Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Без думи
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Без думи
Риболовният излет се състпи от две съществени части-полезно и приятно.Тази снимка със софрата ми е от предишен излет,на сомския беше тъмно,но пак имаше какво да се види.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
колега прекрасна обстановка,на какво ги излъга тези рибоци нощен риболов разрешен ли е ?стръв монтажи ако може предварително благодаря
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Ице, малкият е голям симпатяга
.
Поздравления за чудесният излет, и за вниманието което отделяш на това невинно същество.
Някой ден ще стане велик риболовец от него, стига да слуша от време на време дядо си
А тия сомове лелеее поклон !!!
на какво ги лови ?

Поздравления за чудесният излет, и за вниманието което отделяш на това невинно същество.
Някой ден ще стане велик риболовец от него, стига да слуша от време на време дядо си

А тия сомове лелеее поклон !!!
на какво ги лови ?
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Малкия взима хляба от ръцете
Монтаж тип ПРОСТ-кука ,олово, плувка/едната тапа 20гр/ монтирани подвижно,на едната макара бях с 0.27мм ,на другата с 0.35.За подхранка използвах останала манджа за река с аромат на войнишки партенки-формаджо,като към нея прибавих 0.5кг кълцан торен,0.5кг кълцан пилешки дроб и изпънат бял.За стръв използвах едър земен и пилешкият дроб,но ударите бяха само на дроба.

Монтаж тип ПРОСТ-кука ,олово, плувка/едната тапа 20гр/ монтирани подвижно,на едната макара бях с 0.27мм ,на другата с 0.35.За подхранка използвах останала манджа за река с аромат на войнишки партенки-формаджо,като към нея прибавих 0.5кг кълцан торен,0.5кг кълцан пилешки дроб и изпънат бял.За стръв използвах едър земен и пилешкият дроб,но ударите бяха само на дроба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- mitko ribara
- ще става разбирач
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Браво адаш, направили сте си кефа.
Струва ми се че малкия ще надмине учителя си. 

Бързай бавно.