ИАРА нанка на дъжд.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: ИАРА нанка на дъжд.

Мнение от Ачо ♣ »

Не само по време на дъжд"нанката"!? Сега напоследък пък са"слънчасали" !? :twisted:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vksdDdVtHhc?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vksdDdVtHhc?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

lusienn написа:Абе чухме се,разправят че в другиякрай демек устието гръмнала бомба-заеби.Тамън се зарадвах че ще се зарибява с шаран-и ще ме поканят специално за свидетел на радостната новина.Дивака си е дивак-простотията граници няма.Бомба в устието-тъпашка просташка изцепка.Иначе като са там с лодката,тегляд за мрежи и викат няма жива душа.
Люска , то се тегли вечер бре :lol: . И даже няма смисъл да теглят , само да застанат след 18ч. на брега и поне 2 лодки ще хванат. А и като тръгнат не да се показват по капанчетата , щото тия всичките си знаят телефоните . Ей и като казвам лодки- не с туристи . :wink: :wink:
salmohunter
новобранец
новобранец

Мнение от salmohunter »

Здравейте колеги,

мина доста време отакто писах в темата за моите "опасения" от преди началото на лятото.То мина , а с него и по-голямата част от риболовния сезон на аз.Искър.Сезон , в който направих може би над 30 излета на язовира като се почне от устиетието на Искъра и Шипока, през Бункера,Щъркелово гнездо и къде ли още не.Та за тези 30, че и повече излета не са ме проверявали нито въднъж, но по лошото е , че дори не съм виждал служителите на ИАРА нито въднъж да обиколят язовира с лодката .Като изключим , че точно на откриването на риболова лодката им беше изкарана в месноста на бункера дето си изкара и целия ден впрочем.
Та въпроса ми е Вас колеги е провериха ли ви тази година на Искъра , колко пъти и дали изобщо видяхте някой проверяващ ?

Благодаря предварително и нека тези от ИАРА се замислят малко по въпроса!
geniss
новобранец
новобранец

Мнение от geniss »

И на река Искър е същото.И там имат чадър.
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

salmohunter написа:Здравейте колеги,

мина доста време отакто писах в темата за моите "опасения" от преди началото на лятото.То мина , а с него и по-голямата част от риболовния сезон на аз.Искър.Сезон , в който направих може би над 30 излета на язовира като се почне от устиетието на Искъра и Шипока, през Бункера,Щъркелово гнездо и къде ли още не.Та за тези 30, че и повече излета не са ме проверявали нито въднъж, но по лошото е , че дори не съм виждал служителите на ИАРА нито въднъж да обиколят язовира с лодката .Като изключим , че точно на откриването на риболова лодката им беше изкарана в месноста на бункера дето си изкара и целия ден впрочем.
Та въпроса ми е Вас колеги е провериха ли ви тази година на Искъра , колко пъти и дали изобщо видяхте някой проверяващ ?

Благодаря предварително и нека тези от ИАРА се замислят малко по въпроса!
Имам около 20 риболова там , като единия е 20 дневен . Нито веднъж не са ме проверили там. За сметка на това , за една вечер с приятели извадихме 3 мрежи -едната сериозна и изрязахме 30-40 тапи след като видяхме как се пускат.
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

kabaero написа: Имам около 20 риболова там , като единия е 20 дневен . Нито веднъж не са ме проверили там. За сметка на това , за една вечер с приятели извадихме 3 мрежи -едната сериозна и изрязахме 30-40 тапи след като видяхме как се пускат.
Тази година за първи след пристигането на Киноцентъра по сред бял ден ( и то събота или неделя) точно пред нас имаше пусната мрежа, която докато се настаним пристигнаха трима ербапи с лодка откъм Щъркела и си изкараха най-нагло пред нас.Това се случи при условие , че от ляво на нас на 200 м имаше колеги( дори с каравана и палатка ) и горе долу на същото разстояние от дясно пак имаше други.
На въпрсоса към към тримата лумпени за това как може да са толкова нагли , че по сред бял ден да пускат мрежа ни беше отговорено с пренебрежителен смях.
Звъняхме и на 112 тогава , но докато и обясним какво е станало отдавна нямаше и помен нито от мрежата нито от лодката.
Та така драги колеги контрола на Искъра от година на година става по-зле и по-зле и колкото и да се ни убеждават господата от ИАРА , че правят нещо по въпроса резултата е налице.
Само и още нещо по темата.В менюто на ресторанта на Щъркела си пише: Бяла риба-ЯЗОВИРНА.Това от кой ли язовир ще да е при положение , че се намира на брега на Искъра.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”