Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Re: Спининг край Ямбол
Ти си ги утрепал бе човек! Браво! 

Вчера за 5-6 часа по реката се получи много приятен риболов.Улових 10-15 кефала около 300-400гр.Двете си най-хубави риби за деня изтървах заради собствената си немарливост
Някаква риба буквално ми строши едното жило на тройката на голдито,а малко по-късно поведох друга голяма риба.Пръчката ми се огъна здраво,аванса засвири и след 3-4 метра олекна,и двете тройки на юзурито бяха изправени.Днес отивам да си купя тройки Owner,и ще сменя на всичките ми воблери тройките.
Успех на всички колеги !!!

Успех на всички колеги !!!
- Прикачени файлове
-
- IMG_0043.jpg (222.84 KiB) Преглеждано 1838 пъти
-
- IMG_0028.jpg (249.18 KiB) Преглеждано 1838 пъти
-
- IMG_0018.jpg (239.34 KiB) Преглеждано 1838 пъти
-
- новобранец
В неделя пак повървях из реката. Засилено присъствие на спинингисти в района. Смесих се с Видрите и успях да си хвана 20-тина кленчета и 4-5 от тези:

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD
и аз да се похваля с едно кефалче 

- Прикачени файлове
-
- Photo-0571.jpg (113.1 KiB) Преглеждано 1657 пъти
- arilus
- ще става разбирач
видях го лично с невярващите си, очудени и облещени очи - аз такъв кефал не съм виждал!
голямо животно, над 2та кг +++!

Днес следобед реших да помятам над съоражението,резултата:3 скъсани блесни и една риба 47 см.

Рибата удари на блесна ular-12 гр.

Рибата удари на блесна ular-12 гр.

В тоз гьол,риба няма!
В неделя направихме поредния риболов на любимата реката с още двама приятели плувкари.Те се настаниха на един вир,а аз тръгнах по реката да си търся късмета.До обяд нямаше никакъв интерес от страна на рибата към моите примамки.Следобед обаче нещата се промениха и рибата започна да взема.Улових 12-13 кефала,въпреки,че цял следобяд покрай мен преминаваха някъкви маняци с каяци и плашеха рибата.На отиване видяхме лагера им малко по-нагоре по реката.Само тези три риби си заслужиха фотото другите ще ги чакам да пораснат
.

- Прикачени файлове
-
- 23.09.12 - 1.jpg (239.53 KiB) Преглеждано 1391 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
Такова нямане.....Кога най-после ще падне малко дъжд.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не знам дали е само от липсата на дъжд. Скоро валя и то доста, но реката продължи да си е с адски ниско ниво от Ханово под съоръжението ... явно и помпите смучат яко ... Т'ва само за района под Ханово говоря.Monev67 написа:Такова нямане.....Кога най-после ще падне малко дъжд.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Модератор
Много вода попи в земята и нивото в реките не се промени. Още доста трябва да повали.
И над Ханово си е маловодие! Вчера 3 часа въртях и нищо.Ще се оправят нещата като започнат по-интензивни валежи и се вдигне нивото.А и водата още е много топла,започнат ли да падат градусите ситната риба се прибира и хищниците ще започнат да атакуват яко железа,дръвчета,пластмаси и силикони.Струва ми се,че края на октомври и ноември ще е най-силен спининг риболова.
Spinning Forever
-
- разбира нещата
днес от 7 сутринта до 16 ч. след обед въртене като за световно и ...нищо.Това е от княжево до срем.нямаше даже и подгонване на воблер или блесни..такова нямане до сега не е било никога..
Миналата неделя и ние така се преебахмеionko_terziev написа:днес от 7 сутринта до 16 ч. след обед въртене като за световно и ...нищо.Това е от княжево до срем.нямаше даже и подгонване на воблер или блесни..такова нямане до сега не е било никога..

Туй риболова не е за мен