Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Сонар за шаранджийски риболов
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сонар за шаранджийски риболов
Колеги решил съм в зимната пауза да се сдобия със сонар .
Но понеже грам не им разбирам , искам да се допитам до вас , кой модел е най-удачен ,като ефективност , качество и цена главно за шаранджийски риболов имам предвид , че ще го ползвам само за определене на хранителното петно , дълбочина , релеф, какви риби има в този периметър.
Но понеже грам не им разбирам , искам да се допитам до вас , кой модел е най-удачен ,като ефективност , качество и цена главно за шаранджийски риболов имам предвид , че ще го ползвам само за определене на хранителното петно , дълбочина , релеф, какви риби има в този периметър.

- borislav58
- сериозен играч
Re: Сонар за шаранджийски риболов
Първо ще ти дам един съвет
Сонар ако купуваш 2 употреба,то купувай от близък човек или приятел.Най добре нов!

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нов ще е 90% , тези неща не се купуват втора ръка с опция виж преди да платиш
.
Искам да събера повече мнения и да си направя един подарък за нова година

Искам да събера повече мнения и да си направя един подарък за нова година

Аз съм с Lowrance Elite-4x DSI и съм много доволен. Показва ми релеф, вид на дъното, пасажите и големите рибки. Много бързо се научих да работя с него а ми беше първия сонар в живота.
0879684467
-
- научил се да хвърля
Привет колега,четейки темите за сонарите видях ,че си с този към който и аз съм се насочил.Та въпроса ми е,символите за риба какви са,как изобразява термо клина,и наистина ли дели хишник от мирни риби..изобщо да ми споделиш впечатления от него.Благодаря предварително.neroni написа:Аз съм с Lowrance Elite-4x DSI и съм много доволен. Показва ми релеф, вид на дъното, пасажите и големите рибки. Много бързо се научих да работя с него а ми беше първия сонар в живота.