Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
след като сьм написал.че всичките ми удари са на царевица какво не тие ясно?на куката слагам царевица само по 3 зьрна ако трабва да сьм по точен.няма ли някои наи накрая да каже как се пускат снимки тук от снимка.бг?ако искате да видите риби естествено а не таранки!километьр 774 е между симеоново и ботево/видинско.
има ли воля-има и пьт
-
- ще става разбирач
Радко, нали ти бях обяснявал бре пич за тия снимкиrados написа:след като сьм написал.че всичките ми удари са на царевица какво не тие ясно?на куката слагам царевица само по 3 зьрна ако трабва да сьм по точен.няма ли някои наи накрая да каже как се пускат снимки тук от снимка.бг?ако искате да видите риби естествено а не таранки!километьр 774 е между симеоново и ботево/видинско.

Ако снимките са ти вече в снимка.бг иди на самата снимка, която искаш да покажеш, кликваш с десен бутон върху нея, влизаш в "пропъртис" и копираш НЕЙНИЯ адрес, т.е. там дето пише "location"

Хайде чакаме да видим амура

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
-
- ще става разбирач
Стефко не е лошо да доидеш да почнеш малко хищника
кам 20:30 се върнах от дунава след гребната база бях взел 2 дънни едната на качамак а др . на кюспе на качамака след 1 добар удар последва отпускане , но след засичането нищо , а на блесната 2 костурчета и една изпусната щука кам 1 кг но нямах кеп а брега не беше подходящ за слизане до водата а иначе гонеше яко но аз сам си аматиор във този вид спорт

-
- ще става разбирач
Днес отидох към 15:00 на дунава във раиона на видин и какво да видя спаднал със около 2 м. събота и неделя
Тръгнах да намокря блесните но като видях нивото си викам че само ше си загубя времето
но като видях многото колеги и аз реших да се пробвам
на второто хвърляне распер 500гр.
това ме окоражи да продължа след 1 часово мятане още един към 700гр.
един колега до мен изпусна 1 шаранче 1.5 кг. , разпитах др колеги казаха че нищо не са хванали за мен това беше доста успешен излет , при положение че от тази година съм почнал да се занимавам със спининг
Двете расперчета си заминаха по живо по здраво да пораснат и да ми се обадят като станат покраи 2 кг 

Радко, а с какво ходиш до острова? Да нямаш лодка случайноrados написа:днес ще ходя на остров богдан срещу дунавци(видин) при един приятел който храни от 5-6дена и има добьр резултат на шаран.довечера ще пиша какво сьм направил.водата е яко надолу което не е много добре.дано поне задьржи ниво

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър