Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Да това е ясно но въпреки всчико мислех че са опоскани.Аз само на богров съм ходил от баластриерите така,че за другите не знам.Но общо взето чета че капото е почти в кърпа вързано на тях.Някой сом вадил ли е скоро от там някъде?Или голям шаран или толстолоб защото на времето е имало и би трябвало да са станали огромни...CERRUTI написа:Направи го и ще се убедиш....предполагам сам знаеш, че по кариерите има доста сериозни дълбочини,там мрежите не играят!ogi_peugeot написа:Ще вляза с лодка и сонар да разгледам къде какво има....
Днес бях на Пънчарево и нищо ама нищо значи нищо за 4 часа 4-5 червеноперки по 100 гр и това е ... а че риба има, има днес даваше уклей на булдо а за утре не знам
успех на всички и нека си събираме мизериите след нас!

- CERRUTI
- сериозен играч
Мисля че миналата или по миналата година някакви дечурлига бяха хванали по случайност към 10килограмов сом на Челопечане...беше писано тук в форума,но къде е темата не мога да се сетя!ogi_peugeot написа:Някой сом вадил ли е скоро от там някъде?Или голям шаран или толстолоб защото на времето е имало и би трябвало да са станали огромни...

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Има майстори, които си ловят редовно по баластриерите, но не са от тези, които пишат по форумите.
Иначе хващат и големи шарани, щуки, сомчета, само за толстолоб в свободния водоем на Богров - за пръв път чета да има ???
А като пишем за Богров - някой има ли обяснение къде изчезна уклея и бабушката ?
Има ги, но в нищожни количества!
А не са риби, които могат да бъдат изловени, в съседните баластриери, популациите са стабилни!
Също и костура, от две-три години нямам успешен излет за костур, а беше в изобилие !!!
Иначе хващат и големи шарани, щуки, сомчета, само за толстолоб в свободния водоем на Богров - за пръв път чета да има ???
А като пишем за Богров - някой има ли обяснение къде изчезна уклея и бабушката ?
А не са риби, които могат да бъдат изловени, в съседните баластриери, популациите са стабилни!
Също и костура, от две-три години нямам успешен излет за костур, а беше в изобилие !!!
Вчера на Панчарево на платения,4часа,четири удара и четири шаранчета.
Две си отплуваха обратно две скочиха в колата,това е цялата равносметка.
Две си отплуваха обратно две скочиха в колата,това е цялата равносметка.
-
- разбира нещата
На Богров толстолоб не е имало но на Чепинци на времето е пускан доста така,че със сигурност тярбва да има големи риби след като няма как да е извадено всичко с мрежите те са станали доста големи.Може да има и по 40 - 50 кг не знам.Имам сонар и ще вляза някой път да разгледам какво има.....G.Petkov написа:Има майстори, които си ловят редовно по баластриерите, но не са от тези, които пишат по форумите.
колеги кажете ми, някой знае ли, дали Негован "Санчо Панса" гъола е арендован??
-
- научил се да хвърля
Здрвейте колеги,вчера ходих до Щъркелово гнездо. Даде хубав костур от 10 часа до кам 12 на спининг.Най-добре даде на зелен силикон с брукат и жълта мепс Аглия лонг двоика. Поздрави и наслука. 

- hristo2201
- новобранец
На Панчарево днес до 11:00ч. само една бабушка
Не кълве и това е

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Цяла събота слушах колко "давало" на Казичане (хидропарка). Днес в 7 бях там, хора яко... до обяд никой нищо; следобяд смених ваглерчето и хванах доволно уклеи. За 8 лв. хич не си струва, а и арендатора го мързи да поизчисти, по-мръсно място отдавна не бях посещавал.
колеги някои ходил ли е на 5те могили и нека сподели какво става там и каде какво може да се хване ? ??
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Събота на Челопечене много силен риболов на фидер. Дебели баби веднага след замятането, но на голяма дистанция.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Чакайте, че забравих.
Борика е източен, останала е локва с дълбочина метър и нещо, рибите щяли да ги местят.

Борика е източен, останала е локва с дълбочина метър и нещо, рибите щяли да ги местят.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Къде на Челипечене ,че там знам 2-3 гиола?chirusa_bg написа:Събота на Челопечене много силен риболов на фидер. Дебели баби веднага след замятането, но на голяма дистанция.
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз бях вчера там колега и нямах питане за цял ден. А пък и невидях някой да лови.bobolinzer написа:Цяла събота слушах колко "давало" на Казичане (хидропарка). Днес в 7 бях там, хора яко... до обяд никой нищо; следобяд смених ваглерчето и хванах доволно уклеи. За 8 лв. хич не си струва, а и арендатора го мързи да поизчисти, по-мръсно място отдавна не бях посещавал.