Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Е малко снимки за цвят.Е тия риби са от морето,5 метнах на скарата
Обаче ми се изпречиха пред погледа 2 хлъзгави Лина и реших да готвим рибена чорба.
добавих и малко от морската,за цвят.Тука ми са зеленилките
Финала преди сервирането по чинийте
Лекува грип,препиване и лошо настроение
Е тия дни времето ни изненадва пак с температурни рекорди,и доста народ ходи за последно за риба дори за сом.
Обаче ми се изпречиха пред погледа 2 хлъзгави Лина и реших да готвим рибена чорба.
добавих и малко от морската,за цвят.Тука ми са зеленилките
Финала преди сервирането по чинийте
Лекува грип,препиване и лошо настроение Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

След епопеята на докотора с неговия юбилей и преход на вълните на кехлибарените течности, от които все пак излезе в прилично състояние, сега пък Люси ми раздразни стомашните сокове, въпреки, че съм вечерял два пъти
!
Може би щото много обичам супите, риба много не ям, ама на супа - винаги
!
Затова Люси,
В късните часове се постват снимки на красиви пейзажи, красиви девойки, може и с малко дрехи по тях
, но не и на вкусни ястия
!
А ти с това готвене - сега трябва да сядам за трети път - и пак салата, ракия, налични има само пълнени чушки
, ама са добре сготвени
.
Добре, че не ми се лепи, иначе да съм станал като топка с многоразовите ми хранения.
Иначе Люси,
Евала, че готвиш риба, щото само ти, Киро и аз - Хващаме и пръжиме"
!
Всички други - пускат или не си признават
!
И Ицо, дето сподели че раздава.
То, когато има и ние раздаваме, като майка Тереза бях станал по едно време, ама сега нещо не ми дърпа и благотворителната кампания затихна от самосебе си
Утре съм за риба, ако хвана ще изпържа, а ако изглежда добре - ще има фотосесия
!
Може би щото много обичам супите, риба много не ям, ама на супа - винаги
Затова Люси,
В късните часове се постват снимки на красиви пейзажи, красиви девойки, може и с малко дрехи по тях
А ти с това готвене - сега трябва да сядам за трети път - и пак салата, ракия, налични има само пълнени чушки
Добре, че не ми се лепи, иначе да съм станал като топка с многоразовите ми хранения.
Иначе Люси,
Евала, че готвиш риба, щото само ти, Киро и аз - Хващаме и пръжиме"
Всички други - пускат или не си признават
И Ицо, дето сподели че раздава.
То, когато има и ние раздаваме, като майка Тереза бях станал по едно време, ама сега нещо не ми дърпа и благотворителната кампания затихна от самосебе си
Утре съм за риба, ако хвана ще изпържа, а ако изглежда добре - ще има фотосесия
-
INCUBUS
- кандидат преподавател

Добре си ти,частник ниеден ретрограден
-утре на риба а,а други да бачкат не само утре,ми и в събота -баси равноправната държава,баси принципите на равенство,братство и еднакво пиянство през прехода и служенето на себе си .Начи,"шерпите"на тъпото блъгарско общество,коит имат риболовни гърчове в кръвоносната система,трябва да чакат да начешат крастата чак в неделя-след пълнолунието,кога я кълве,я не.
-за компенсация.
Е,не,направо съм възмутен - и в служенето на себе си,и там има "връзкари",на които филанкишията им помага,риийш ли,де е бъ м...у

- stonetales
- разбира нещата

Тъй е Ицо, Тъй е Инкубусе:)
ДА не говорим за тия, дето и утре /в компанията на Подбрани гмуркачи/ и на 01.10 2012 /в роднинска компания/ ще си празнуват рождения ден:)
После може и още един път, ако не ми стигне:)
Пък като не идвате - за вас си е:)
Георге - извадих около 30 литра, троен препек, на 76 градуса. По липса на дестилирана вода и по съвет на vinarko.com, разредих със 7 литра Девин - розов етикет. Получи се страшно мека смес на около 60 градуса.
Знам, че съм ви далече, но ще пия и за ВАС тези дни:)
ДА не говорим за тия, дето и утре /в компанията на Подбрани гмуркачи/ и на 01.10 2012 /в роднинска компания/ ще си празнуват рождения ден:)
После може и още един път, ако не ми стигне:)
Пък като не идвате - за вас си е:)
Георге - извадих около 30 литра, троен препек, на 76 градуса. По липса на дестилирана вода и по съвет на vinarko.com, разредих със 7 литра Девин - розов етикет. Получи се страшно мека смес на около 60 градуса.
Знам, че съм ви далече, но ще пия и за ВАС тези дни:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
tct
Много ангажименти - и служебни и битови,иначе с кеф бих отскочил.
Подготвям щерката усилено да изучава немски,че уредих след три години да живее и учи в Германия.Кат хакна газовия инжекцион на каруцата ша отскоча с целия семеен катун
Иначе ти пожелавам весело изкарване,че утре и в другиден трябва да се трудя 
- stonetales
- разбира нещата

Наш`то табор винаги е било отворено:)
Ама напоследък нещо "Уходить в ньебо":)
Ама напоследък нещо "Уходить в ньебо":)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Jack Daniels
- разбира нещата

Краско с тия градуси искаш рано-рано да пропеем, я ги докарай към нещо по-нормално, примерно 42 
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- G.Petkov

Да бе, да,INCUBUS написа:Добре си ти,частник ниеден ретрограден-утре на риба а,а други да бачкат не само утре,ми и в събота ...
Имам едни 6 дни извънреден труд, от м.май и водих битка до сега да си ги взема като почивки, та днес ми дадоха цяла една
И за кво ми я дадоха - тотално КАПО !!!
И то е второто за една седмица - айде в неделя ходих за бели риби - труден риболов, имах някакво оправдание.
Днес, реших да пробвам щуките по баластриерите около София, три пъти се местих, три пъти разпъвах всичките такъми, даже на единия гьол видях една щука пред мен в плиткото се припича и ......... нищо
Минаха едни млади мъже - спинингисти та се разприказвахме - подгонвала щуката, разглеждала примамката и обратно към дълбокото. Сиреч, не бях само аз на този хал, де
Така, че изпържих ...... паниран кашакавал
Краси да е жив и здрав,
Все така да му върви служенето и настроението
Пък като се гмурка, да не забравя да пусне някое фото за резултатите
За преварките - много добре, но дано да остави по някоя мостра, че уж е далеч, ама има една възможност и може и да го посетя към началото на м.октомври, но не е сигурно ???
Момчета,може да ми пожелаете лек път тази нощ.Ще се ходи до Гърция,по работа и малко риболов.Тука питах у форума в темата за Гърция ама никой не казва.Значи взел съм 1 бял 1 торен,флорокарбон-0.16.Бомбарда-2 броя.1 пръчка 5.20-телемач,с акция 40-80.И една пръчка за дъно на парче месо.Чепаретата са ми в партията и така.Време за риболов-ако има ще е малко,предимно сутринта по изгрев слънце-айде да обсъдите моя риболов,как го виждате на главната в Солун,или до кулата или незнам къде.Там се ходи много рано,щото после няма места за паркиране.Морски не се стискайте.
Риболовци.
- G.Petkov

Люси,
Видях ти поста в "Морски", ама едва ли много други ще го видят
!
От моя скромен, ама много скромен опит - земния червей стои много здраво на куката, докато торния е мекичък и тамошните рибки го сваляха без никакво усилие.
Всичките рибки, които хванах като ходих на Халкидики, бяха на земен. Колкото по-едър, толкова по-добре, но го късах на парчета, щото като виси много и отнасят висящата част !!!
Видях ти поста в "Морски", ама едва ли много други ще го видят
От моя скромен, ама много скромен опит - земния червей стои много здраво на куката, докато торния е мекичък и тамошните рибки го сваляха без никакво усилие.
Всичките рибки, които хванах като ходих на Халкидики, бяха на земен. Колкото по-едър, толкова по-добре, но го късах на парчета, щото като виси много и отнасят висящата част !!!
- Павел Иванов

Люско , кът се озовеш в Солун , съсе въдицата отиваш на паметника , на Големият Ал Македонски , на татко му :

Заставаш с гръб към него и тръгваш право на уево ! Вървиш до де стигнеш мястото де отчасти допринася за чистотата на пречистото Егейско море , ако не друго по миризмата ще го познаеш , и стигаш право на отходният канал който си се изтича спокойно баш под алеята за разходки . Там ми е направило впечатление че ври от риба всякаква , морско / егейска де , та не вярвам да имаш неуспешен излет , па бил той и кратък

Заставаш с гръб към него и тръгваш право на уево ! Вървиш до де стигнеш мястото де отчасти допринася за чистотата на пречистото Егейско море , ако не друго по миризмата ще го познаеш , и стигаш право на отходният канал който си се изтича спокойно баш под алеята за разходки . Там ми е направило впечатление че ври от риба всякаква , морско / егейска де , та не вярвам да имаш неуспешен излет , па бил той и кратък
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Мерси на отзовалите се

Риболовци.
- stonetales
- разбира нещата

Пръв далдиса Ватуса, а към 10.40 запалих пещта:)
Люсс, давай газ и за мен, че днес съм дежурен по пещ.
Георге - вчера 1.5кг. рапанена ядка. Днес ще ги видя Ватуса, Джимби и Претора как ще се изложат на наш терен?:)
Люсс, давай газ и за мен, че днес съм дежурен по пещ.
Георге - вчера 1.5кг. рапанена ядка. Днес ще ги видя Ватуса, Джимби и Претора как ще се изложат на наш терен?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
Опа мараба прибрах се у Софето преди час.Значи сутринта рано,паркирах на километър от това място,дето е кулата-къде е била у лево на това паметник,къде казва Павел Иванов
Тоя паметник,сега около него е заградено и ремонтират нещо.Та първи впечетления са че това е града на нощния живот-тоя град не спи никога.В 4 сутринта е пълно по заведенията до дупка.Музиката е неразбираем поп фолк гръцко-надута като за концерт на някой стадион.Как спът тия къде стават в 5 за работа не знам,и не искам да съм на тяхно място.Температурата в 5 часа е 20 градуса,хората са полуголи,особено по младите девойки.Та така го помня тоя град преди 20 години,сега е същото-купон и нощен живот на мах.Но аз съм за риба така съм решил.По главната е лудница от мотори и отворени заведения със силна музика,та се паркирах малко по встрани до най известната кула.Реших че може да излезе нещо на чепаре под светещите лампи,ама нищо не се хвана.Около мен виждах само светещи плувки на червен червей,или скариди огромни за ядене на дъно.Кефали се виждаха на 2-3 метра да скачат като в развъдник,но не пипаха стръвта а само изкачаха целите над водата.Махнах чепарето и си вързах една плувка на торен и бял.На торен кълвът е такива дребни риби
Тия гърци неим разбирам нищо като ги заговоря.С триста зора я кръстихме-капитан джак Спароу-рибата,и я рейзлинахме да порасте по голяма.Та не затакива риби,бях дошъл и заебах риболова,като се разсъмни.Цъкнах специално за вас малко от пейзажа,да сте съпричастни със пейзажа тая сутрин.Това са едни яки пасажи с дребна риба,къде обезмислят блесни и воблери.Един в ляво от мен грък хвана едно пернато на въдицата
Е до мен се настани е това девойче,да погледа дали кълве.Обаче след час я налазиха,младите и изгоре.Та тук в района си допиваха по тихите,и като се светна се прибраха да спят.Веднага дойде чистотата и излъска района до блясък-и водоноска и после още една машина с четки,щото това им е лицето на града.
Е как изглежда по чисто сутринта
За такъмите,не подбират-мойте бяха най хубави и скъпи за тях.
Тоя паметник,сега около него е заградено и ремонтират нещо.Та първи впечетления са че това е града на нощния живот-тоя град не спи никога.В 4 сутринта е пълно по заведенията до дупка.Музиката е неразбираем поп фолк гръцко-надута като за концерт на някой стадион.Как спът тия къде стават в 5 за работа не знам,и не искам да съм на тяхно място.Температурата в 5 часа е 20 градуса,хората са полуголи,особено по младите девойки.Та така го помня тоя град преди 20 години,сега е същото-купон и нощен живот на мах.Но аз съм за риба така съм решил.По главната е лудница от мотори и отворени заведения със силна музика,та се паркирах малко по встрани до най известната кула.Реших че може да излезе нещо на чепаре под светещите лампи,ама нищо не се хвана.Около мен виждах само светещи плувки на червен червей,или скариди огромни за ядене на дъно.Кефали се виждаха на 2-3 метра да скачат като в развъдник,но не пипаха стръвта а само изкачаха целите над водата.Махнах чепарето и си вързах една плувка на торен и бял.На торен кълвът е такива дребни риби
Тия гърци неим разбирам нищо като ги заговоря.С триста зора я кръстихме-капитан джак Спароу-рибата,и я рейзлинахме да порасте по голяма.Та не затакива риби,бях дошъл и заебах риболова,като се разсъмни.Цъкнах специално за вас малко от пейзажа,да сте съпричастни със пейзажа тая сутрин.Това са едни яки пасажи с дребна риба,къде обезмислят блесни и воблери.Един в ляво от мен грък хвана едно пернато на въдицата
Е до мен се настани е това девойче,да погледа дали кълве.Обаче след час я налазиха,младите и изгоре.Та тук в района си допиваха по тихите,и като се светна се прибраха да спят.Веднага дойде чистотата и излъска района до блясък-и водоноска и после още една машина с четки,щото това им е лицето на града.
Е как изглежда по чисто сутринта
За такъмите,не подбират-мойте бяха най хубави и скъпи за тях.Риболовци.
Е пак че нещо не излязоха някой от снимките-това девойче е изключение-тихо слабо и скромно
имаше и още едно още по слабичко с приятели до мен-подарих им 1 кутия с оловца за плувка.Това е един от многото пасажи с милиони дребни риби на повъхрноста
Спароуто
Тука спорта е на ниво-кара се колело,тичат по брега и гребът с лодки,тип каяци.
По велоалеята по крайбрежната ти свиркат ако им влезеш в нея
Е тоя беше преди мен с дънните,ама нищо не хвана и той
Стига за сега.
имаше и още едно още по слабичко с приятели до мен-подарих им 1 кутия с оловца за плувка.Това е един от многото пасажи с милиони дребни риби на повъхрноста
Спароуто
Тука спорта е на ниво-кара се колело,тичат по брега и гребът с лодки,тип каяци.
По велоалеята по крайбрежната ти свиркат ако им влезеш в нея
Е тоя беше преди мен с дънните,ама нищо не хвана и той
Стига за сега.Риболовци.