Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:Кире , така как си го облекъл гавединчето от него става супер примамка за едър куен :D
:lol:
Сигурно и за сом би станало, напраО е кЪт файър тайгър! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

С голяма надежда /за себе си/ надникнах в последните страници и установих,че вече в темата не става дума за служба на себе си по време на прехода,съответно липсват интересни слова,словосъчетания и пр.,като вместо това има ескалация на публикуването на всякакви фотографии.Съжалявам,ще липсвам още,но не се кефя на общуване по такъв начин-за мен е същото-все едно, като безсловесни космати миризливи твари,да рисуваме с цветни минерали по стената на пещерата -като единствена възможност да споделим с племенната общност радостта си от битието.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:...като безсловесни космати миризливи твари,да рисуваме с цветни минерали по стената на пещерата -като единствена възможност да споделим с племенната общност радостта си от битието.
Отдай го на пустия ни мързел, Ице! :mrgreen:
Ако трябваше да пресъздам снимковия репортаж за нивото на река Дунав и строежа на моста, то трябваше да отделя поне час и да изпиша няколко страници.....та те така... :drinkers: ....друго си е око да види. :wink:
lusienn

Мнение от lusienn »

Е така те харесвам Кире :P Имам чуството че сме на едно мнение.Та понеже имаш твоя градина,дано да е близо реката.Е специално за теб е тази снимка от долината на река СтрумаИзображение Вътре са домати,конкуренцията не спи.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Не можа този Ицо да се научи да пропуска постовете със снимки и това си е :D !

А пък кучето на Киро верно беше много барнато в този карнавален костюм на хибрид от пчеличка и оса :lol: !
Може би затова, П.Иванов го хареса' за примамка за неговите си риби :lol: !
А то и по размер си върви между средни и по-големи воблери, ама не и за сом :lol: !

Киро,
Това домашният любимец е голяма работа,
Дълги години съм отглеждал животни у дома и сега като се замисля от дистанцията на времето - беше си голям кеф, но и голямо робство.
Пък и моите не можех да ги взема в хотела на "ол инклузив" и все "гърбех" майка ми и тъщата да идват и да се грижат за хайванчетата :D !

Ама Ицо съвсем не е прав
Служим си, макар и в забавен ход, кво като има снимки - "за цвят" :D :D :D !

Много повече, обаче, ме безпокои Камъка, след сбирката на подводничарите !!!
То, верно, че беше направил много преварки, ама три дни не се е появявал в ефир,
Дали въобще стават от масата ???
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

GODzillata написа:Отдай го на пустия ни мързел, Ице!
Тъй де :mrgreen: Прав е Кирето.Кога нема риба по реката,и ''бялата върла'' е превзела по голямата част от мозъчните клетки,прехода си продължава,седе по друг начин.Тва как да го опиша с думи. :D :mrgreen: :mrgreen:

Ииибре курортеееееее. :mrgreen: :drinkers: :drinkers:

Изображение
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Кирето днес беше жеУезен!
Остана до края на Видинската форумна сбирка!
Държа да го поздравя лично в най-посещаваната от него тема!
БравУС Кире!
:)
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Стойне , требва по-често да ползваш банята , я гле какво си разпенявил около тебе :wink: :lol: :lol: :lol:
Айде да се разпущим та да ви разкажа вчерашният ден как си послужих :D
Значи взех на буля мпсто , с цел кат доде по-късно да го прибере съсе мен и в душмански ранният час от 07:22 се отзовах на близък до Софето , приятен водоем . Там срещнах две форумни аверчета , малце предварили ме и започнах та мятам джелеза и воблери . Залових няколко клена като единят си беше съвсем приличен и можеше да лапне на Кире примамката без затруднения . Фащах ги и ги връщах щот не ме кефеха да ги взимам . Та тъй до към единайсет без нещо когато се преместих на едно от кафетата на цаца + бира + още една + още една + картофки със сирене и 2 кюфтенца с леб , да чакам буля която пристигаше със силна група носеща всекакви атрибути за добро пикник прекарване сред природата а именно много меСо за печене и дестилати за пийване :D Та дойдоха :D Мен тъмната страна не ме влече постоянно та се изчерпах със събирането на камъни за ограждането на огъня и запалването му . Докат на него се печеха разни неща а децата си играеха и щъпуркаха наоколо , полегнах морно под едно борче и подремнах качествено чак докът не ме събудиха с цел да се преместя на застланата с покривка и накамарена с фкуснотии морава . Нема ви разправям как добре си угодих :D Къде пет пак взех УЛта и докът другите разпускаха по техни си начини , хванах привечерното кълвино на приличен кустур от който отнесох в къщи една торбичка в нормата . После буля си прибра мпсто с мен в него и всичко завърши добре :D Даже по-късно и във форума се включих за малко . Та тъй , аз , с моето си служене на мене си :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:....После буля си прибра мпсто с мен в него и всичко завърши добре :D

Мда, хубаво е да си имаме були, които да ни возят, когато сме апнали-пийнали.
Вчера фанах такси, отидох на видинската сбирка, апнах-пийнах, па ми беше дошла музата сред добрата компания....та удриииииииииий и накрая моята буля си ме прибра с нейната кола...и те така. :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Къде ги намерихте тези добри и универсални жени :D ?

Щото аз цял живот я търся тази, дето да ме носи на ръце, но все попадам на такива, аз да ги нося :lol: !
А и ресурса за търсене вече е изчерпан :mrgreen: !
Въпреки, че Люси може би, правилно ме посъветва преди няколко страници, да потърся някоя свежа баба реститутка, ама още съм в размисъл :lol: !
Все се заглеждам към другия възрастов полюс на "таргет" групата !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа:Къде ги намерихте тези добри и универсални жени :D ?

Щото аз цял живот я търся тази, дето да ме носи на ръце, но все попадам на такива, аз да ги нося :lol: !
А и ресурса за търсене вече е изчерпан :mrgreen: !
Въпреки, че Люси може би, правилно ме посъветва преди няколко страници, да потърся някоя свежа баба реститутка, ама още съм в размисъл :lol: !
Все се заглеждам към другия възрастов полюс на "таргет" групата !

Да не пуснеш скоро обява, че менкаш една буля на 50 години за 2 були на по 25 години? :wink:
lusienn

Мнение от lusienn »

А добър вечер.Тука сега ми пускат,един след друг покани за съвместен риболов.Но пък съм зает,точно сега.Иначе офертата е за сомски риболов и то много сериозен,нещо като среща на шампионите по кльонк.Но пък съм се разбрал за морето да ходя пак.Та камъка,може да се включва и да захранва с информация,за повдигане на риболовния дух,и те така.Интересуваме всичко от района,места тактики и видовете риби обект за риболов в близките 10 дни.Може и другите от морето да се включват сега,после ще показвам и разказвам аз от мястото на събитието.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Киро ме бъзика :D !
Аз две по 25 не мога да ги облека, пък камо ли да им изслушам и приказките :lol: !
После трябва да осигуря две коли, два отделни апартамента, щото няма да се понасят една -друга ......, абе до тук са няколкостотин хилядарки :lol: , и за кво ....

Не, не,
По-добре баба - реститутка :lol: ,
Поне ще отпаднат финансовите претенции, даже може би обратното ще стане .... :lol: !

А пък Люси,
Не мога да го разбера ?
На море ли е, на река ли ще лови сомове ?

За Камъка даже няма и питам повече :roll: !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Аз две по 25 не мога да ги облека,...
Георге верно си взел да одъртеваш :lol: Къде виде Кире да споменува обличане :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Бате Гоше,тия девойки щи омешат главата.Всяко нещо с времето.Люси си е в София,и си гледа работата-но му палат приятели фитила за съвместен риболов с всички екстри.Та просто ми е интересно,кой ще захранва инфо от морето.Сом на кльонк се лови от лодка в язовир,и сега е активен преди зимата трупа запаси.Мой приятели ще го търсят от четвъртък.

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”