Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- veselin1940
- новобранец
Re: С лодка в морето
Не съм колегата "мечока", ама предната неделя го чух да обяснява на друг колега, че такива воблери имало в рибарския магазин на Тинко в Балчик /сега Тинко да зарежда с воблериpiam70 написа:Колега,от къде може човек да си купи от тази фирма"Мария" воблер.Проверих по всички онлайн магазини,нищо не излиза.Ако не е тайна,би ли споделил от къде ги взимаш твоите.Предварително благодаря.Поздрави.

- redovi555
- вече хвърля и на тежко
въоражен и може би опасен
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес отново голямо търсене.
Първо докато се вдигне мъглата по канала с воблерите-Резултат 1 чернокоп
След това поехме към Галата ,и... Пред Галата проби на плитко,дълбоко риба няма (никва) паламуда играе,събира чаиките ,но не кълве
На връщане взехме по някое чернокобче покрай Вълнолома и до 12часа крайния резултат е ето го и воблера
Първо докато се вдигне мъглата по канала с воблерите-Резултат 1 чернокоп
След това поехме към Галата ,и... Пред Галата проби на плитко,дълбоко риба няма (никва) паламуда играе,събира чаиките ,но не кълве
На връщане взехме по някое чернокобче покрай Вълнолома и до 12часа крайния резултат е ето го и воблера

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
ей тука вчера влачехме малко за някоя циганка ама нямаше
http://www.youtube.com/watch?v=UG6FhK96dBg
пред варна,морето празно,чувам че пред бяла бил мача
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Имаше ве - нали зад вас бяхме.Снимката по-късно я правех де.redovi555 написа:ей тука вчера влачехме малко за някоя циганка ама нямаше

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
голям мач било пред бяла риба много ама кофите празни, нявсякъде скачала ама неще да яде нещо само валати.
-
- ще става разбирач
глупости - в бяла бил мача
май повече зависи кой са били играчите имаме 12 в лодката но снимките са големи и незнам как да ги кача + три много едри който изпасаха куките и воблера

- redovi555
- вече хвърля и на тежко
колега с колко дебелина вързваш такъма , че, аз го вързах с 0,40 но ми казаха че, 0,30 някое флурокарбонче резултата щял да бъде по добър, ама май ми се струва че, е прекалено тънка.SANTIMIR написа:глупости - в бяла бил мачамай повече зависи кой са били играчите имаме 12 в лодката но снимките са големи и незнам как да ги кача + три много едри който изпасаха куките и воблера
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Преди малко се върнах от Бяла. Риба имаше достатъчно. Аз хванах 13 добри около 700 гр. 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На прав път си,не слушай приказките.redovi555 написа:........колега с колко дебелина вързваш такъма , че, аз го вързах с 0,40 но ми казаха че, 0,30 някое флурокарбонче резултата щял да бъде по добър, ама май ми се струва че, е прекалено тънка.
Има вече парчета по 2 кила,ако ти се набучат 3 наведнъж - 0.30 ще е история.
Иначе днес пред Галата,6 часа обикаляне на два такъма с воблери -
тотално КАПО.
Като кажа пред Галата - до 6км навътре,и обратно де.До Паша дере.
Джуруми дал господ,на куките -дуки.
Е баш така никога не съм се прибирал,ама все има първи път.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
В събота излязохме рано в мъглата проби пред Галата,хванахме няколко чернокопа.Видяхме чайките навътре въртяхме доста с воблерче и хванахме едно паламудче 35 см.И това беше.Ходихме до Траката,Ной,Златните ,няма риба.Върнахме се на МАЙКА БОЧКА 106 и хванахме към 2 кила чернокоп.В неделя проби на същата бочка взехме чернокоп 4 броя и край.Един авер се обади на Златни бил хванал 20 паламуда ,отидохме всички въртят,никой не вади.Така до 17.30 и айде през Поворотния към Варна.Пак проби и пак нищо.Но хубава разходка си направихме с жената.Времето супер,вълни,хич.До другата събота и неделя.
- martin varna
- научил се да хвърля
Здравейте колеги. Бях на Бяла с лодката и събота и неделя. Чудо на чудесата-лодки колкото искаш и риба също. Джурумите от паламуд са страхотна гледка. Риби хванахме доволно. Кой по вече кой по малко. Предупредиха ни местни рибари - колегите с лодки като нас да излизат от водата по СВЕТЛО ЗА ДА НЕ КЪСАТ МРЕЖИТЕ КОИТО ТЕ ПУСКАТ ЗА ПАЛАМУД!!!
Казаха ми че предните дни имали скъсани мрежи. Това е от мен. Не знам дали трябваше да го пиша тук, но мисля че трябва да се знае от възможно най много колеги за да не стават съкатлъци.
Казаха ми че предните дни имали скъсани мрежи. Това е от мен. Не знам дали трябваше да го пиша тук, но мисля че трябва да се знае от възможно най много колеги за да не стават съкатлъци.
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Да за мрежите е така. Аз излязох за малко до брега да презаредя, че бензина взе да намалява. Там ме посрещна един господин, който се представи за инспектор по риболова и предупреди да се излиза от морето по светло за да не стават сакатлъци с мрежите. Мрежарите били с редовни документи.
- miroslavpetkov
- научил се да хвърля