Фиксере , Саше , помисли по въпроса плииз ;-)

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

понеже нямаше особен интерес за модове, или по-скоро темата не стана достатъчно известна бях принуден да избера модератори са най-посещаваните подфоруми, ако все пак някой има желание да бъде/не бъде мод да ми пише.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Надявам се в най-скоро време да премахнат ненужните теми :? .
Mitchell
новобранец
новобранец

Мнение от Mitchell »

А пък колко теми има, дето не са си по местата... :shock:
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Към Николай - Изключението Иванка ли беше. :oops: :oops:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Skorpi,преди време имаше един съфорумец(не се сещам за ника му),който беше мод на "Морски риболов" и още нещо,ако не се лъжа.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Фиксере,Саше....

Мнение от lz1igr »

Нещо не вдявам.Посещавам този сайт,защото ми харесват много неща в него,за разлика от другите.Какво си мислите?Че сайт се прави добър с магическа пръчка?Оставете Фиксера да си върши работата,а си помислете какво провокира лошо поведение.И друго.Откъде накъде да се трият бракониерските изказвания.Питам ви умни глави.Как тогава да разберем какво е бракониерското мислене,начините и местата където ходят.Май някои уж се борят с бракониерите.Мисля,че тук има някаква нагласа за апострофиране,унижаване и тн. на мненията на риболовците.Запазете добрия тон,защото това е май единственото истинско нещо което ни остава на този свят.Наслука колеги.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ся това за бракониерските мнения да не се трият - ама ич не съм съгласен :evil: Ш ме извиняваш ама това ми прозвуча като да седнеме да ги анализираме , да им съставим профили та да разбереме че кат са биле малки " тати им е обещал да им купи колело , ама друг път " та за това са станале бракониере 8) Въх тва Фройда голема работа ама в случая по ме кефи другарят Макаренко :wink:

Иначе за добрият тон - Напълно съгласен :D
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Павел Иванов написа:Ся това за бракониерските мнения да не се трият - ама ич не съм съгласен :evil:
Според мен форума е отворен за всякакви мнения.
Темата за серкмето си беше много добра. Аз не знам защо трябваше да обяснявам как се хвърля серкме след като накрая всичко бе затрито.

По тази причина съм против всякакво модераторство и придаване на лично отношение към теми които някои от вас не разбират.

Ако има мнение от рода "УУУУУУУУ========ААААААА" каквито се бяха появили, разбирам някой да ги очисти. Но нормално заформени теми, да бъдат трити защото на някой си му се е сторило нещо....

Просто хората ще спрат да изказват мения повече.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Cougar написа:
Павел Иванов написа:Ся това за бракониерските мнения да не се трият - ама ич не съм съгласен :evil:
Според мен форума е отворен за всякакви мнения.
............................................
Просто хората ще спрат да изказват мения повече.
Беше отворен Жельо , беше :wink: и те точно за това че беше , в почти всяка тема се разнасяха секви заядания и прочеее 8) ма на теб явно това ти харесва 8)
Забелязваш ли тенденцията за увеличение на пишещите хора които виждат че вече може да попитат нещо и да им бъде отговорено смислено и по въпроса ( е малце ОФФ за разведряване :D ) :?:
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Павел Иванов написа:
Цоугар написа:
Да, заяданията обикновенно тръгваха от теб. Можеш да си преговриш темите за освежаване на паметта. :lol:

Като си пиеш бирата със Сашето, можеш да си плескаш каквито искаш мнения из форумчето.

Аз пък мога да си забъркам мое форумче в което съм сигурен не се съмняваш :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Жельо айде да ти отговарям ама в обратен ред :wink: :
Ма немаш ядове да си отвориш форум ( то всеки който има неограничен достъп до нет би могъл :wink: ) , даже ще ми е интересен :D
Тъй със Сашо се познавам само задочно от форума :D
Айде ся да не говорим за заядания :
http://forum.nariba.com/viewtopic1143.html
а колко други има 8)

апропо : много ма накефи те тоя превод - quote="Цоугар
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Напълно подкрепям Павел Иванов тои беше свободен Форумът ама какво стана -заплахи , писувни теми които нямат нищо с любителският риболов. Е това ли ще е примера за малките и подрастващи които четът в форума Да им показваме Баи Ганьовщината у нас. :oops:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Жоре ! Попрестараваш се с изказванията :evil: Никой в Манията не е изливан по калъпа на никой и няма никакви гурута :evil: Сам знаеш много добре от къде и защо се почна :wink: Айде маааалце по кротко :wink: нема ама никъф смисъл да се тупаш в гърдите " Кой съм аз " и " Знаете ли какво мога да направя " 8) Не задруго ама ми се струва че тъй падаааааш ама доста ниско :? Е може пък да искаш да фпечетлиш определена аудитория ама айде 8)

НАСЛУКА!!!
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Браво, браво!!!!Изображение Изображение И да спукате сомовете тая година!!!!! По-голям екип- повече сомове.Изображение И да не пускатеИзображение само по една снимка на уловената риба във форума!!!Изображение- снимки на мястото, на въдиците, на лодките, на рибите, на масите и палатките и най-вече на стажантките- абе на всичко. Репортажът да е пълен!!!!!!Изображение
Хайде на слука и само големи сомове!!!!!!!!!Изображение
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Zhoro,

Wsichko tochno si konstatiral za modowe i forumite. Tukashnite sa totalitarni, no na chowek da ne mu puka.

Nqkoi chlenowe sa dosadni kato konski muhi - ej go nash Pavel do dupka si e izbral s drugi imena da me naricha, no nqma da im se wruzwame q?:

Samo shte ti kazha che twoq awator bi smutil nqkoj ot moite kolegi ako si otworq sita w rabotno wreme. nqmash li neshto po neutralno, che kakto ne razbirat bulgarski i ako sluchajno PENN ti e otgoworil s negowiq awator sywsem shte me zagledat podozritelno. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”