Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Циганка и паламуд 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: Циганка и паламуд 2012
Като за от брега е добър улова ми,макар да тръгнах в 3.30 през ноща.Морето ври от паламуди..Щом аз с тез две леви ръце напълних кемеря..http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=25973
- radostin83
- новобранец
ivalpetkov написа:Като за от брега е добър улова ми,макар да тръгнах в 3.30 през ноща.Морето ври от паламуди..Щом аз с тез две леви ръце напълних кемеря..http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=25973

-
- ще става разбирач
колега тез паламуди викаш от брега ги удари а с албата
- ivalpetkov
- разбира нещата
Да..абсолютен късмет-може би това ще ми е за цял живот от брега.Сега комшията се върна .Били са с гумената лодка.Гледам бая паламидки си разделиха пред входа.ico000_ написа:колега тез паламуди викаш от брега ги удари а с албата

Много паламидки има,така че който има възможност може да гребе яко.

-
- новобранец
кога и къдеivalpetkov написа:Като за от брега е добър улова ми,макар да тръгнах в 3.30 през ноща.Морето ври от паламуди..Щом аз с тез две леви ръце напълних кемеря..http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... e_id=25973
- ivalpetkov
- разбира нещата
....
кога и къде[/quote]
...
Няма вече да пиша,а и снимката си махнах,няма смисъл въобще да пиша и да давам инфо.
Мисля дали да си изтрия и цялото албумче със снимки.Завистта ще ни погуби нас българите.За две циганки очите ми издраха.Лека вечер.
кога и къде[/quote]
...
Няма вече да пиша,а и снимката си махнах,няма смисъл въобще да пиша и да давам инфо.

Мисля дали да си изтрия и цялото албумче със снимки.Завистта ще ни погуби нас българите.За две циганки очите ми издраха.Лека вечер.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Стига си се стягал бре.ivalpetkov написа:.......
Няма вече да пиша,а и снимката си махнах,няма смисъл въобще да пиша и да давам инфо.![]()
Има много повече дето те четат с уважение.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Паламуда - понаедрял. Не знам ако се задържи още 2-3 седмици сигурно ще прехвърли кило. Воблерчето пак се представи добре.

- radostin83
- новобранец
Воблерчето пак се представи добре...модел може ли?..ценаlomboks написа:Паламуда - понаедрял. Не знам ако се задържи още 2-3 седмици сигурно ще прехвърли кило. Воблерчето пак се представи добре.

Така като гледам е Duel aile magnet.
Цената е 30-32 лв. зависи от магазина.
Цената е 30-32 лв. зависи от магазина.
ГОЛ ШАРАН ...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Браво много добър улов,,, Но и аз имам едно въпросче . На колко метра зад лодката трябва да се влачи чепарато и воблера .!! Благодаря ви предварително 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
35 -60м.morosko написа:Браво много добър улов,,, Но и аз имам едно въпросче . На колко метра зад лодката трябва да се влачи чепарато и воблера .!! Благодаря ви предварително
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Нямам чак толкова опит в този риболов в морето( не от нежелание а просто рядко има какво да ловим така), но специално за морето залагам на японски воблери, това на снимката е както каза колегата Duel aile magnet , но доста риби взех и на Yo-Zuri Crystal Minnow B сребрист с черен гръб, на който имам и лефери преди 2 години. Със сигурност има и доста други работещи модели. Разстоянието зад лодката вярно е стандартно между 30-50м, като аз като има джуруми го скъсявам, а като няма отпускам по-далечко и това засега работи. Доста риби взех и на чепаренце 4 куки със силикончета + воблер, но като съм сам това малко трудно се обслужва и последно ползвах само воблер.
Мен ми е любопитно като е слязъл надолу, защото ми се стори че се върти на около 20-я метър и от време на време се вдига горе при дребошляка да яде (без да съм много сигурен де- аз така видях нещата може и да бъркам), но въпроса ми е дали като е долу някой е намерил чалъм да го хваща щото аз не можах. Пробвах разни пилкери с чепаре без чепаре но нищо.
Мен ми е любопитно като е слязъл надолу, защото ми се стори че се върти на около 20-я метър и от време на време се вдига горе при дребошляка да яде (без да съм много сигурен де- аз така видях нещата може и да бъркам), но въпроса ми е дали като е долу някой е намерил чалъм да го хваща щото аз не можах. Пробвах разни пилкери с чепаре без чепаре но нищо.