Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- kokho
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
Привет колеги и колежки! Някакви предложения къде може да пробвам с болото по реката. Ако може нещо насочващо, като места и тактика, ще съм много благодарен. Мисля да отделя един ден по реката, като райони може от Ханово до Елхово. Благодаря!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Между Ханово и Тенево изкарах няколко часа, много ниско ниво, водата бистра, рибата е шашната ... разочароващо
За час дръпнах три тлъсти червеноперки на изтичане, стръв бял, хранене с бял периодично, след което хищника подгони и рибата отряза. Грабнах спининга, навъртях километър и нещо, явно хищника бе активен, но не успях да излъжа нищо... няколко подгонвания на дребни кефалета само. В този плиткаж и бистра вода не виждам как може да има сериозна активност
Може би добри места за този период са дебелите вирове по реката и именно на тях бих заложил ако имах възможност за друг излет.

Може би добри места за този период са дебелите вирове по реката и именно на тях бих заложил ако имах възможност за друг излет.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Гледам от 2010 никои не е писал за Калайджата . Някои с прясно инфо има ли 

- the_mechanic
- новобранец
За Калайджата мога да ти кажа като ходих преди 2 месеца последно беше 2лв за неограничен брой пръчки пазача ни омотаваше колко шаран имало а аз и мой колега стояхме цял ден и нищо не хванахме но като но сега незнам може условията да са променени.
Рибата не се съобразява с почивният ни ден!
- pala4a82
- научил се да хвърля
общто взето слаба работа за това и никои не е писал според менS.Koychev написа:КАкво става с риболова в нашия регион,никой не пише!!!!!

риболова е болест която не се лекува само се задълбочява
Хващат се риби,ама не се пише,щото кафа от бракониери.
Ходих да въртя блесни надолу по реката и видях доста грозна гледка(жалко,че нямах фотоапарат да снимам).Под едно дърво бяха чистили 8 шаранчета и едно сомче,като им видях главите едва ли имаха 20 санта.
Как да пишем после?
Иначе едни момчета бяха изкарали 2 сомчета около петте кила.Казаха,че и шаран 3 кг. изкарали предните дни.
Ходих да въртя блесни надолу по реката и видях доста грозна гледка(жалко,че нямах фотоапарат да снимам).Под едно дърво бяха чистили 8 шаранчета и едно сомче,като им видях главите едва ли имаха 20 санта.

Как да пишем после?
Иначе едни момчета бяха изкарали 2 сомчета около петте кила.Казаха,че и шаран 3 кг. изкарали предните дни.

В тоз гьол,риба няма!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Последният ми излет на реката бе доста постен (няколко добри червенопери, които не ги броя), но друго ми направи впечатление. Имаше един пич срещу мен, който бе нощувал на реката с над 10 дънни и тапи, като взе да събира се похвали, че е изкарал един сом, който щял да си хапне ... лошо няма, сомът е прекрасна риба за консумация, но НЕ и сомЧЕТАТА! Тоа бе изкарал соменце около един лакът ... прибра си го и си замина чинно, да му го таковам ...
Цяла лято бил ловил такива и ме убеждава, че били много вкусни ... рядко подивявам от ярост, ако тоа педал бе на моя бряг, един от нас щеше да си тръгне доста мокър и понатъртен ... и нямаше да съм аз!
АМАН от педали ...
Пиша затова не с цел да вдигам отново темата за месарщината и мисленето по нашия край, просто не се сдържах като видях поста по-горе, че хората наистина не пишат заради масовите изчадия, които вилнеят по течението на Тунджа ... за съжаление е така

АМАН от педали ...
Пиша затова не с цел да вдигам отново темата за месарщината и мисленето по нашия край, просто не се сдържах като видях поста по-горе, че хората наистина не пишат заради масовите изчадия, които вилнеят по течението на Тунджа ... за съжаление е така

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За голямо съжаление такава е Истината!mita4eto написа:Последният ми излет на реката бе доста постен (няколко добри червенопери, които не ги броя), но друго ми направи впечатление. Имаше един пич срещу мен, който бе нощувал на реката с над 10 дънни и тапи, като взе да събира се похвали, че е изкарал един сом, който щял да си хапне ... лошо няма, сомът е прекрасна риба за консумация, но НЕ и сомЧЕТАТА! Тоа бе изкарал соменце около един лакът ... прибра си го и си замина чинно, да му го таковам ...Цяла лято бил ловил такива и ме убеждава, че били много вкусни ... рядко подивявам от ярост, ако тоа педал бе на моя бряг, един от нас щеше да си тръгне доста мокър и понатъртен ... и нямаше да съм аз!
АМАН от педали ...
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- pala4a82
- научил се да хвърля
за жалост си много прав колега а идва зима а снея и тройкаджиите за жялоссирака написа:Хващат се риби,ама не се пише,щото кафа от бракониери.
Как да пишем после?
- ivelin_1976
- разбира нещата
Ще видим как ще се представят контролните органи, нали уж забраниха тройкитеpala4a82 написа:идва зима а снея и тройкаджиите за жялост

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Това добре,ама как ще докажат че е нямало рибка на куката
2) (Нова - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Използването на тройни куки се разрешава само при риболов с изкуствени примамки и при риболов на хищни риби със стръв - жива или мъртва рибка.
Пак ще е касапница по реките през зимата.

2) (Нова - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) Използването на тройни куки се разрешава само при риболов с изкуствени примамки и при риболов на хищни риби със стръв - жива или мъртва рибка.
Пак ще е касапница по реките през зимата.

В тоз гьол,риба няма!
- pala4a82
- научил се да хвърля
за жалост ще е така 

- Мариан Колев
- научил се да хвърля
Привет,колеги.Утре смятам да сляза към Завой да помятам малко железа и воблери.Интересува ме ниво на реката,активност на рибата понеже не съм ходил отдавна и всякво инфо ще ми е от полза.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
да направим курбан за дъжд за да има риболов
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ