Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- S.Koychev
- разбира нещата
Re: Жребчево
Аз бях на Босфора с приятели,излиза доста платика,по-рядко перки и каракуди.Почти всичката риба на фидер,на мача дали имахме по 5-6 риби,за стръв най удачно беше белия черав.
Абе направихме си кефа и риба доволно и софрата на ниво.
Абе направихме си кефа и риба доволно и софрата на ниво.
Ribarche
колега водата продължавали да спада
Водата за 24 часа(от обяд в събота до обяд в неделя) на Паметника дръпна метър и половина навътре по брега.
Бяхме 2 екипа, първият от събота на обяд.
До 6 сутринта в неделя е давало добри каракуди и сравнително добри платики. След това до 4 следобяд - пълна брада, даже и охлювите и мидите отказваха да ядат червеите и кордите(1 хубав морунаж и една платичка).
След това минахме на Римския мост - там резултата шарен - някои ловят, други само хранят и къпят червеите. Аз лично на глистичка за 1 час направих към 2 кг. каракудки да не ни се подиграват като се приберем, пък и да подмирише малко в махалата.
Бяхме 2 екипа, първият от събота на обяд.
До 6 сутринта в неделя е давало добри каракуди и сравнително добри платики. След това до 4 следобяд - пълна брада, даже и охлювите и мидите отказваха да ядат червеите и кордите(1 хубав морунаж и една платичка).
След това минахме на Римския мост - там резултата шарен - някои ловят, други само хранят и къпят червеите. Аз лично на глистичка за 1 час направих към 2 кг. каракудки да не ни се подиграват като се приберем, пък и да подмирише малко в махалата.
колега мерси и наслука
-
- научил се да хвърля
на 29-30.09.2012,на Паметника,за 24 часа риболов,около 5-6 кила платика.
риболова беше изключително на фидер,като кълванетата бяха доста редички,на по 30-40 мин.,за целият ни престой ,водата падна с 20см. по хоризонтала!!
Никаква активност на по-едра риба-на шаранджийките им остана само разпъването
риболова беше изключително на фидер,като кълванетата бяха доста редички,на по 30-40 мин.,за целият ни престой ,водата падна с 20см. по хоризонтала!!
Никаква активност на по-едра риба-на шаранджийките им остана само разпъването

- S.Koychev
- разбира нещата
Утре вечер смятам да отивам на Жребеца и по точно Босфора смятам да остана 2 вечери,ако някой е ходил тия дни или има информация за активността на рибите да пише моля 
Преди 10-на дни доста риба излезна,дано и сега е така.

Преди 10-на дни доста риба излезна,дано и сега е така.
Ribarche
Костура кълве на "куршумче" - придърпване по дъното на жива рибка, на статична рибка почти не бара. Изкуствени много слабо. От лодка пред Паничеревските скали навътре, където изплитнява, 5 м. Има и сулки и щучки.
- S.Koychev
- разбира нещата
Направих един слаб излет, рибата е много рядка ,дори костура го нямаше,на фидера имам около 4 кг платика, на плувка 10-на костура на малка рибка.Всички колеги около мен се представиха зле,незнам дали е от времето или нещо друго.
Ribarche
Колеги, какво става с язовира? Да не е пресъхнал? 

Пресъхна. Тия дни отивам вече да ги утрепвам ) Те и ся ги утрепват ама никой не се хвали тука. Костур, бяла, щука, всичко се хваща, от бреага щука и костур най-вече. Мирните не ги знам, ходете ги пробвайте.
-
- вече хвърля и на тежко
Днеска 03.11 на Дарданелите много слабо.Единични платички и няколоко костура.Към 11 ч излезе много силен вятър.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Че ги късат-късат ги ама кои да се похвали като те тези дето са всеки ден там и ги късат не знаят кво е това компютърafgany написа:Пресъхна. Тия дни отивам вече да ги утрепвам ) Те и ся ги утрепват ама никой не се хвали тука. Костур, бяла, щука, всичко се хваща, от бреага щука и костур най-вече. Мирните не ги знам, ходете ги пробвайте.

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
-
- новобранец
В неделя на босвора до обяд пълна нула - два костура.До нас една щука един костур - платиката въобще не се обади фидери прожини нищо.Римския мост го испускат вече е една кална локва пълна със шамарчета.