КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?

Анкетата свършва на Пет Окт 26, 2007 3:57 pm

batmilen
3
4%
durumov
0
Няма гласували
barutchiata
1
1%
5кила
10
14%
Local
2
3%
sapuna1971
35
50%
Ivak
6
9%
отец Ми Го Нафърфорий
2
3%
kalkan4o
0
Няма гласували
snegk
11
16%

Общо гласове: 70

Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

Трябва да се подкрепяме хората от региона така че гласувам за Митака. :wink:
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

даа

Мнение от Gan4eff »

Аз пък съм за ИВАКА един кмет ако не друго поне требе да си тежи на мястото пак кат го гледам заваллията и той кат мене едричък идва така едра снагица че ако се наложи неиде поне с осанката си да плаши .Айде колеги и колежки не се чудете ами гласуваите !!! то ясно че ония маскари политиците ще осерат позициите пак и там нема да гласувам ама тука може
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

Изглежда не можем без някой да ни води, управлява, напътства...
Бих искал да знам какви реални права ще има този "кмет на форума" и какви задължения, има ли и други критерии за избор - освен регионалната солидарност и броя на публикациите без оглед на съдържанието им ?
Бих искал да знам също така какво мислят по този въпрос собствениците на форума и модераторите.

В местното самоуправление обикновено кметът е изпълнител на решенията на общинските съветници, но тук за "форумски съветници" все още не се говори.

Предвиждам балотаж между "голямата виртуална уста" и "нашия човек"
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Недейте ме слагайте и мене при големите пишки :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

бих искал да знам ще има ли раздаване на кебапчета :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Според мен един"кмет" на форума трябва да знае всички чалъми за ловенето на риба, да е посештавал почти всички язовири и реки,да знае законите на ИАРА,да има трофейни екземпляри,да може да носи най-много от всички на пиене и ядене,да умее да организира най-яките купони и след тях да не мрънка че го боли глава, :lol: и най важното,да идва на всички водоеми и срещи със секретарката си за да може да отразява събитията без кмета да се мъчи за тези трудни работи,и ако на някой друг му хрумват други сериозни работи за кмета да сподяля.
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

И аз давам моя глас за sapuna1971 - но ако трябва да бъда честен , не бих гласувал за никой, така няма да ощетя никой от другите кандидати защото всички са изявени рибари и много точни пичове.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

определено 5кила...... нещо не е в настроение напоследък сигурно го тормозят разни житейски несгоди, но се надявам скоро да се оправи а и кметското място ще му помогне да пребори депресията 8)
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D
За Бога братя, не гласувайте!
Първо: Не съм съгласен единствения критерий за избора, да е активността на кандидатите! Да обърнем внимание най-вече на личните качества на индивидите, проявени по срещи и седянки, от които всички имаме визуални, а и не само, впечатления!
Второ: Още не сме видели предизборните платформи (и щеки) на кандидатите. Трябва да се организира предизборно студио (тема, в нашия случай), където съфорумците с жажда за власт да се псуват и замерят с компромати, на което сме били свидетели многократно до сега! Най-накрая да излязат наяве агентите на ДС в нашия форум!
Трето: Надявам се, аз да спечеля!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Искаме кебабчета и бира,който черпи най много той ще спечели. :partyman: :smt030 :supz:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?

Мнение от batmilen »

Ако някой от 10-тте човека не желае да се захваща с това или идеята не му харасва,да каже за да не гласуват хората за него,за повече инфо за идеята вижте това

Не съм съгласен да ма турят в някаква си листа ...па дори и за КМЕТ.Като искат гьоладжиите да си избират на всеки гьол кмет, да ги реди , подрежда и командори. Тук на морето "Анархия мать порядка!" Кой може лови, кой не може словоблудства! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

kalkan4o написа:Недейте ме слагайте и мене при големите пишки :lol: .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalkan4o вече не участва в избора за кмет,тъй като по негова собствена преценка има малка пишка :lol:

----------------------------------------------------------------------------------
ВИЖ ПО ГОРЕ
-----------------------------------------------------------------------------------

batmilen също вече не участва в избора,по собствено желание

МОЛЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ВЕЧЕ ЗА ТЯХ

П.С. Калканец нищо лоично,просто ми стана много смешно от това дет написа за пишката :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ами нека кой ес най голямата пишка да си я покаже ще глсуваме за него. :smt102 :supz: а и реклама ще стане,може комшийките да се наредят на опашка пред дома му. :wink:
Аватар
demorock
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от demorock »

мисля че сапуна е подходяштия човек :wink:
НАСЛУКА!!!

Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: КОЙ ДА БЪДЕ КМЕТА...?

batmilen написа:Ако някой от 10-тте човека не желае да се захваща с това или идеята не му харасва,да каже за да не гласуват хората за него,за повече инфо за идеята вижте това

Не съм съгласен да ма турят в някаква си листа ...па дори и за КМЕТ.Като искат гьоладжиите да си избират на всеки гьол кмет, да ги реди , подрежда и командори. Тук на морето "Анархия мать порядка!" Кой може лови, кой не може словоблудства! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ами с тази секретарка зад гърба ти за какво тие да стваш кмет,да не е някоя от о4овите монахини. :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”