Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Зарган 2012

Мнение от Митко Кирилов »

Имах малко останали червеи от неделя и вчера направих малко фитнес от 17.30 до 19.30 на
т.н. "4" буна.Фитнеса -хубав.Резултат- 1 хубава заргана на потъваща,сефтето за тази година.
Един колега до мен извади една "ламаринка", другите-нищо.
Да се надяваме, че скоро и при нас ще има с какво да се похвалим. :P
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
kolio_n
новобранец
новобранец

Мнение от kolio_n »

Вчера следобед хванах 14 бр. на юг. Първо пробвах на буната в Приморско, но ги нямаше там. След това на завода до Царево хванах две риби и отново изчезнаха. Накрая на ето тази скала преди Ахтопол хванах още 12 заргана и няколко прилични чернокопа от 16:00 до 17:30. Като цяло зарганите бяха дребни, като имаше и писалки, които си плуват обратно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Днес на Черноморец заковах един 55 сантиметров, което ми е личен рекорд. На всичко отгоре беше и затлъстял :lol: ... като смок
Боцмана
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Боцмана »

И аз щях да се хваля с нещо голямо сега, но ми скъса повода.Доста едър зарган беше.Хем бях със шлаух, но явно чернокопите дето ги изкарах преди това си оказах вредното въздействие.
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

Raven написа:Днес на Черноморец заковах един 55 сантиметров, което ми е личен рекорд. На всичко отгоре беше и затлъстял :lol: ... като смок
Колега някоя снимка няма ли да поснеш...
mladen971
новобранец
новобранец

Мнение от mladen971 »

На малката буна под минералният басейн на Дружба епизодични заргани среден размер, най-добре взимаше на плуваща бомбарда. Повече бяха чернокопчетата.Общо взето слаба работа.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

За съжаление апаратчето ми се прецака точно този ден, по време на риболова. Направих си няколко "артистични" снимки в домашни условия, а тази е само колкото да се види размера. То така не изглежда голям, но на 55 см. няма как да е дребен, това е ясно :)
Изображение
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Резултат от риболова ми последните три дена. В четвъртък вечерта бях в залива до завода за лодки между Царево и Варвара - 4 заргани сравнително дребни /30-35 см/ и 6 чернокпчета около 10-15 см. На другата сутрин бях на Арапя. От 8 часа до 12 - 13 заргани и над 10 отхапани куки.
Днес сутринта бях на Кранево. Труден риболов. За 6 часа 17 броя, като бях от късметлиите.
Основно използвах прозрачна бомбарда, но пробвах и бързо потъваща /въпреки тихото време/ - имаше 2 удара и 1 риба извадена. Към обед пробвах на плувка на 2 метра дълбочина - също една риба. В крайна сметка това беше най-резултатния ми риболов за тая година.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Браво Румба!!! Казах ти аз, че близо до Варна е по-добре ... за теб!!! Абе проучването ти си го бива -и на юг и на север - майстор си. Утре къде?
Аватар
kiselq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kiselq »

Днес на Лозенец се получи доста интересен риболов. Зарган имаше но той просто не можеше да се вреди от чернокопа. Рибите бяха предимно малки до средни колегата хвана 8, а аз 6. Що се отнася до чернокопа направихме по около 3 кила ламаринки с големина на длан. Толкова много чернокоп имаше, че на моменти дори кълвеше секунди след като бомбардата е докоснала водата.
joro_007
новобранец
новобранец

Мнение от joro_007 »

Днес на шофьорския плаж имаше пасажи с хиляди Зарганчета-за жалост големи колкото кутрето ми :(
yuliyancho
новобранец
новобранец

Мнение от yuliyancho »

joro_007 написа:Днес на шофьорския плаж имаше пасажи с хиляди Зарганчета-за жалост големи колкото кутрето ми :(
Това не са зарганчета а ува. :D
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

На Черноморец има сулган, рибата я няма. Тука там някое чернокопче и един зарган направих.
burgazliq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от burgazliq »

цял ден от сутринта от 7 до като се стъмни само 7 заргана на скалите около ахтопол
и около 30 средни чернокопа няма риба:((на връщане спрях на мичурин завода за лодки 2 заргана за около час рано е още сигурно:((
обаче сигурно го мелят паламуда около Ахтопол един беше спрял с една кола на средата на пътя в карая на Ахтопол и продаваше виждаха се 2-3 каси дребен паламуд
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Днес от 9,30 до 18 ч - 3 заргани и още три с приятели прилични и няколко средни чернокопа. Милен хвана и един хубавец 22 см. Всички на потъваща бочбарда.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”