и 9см. също.Това са воблери спряни от производство.Те струват повече пари в сравнение с преди,защото се копуват от чужбина на висока цена.Внасяме ги заради уловете им и търсенето. 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
РАПАЛА СЛИВАР - търсете ги в кюстендилско - там има много СЛИВИ
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ма много си оригинален,не се бехме сетили!Тедо написа:РАПАЛА СЛИВАР - търсете ги в кюстендилско - там има много СЛИВИ

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Малко храна за Тедо от към Сливите по Врачанско!