Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
misho7777
новобранец
новобранец

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от misho7777 »

Те реките сега са зачислени към енергото и парашутната бригада.
Аватар
botur
фен клуб-скобар

Мнение от botur »

ужас :(
Изображение Изображение Изображение Изображение
gozzini
новобранец
новобранец

Мнение от gozzini »

Вчера на моста след Оряховица към Брегаре на река Иксър за 1 час със спининга и блесна 0 на Мепс 6 клена и 2 маздруги(мисля че) в размер от 400-700 гр.И бързо към Подем че закъсняхме и жертвахме 2 гуми защото пътя е отвратителен.Някой ако реши да иде да има в предвид траповете че са големи щом едната гума се скъса :)
dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dgeto »

Колеги какво мислите за големия Кайлъшки? От 10дни е взет а вече почват да го точат, подготвят ли го за сеч или се бъркам? Аз си мисля, че и мидите ще оберат даже, дано се бъркам.
misho7777
новобранец
новобранец

Мнение от misho7777 »

И на мен познат ми каза че го точат, сигурно приготвят мрежите. Ами това е положението родна българска картинка ,ще изловят каквото могат и ще го зарежат,а в момента популацията на толстолоба е доста добра-виждат се доста прилични екземпляри.
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

колеги плеввенчани за некви морунажи се чува по ГИГЕН :!: :?
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

Ами чул ,недочул....имало дребни морунажи,ама като си представям какво ще бъде тия дни....по-добре да ида на Г.Дъбник,там поне места бол :D
Tihomir75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Tihomir75 »

Има колега ама само дребни,150-200гр. чат- пат излиза по някой по едър.
Аватар
Alucard
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Alucard »

Сега се пребирам от Загражден малко под помпената,емиииииииииии нищо интересно.Много късания и реката пада.
1 сомче към 600-700гр и една щучка писалка.
Попчета.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Аватар
avto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от avto »

С Големия в Кайлъка ше удавят бингото!
:mrgreen: Язовира е пълен с риба!Но тя е от към гребната база.Арендатора ена малкия и големия в Кайлъка е бащата на арендатора на стрелбището Жоро ако го познавате.А той знае как да излови рибата.Естествено има и гръб! :finga:
А вие гл....ците вървете,плащайте и се надявайте :D
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
Аватар
panddov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от panddov »

Днес бях на Дъбника, водата продължава да пада...рибата беше капризна,все пак се представих добре...две смадочета по кило,платика и каракуда средни размери.Най после попаднах в ръцете на сдружението,платих и слушах обещания какво светло бъдеще ни чака на този водоем през близките години.. :D :D :D Прави впечатление ,че разни бабаити разпъват по 10-15 въдици и се ежат и провалят риболова на останалите..мила българска картинка :evil: Простотията,наглоста и злобата ни заливат от всякъде ,по язовири ,реки и по улиците..Скоро няма да станем европейци!!!
dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dgeto »

Големия го е взел тоя дет държеше мъртвата по-точно дет еба майката на мъртвата, а малкия го държи тоя за който говориш но не са роднини. Днес точно той ми развиваше тези, че няма право да пуска мрежи нищо че го е арендовал. Абе големия се отписва въпреки че има епични риби. И друго ми е чудно как така стават тея работи тихо мълком изметтъ няма край. Пък и гледам че на никой не му пука и си лафят за некви морунажи по Дунава "Идиоти".
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

dgeto написа:Големия го е взел тоя дет държеше мъртвата по-точно дет еба майката на мъртвата, а малкия го държи тоя за който говориш но не са роднини. Днес точно той ми развиваше тези, че няма право да пуска мрежи нищо че го е арендовал. Абе големия се отписва въпреки че има епични риби. И друго ми е чудно как така стават тея работи тихо мълком изметтъ няма край. Пък и гледам че на никой не му пука и си лафят за некви морунажи по Дунава "Идиоти".
ЧШШШ кво ме боли фара за твоята кайлъшка локва.ОБМЕНЯМЕ ИНФО КВО ТОЛКО :?: :!:п.с-виж кво значи ЕПИЧНА РИБА на аватарчето! 30+!!! :shock:
dgeto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dgeto »

ЧШШШ моля простете ми г-н Мир"4"ев! След време като си смениш аватара с епичен морунаж са сетиш кво ти говоря Баце. Точно така този Амур 20+, а не 30 наистина е сериозно попадение, но такива ми скачат пред очит всеки път когато ида на въпросната локва. Това че плевенчани не ти се хвалят във форума за да дойдеш с 10 чувала суха царевица и да немогат ти изтържат гъза от водоема цяло лято е друга работа. Аре жив и здрав Баце!
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MIR4EV »

dgeto написа:ЧШШШ моля простете ми г-н Мир"4"ев! След време като си смениш аватара с епичен морунаж са сетиш кво ти говоря Баце. Точно така този Амур 20+, а не 30 наистина е сериозно попадение, но такива ми скачат пред очит всеки път когато ида на въпросната локва. Това че плевенчани не ти се хвалят във форума за да дойдеш с 10 чувала суха царевица и да немогат ти изтържат гъза от водоема цяло лято е друга работа. Аре жив и здрав Баце!
Не бе тва е каракудка 236гр иначе не се коркай ДЪГЕ!Жив и здрав и ти!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”