Бабушки

Модератори: bobopeli, sapuna

adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Бабушки

Мнение от adidasf50 »

Здравейте колеги.Днес отидох на един водоем с добра популация на бабушка и каракуда има и шаран и амур и толупи и т.н.Целта ми бяха бабушките за целта си взех щеката и е отправих към водоема.Кацнах на водоема в 7,30 рано рано като исках да хвана добро място.За захранка си бях взел един пакет сенсас етанг един пакет експлозив грос гардонс и една захранка на моззела някаква за бабушки.Добавих едно шише ароматизатор МВДЕ вердевас и около 1 килограм глина.Разпънах щеката на 13 метра,премерих дълбочината,заметнах и започнах да захранвам.Първоначално захраних с 9 топки колкото мандарина и 4-5 прашки пинки и 4-5 прашки царевица от консерва.Започна се гол след гол на дълбочина около 2 метра и така започнах да ловя доста добре но към обед ми се разредиха кълванетата и започнах да къпирам захранката и продължих да си ловя стана на всеки 5 минути фърлях по една стиска захранка и 1 прашка царевица и 1 пинки.Такъмите ми бяха щека 13 метра мавер ластик 0,8мм престън,плувка колмик един грам,основно влакно 0,12,повод 0,06мм и кука колмик 18 номер.Завърших риболова с около 3 килограма бабушки.Наслука и бъдете живи и здрави
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Бабушки

Мнение от David Kamenov »

Страхотен излет де да имаше и снимки :)
Риболова е хоби.Наслука :)
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Бабушки

Мнение от adidasf50 »

ами колега имам снимки ама аипада ми се зарежда и няма как да ги кача а пак и незнам как иначе благодаря
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”