Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Шаран 120 кг!
Модератор: dantho.mihov
- ceno cenov
- разбира нещата
- CERRUTI
- сериозен играч
да видях но сигурно и ти видя това:iogo написа: Даже тук му дават максимално тегло 300 кг.
World Record 52.00 kg / Terry Robert Mather, England
Mar. 2004, Bung Sam Lan Lake, Thailand
абе няма значение кой прав,кой крив......ама тоя Тайлант ебати държавата...дребни хора,готини дашни(евтини) жени

- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, това е рекорд по IGFA.
Сега малко да ти разясня въпреки че ми се струва че не заслужаваш!!!
Това е организация която се занимава с регистрация на рекорди при риболова, но се признават когато са спазени определени специфични условия като дебелина на влакното и ред други неща за всеки вид риба.
Което не означава че примерно някой с мрежа е хванал 50 кг толстолоб и той след като е хванат незаконно не съществува...
В страницата която е дал Цено Ценов има и новия рекорд който 150 кг.
Сега малко да ти разясня въпреки че ми се струва че не заслужаваш!!!
Това е организация която се занимава с регистрация на рекорди при риболова, но се признават когато са спазени определени специфични условия като дебелина на влакното и ред други неща за всеки вид риба.
Което не означава че примерно някой с мрежа е хванал 50 кг толстолоб и той след като е хванат незаконно не съществува...

В страницата която е дал Цено Ценов има и новия рекорд който 150 кг.
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
http://www.anglingthailand.com/fish_species/index.htm
Да бе, хората рекламират риболовен туризън с преправяни на фотошоп снимки.....

Да бе, хората рекламират риболовен туризън с преправяни на фотошоп снимки.....

- ceno cenov
- разбира нещата
- ceno cenov
- разбира нещата
ustata написа:![]()
![]()
какво ли немойе да се направи вече с fotoshop, не се заблуждаваите колеги , това си е пълен ташак
![]()
![]()
като е пълен ташак ДОКАЖИ ГО ама не с общи приказки а с точни факти айде кажи какво и е на снимката на фотошопа могат много неща да се правят но и лесно се хващат хайде като разбирач кажи как разбра че това на снимката не е реално дори и при положение че рекорда е признат... еееей големи разбирачи омръзнало ми е от хора които само плюят ей така за кеф без дори грам доказателства... ташак а...

Аз самият съм ловил този вид шаран:преди години бях на пътуване в Лаос (от другата страна на Меконг е Тайланд) за преговори с едно предприятие което добиваше тропическа дървесина.Понеже останахме към седмица с моя колега също рибар през уикенда директора ни заведе на езеро на брега на Меконг с малки вилички,но всичко беше много запуснато като ни обясниха че са го правили французите още преди Диен Биен Фу.Хотела в който бяхме се казваше Ланг Ксанг (един милион слонове в превод).Бяха организирали излета супер.Вместо столче седяхме на хладилна 4анта всеки пълна с ледена бира.А до всеки от нас по едно мом4е дето ни слагаше стръвта и откачаше рибата за да не си цапаме ръцете.Аз хванах 4-5 шарана най големия към 5-6 кг,но един от Лаоските шефове хвана шаран над 18 кг и го мъчи близо час да го извади.Още тогава ми се сториха много странни на вид и си казахме с колегата че сигурно са мутирали от американските бомби и химикали>Обясниха ми че е местен вид
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
Не знам за вас,но с тази малка въдица в устата на онзи не знам как ще извадят 150 кг...каквото и да е,камо ли пък нещо дето плува,дърпа и още кво ли не
!
Отделно,че имаше едно клипче където се вади сом 112 кг. Четирима яки мъже едвам го ръжаха!
А тези двама малчовци сякаш ще задържат нещо по тежко и от сома,тва просто е хубаво направен макета,но не достатъчно добре направена постановка!!!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!