Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Точно така е. Вчера бях там. До обяд нямаше никакъв риболов и почти се бях отчаял, но смених малко тактиката и приключих деня с 5 шарана, от които два маломерни (и върнати) и 3 между 1 и 2 кг. Толупите вече ги няма. Явно ресторанта добре работиMiTaKa™ написа:А на Доганово , разбрах , че са сменили правилата за язовирчето в дясно , сега мисля е 10 лв на пръчка и квото хванеш си го взимаш , така ли е ?

Всичките риби хванах на мач на близка дистанция около 7-10м. Стръвта беше бял червей. Периодично захранвах с пелети, бял, царевица и портокали тежка захранка, която май не повлия на риболова.
Пробвах се и с фидер, но без никакъв резултат.
Масово колеги си тръгнаха капо. Мисля, че пелетите ми помогнаха най-много.

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Дайте информация за Веринско?! Наистина ли там са пуснали рибата от Пожарево и Борика?! Какви са условията?!
В неделя се бях засилил към Пожарево и като видях картинката реших да отида на Брезнишки Извор. Там явно не работи защото освен един около сто килограмов пес нямаше друг живот.
И направих грешката да отида на Слаковци. Към 8:00 като пристигнах тъкмо вадеха добър шаран но беше далече и после нищо поне тези колеги дето се вишдаха от мойто място. Само костур колегите се оплакваха че за цяла нощ нямат пипане.
И направих грешката да отида на Слаковци. Към 8:00 като пристигнах тъкмо вадеха добър шаран но беше далече и после нищо поне тези колеги дето се вишдаха от мойто място. Само костур колегите се оплакваха че за цяла нощ нямат пипане.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Там си е тегаво положението , а какво казваш за Брезнишки извор , няма пазач ли ? нищо не се говори за този язовир ,а преди имаше добри шарани и амури

Не знам, не се виждаше никой възможно е да се е почерпил защото поседях 5 минути в колата кучето не е като да не полая, но никой не се появи. Имаше табела обекта се охранява.
Колеги някой да сподели нещо за Огняново ?
-
- научил се да хвърля
На Челопечене за 6 часа въртене на блесни излезе една малка щучка.
- lif3house
- разбира нещата
Някой да даде съвет за Панчарево ако е ходил напоследък. Утре мисля да ходя, къде ще е най-добре? От към стената или от към лебеда? Риболова ще е на мач
Току що приключих трето поред спининг капо на Панчарево .За първи път от години виждам толкова малко рибари на езерото. Улов не видях, та не мога да те посъветвам къде да застанеш.
По традиция извадих поредното парашутче с полумъртва каракуда в него. Езерото бъка от бракониери, но проверки няма. Носи се и упорит слух, че всяка нощ се мрежари от някакви местни дерибеи .
По традиция извадих поредното парашутче с полумъртва каракуда в него. Езерото бъка от бракониери, но проверки няма. Носи се и упорит слух, че всяка нощ се мрежари от някакви местни дерибеи .
-
- ще става разбирач
Нямам инфо от тия дни,но аз утре най-вероятно ще съм на стената.И аз на мач.lif3house написа:Някой да даде съвет за Панчарево ако е ходил напоследък. Утре мисля да ходя, къде ще е най-добре? От към стената или от към лебеда? Риболова ще е на мач
- BACARDI
- научил се да хвърля
И аз в неделя бях на Пънча но тъй като нямаше с какво да се похваля освен адски дребен костур който директно хвърлях обратно не бях писал но сега виждам че и друг колега е дочул за мрежари и може би информацията наистина е вярна и през нощта влизат с лодки и мрежи . И аз извадих един парашут но беше празен за щастие . Никакъв контрол няма по тия водоеми не знам за какво въобще си заверявам билета след като с него мога да ловя в обезрибени гиолчета . И вече се чудя дали да не се преквалифицирам само за платени водоеми там поне пускат риба а не я вадят .
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Сред пасарелските рибари и месари се носят слухове за активиране на шарана по язовира?Имаме ли потвърждение?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- lif3house
- разбира нещата
Аз реших да се разходя до Панчарево и да видя как е положението, по цялото езеро липса на рибари тук таме някой се вижда, като повечето бяха под Лебеда. Много слаб и тегав риболов живарниците празни. От към плажа на неплатения гъол имаше доста рибари повечето пенсионери, никой не беше хванал нищо. Видях един парашутист, но много бързо се изниза. А на платения гъол ловяха на плувка шаранчета с размер 1-3 кг, поне докато бях там. Нивото доста е спаднало също, но мисля да отделя половин ден за риболов и да порелаксирам малко. Утре ми се отвори работа и може би ще остане за събота.
Колеги,
Имате ли информация какво е положението на рибарниците на Челопечене и по - точно - третият. Преди 2 години имаще щука, хубави каракуди и костури. Как е сега положението от към нивото на водата, абе с две думи става ли да се пробва щуката и каракудата?
Имате ли информация какво е положението на рибарниците на Челопечене и по - точно - третият. Преди 2 години имаще щука, хубави каракуди и костури. Как е сега положението от към нивото на водата, абе с две думи става ли да се пробва щуката и каракудата?
-
- разбира нещата
Ти за балстриерата ли питаш колега? И мен ме интересува на Чепинци и Челопечене дали излиза щука и да ли някой скоро нещо е ловил там......На Богров на големия ходих над 50 пъти за щука и нямам даже и пипане...много са го опоскали този гьол ама на Челопечене и Чепинци не съм ходил та ме интересува всякаква информация за там.Благодаря ви...